Interessant, nu toepassen in de praktijk

Volgend najaar ga ik ermee aan de slag!

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Interessant, nu toepassen in de praktijk
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

weinig nieuws

Het meeste van wat aan de orde komt is al bekend en besproken in de andere cursussen van ZOOM

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek weinig nieuws
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Nee

zeer leerzaam en goed uitgelegd

Inspannend, maar door terug te kijken goed btw doen.

• Welke score geef je het product: next
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: next volgende keer weer

Veel van opgestoken....

Veel van opgestoken tijdens deze academy cursus het nodige geleerd. Wat je dan daarna wel moet doen is veel oefenen.....

• Welke score geef je het product: thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisstudio Goed
  • Zou je het product: thuisstudio aanbevelen? Ja

leerzaam

• Welke score geef je het product: huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: huisdieren top

Leerzaam en inspirerend

Leuke cursus met veel tips en tricks. Ik zie liever wat meer filmpjes; bijvoorbeeld van een fotoshoot, of een fotograaf die vertelt, etc.

• Welke score geef je het product: huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: huisdieren Leerzaam en inspirerend

Duidelijke cursus

Onwijs duidelijke cursus. Hier en daar werden wel wat dingen herhaalt, maar dat maakt het voor mij duidelijker om alles te koppelen. Veel van geleerd!

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Heel duidelijk

Super veel geleerd

In de cursus camera onderhoud ontzettend veel geleerd over mijn camera waardoor ik er nog meer plezier van heb. Alles heel duidelijk uitgelegd en ook een uitgebreide cursus waarin veel wordt meegenomen. En blijvend prettig is de afwisseling van lezen en filmpjes.

• Welke score geef je het product: cursus-camera-onderhoud
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camera-onderhoud Veel goede informatie
  • Zou je het product: cursus-camera-onderhoud aanbevelen? Ja

Elke keer iets bijgeleerd

Iedere keer heb ik wel iets bijgeleerd en vind het dan ook geen verloren tijd.

• Welke score geef je het product: next
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: next Topervaring en zeer professioneel aangepakt.

Geweldig!

Goed opgezet, super leerzaam en leuke dagen geweest

• Welke score geef je het product: next
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: next Geweldig
  • Zou je het product: next aanbevelen? Ja

Heel veel leuke ideeën opgedaan

Ik heb deze cursus gedaan om inspiratie op te doen en dat is zeker gelukt. Veel leuke ideeën opgedaan die ik uit wil gaan proberen, zowel voor buitenshuis als binnenshuis.

• Welke score geef je het product: creatief-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatief-fotograferen Heel veel leuke ideeën opgedaan
  • Zou je het product: creatief-fotograferen aanbevelen? Ja

Verhelderend

Bij deze (zeer uitgebreide) cursus ontdek je steeds weer nieuwe aspecten van dat moeilijke, maar belangrijke aspect "licht".

• Welke score geef je het product: schilderen-met-licht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: schilderen-met-licht N.v.t.
  • Zou je het product: schilderen-met-licht aanbevelen? N.v.t.

Heldere uitleg.

Heldere cursussen van Zoom; ook deze.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Helder.

leuke cursus en leerzaam

Het valt mij op dat ik vaak te ver denk en dan een fout antwoord geef. Maar al doende in de cursus leer ik beter de vraag te lezen en ook te beantwoorden.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek Leerzaam
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

geweldig

alle voor mij nieuwe dingen worden heel goed uitgelegd. Met de complimenten aan Tom. Geweldig zo hij dat doet. Juist de mogelijkheid om deze cursus te kunnen herhalen is voor mij een meerwaarde. Anders zou ik wel heel veel in één keer moeten onthouden.

• Welke score geef je het product: lightroom-voor-gevorderden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-voor-gevorderden Heel heldere en simpele uitleg.
  • Zou je het product: lightroom-voor-gevorderden aanbevelen? Ja

Heldere taal

Deze cursus is zeer helder en inzichtelijk geschreven. De praktijk opdrachten zijn goed te doen en leerzaam. Ook kan je je kennis toetsen aan de hand van een quiz, erg handig

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Gewoon leuk en leerzaam om te doen

Helder

Mooie uitleg in hapklare brokken. Fijn om terug te kunnen kijken.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Nog meer info om in de M-stand te fotograferen
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

duidelijke info

consistente informatie, goed gelardeerd met video fragmenten.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek duidelijk
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Veel duidelijke informatie voor een beginner als ik.

Veel duidelijke en uitgebreide info waar een beginnende fotograf veel van kan leren. Videootjes mogen van mij wel wat langer.

• Welke score geef je het product: beheers-je-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beheers-je-camera Veel duidelijke en uitgebreide info waar een beginnende fotograf veel van kan leren.
  • Zou je het product: beheers-je-camera aanbevelen? Ja

Was een beetje oude wijn in nieuwe zakken, maar voor de beginner zeker nuttig.

Wanneer ik zwart wit foto's wil maken zou ik graag richting de oude doka willen. Met kleurenfilters, doordrukken tegen houden, hard en zacht. De video gaat meer over kleurenfoto's zonder kleur en niet zwart wit. Misschien de verkeerde keuze gemaakt voor de cursus. Ik had uitleg verwacht over de 11 zones van Adams en hoe je deze kunt toepassen. Misschien was een keuze van mij dus voor een cursus Efex een betere geweest.

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit Standaard en voor beginners. Mensen die af en toe een Zwart wit foto willen maken.
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Ja

Leuke cursus met handige tips

Zitten leuke stukjes in, maar gedeelte niet specifiek op macro. Al met al wel aan te raden als je met macro bezig gaat.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie leuk en leerzaam
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Veel al bekend, maar toch ook weer nieuwe toepassingen bijgeleerd.

Al eerder een cursus over cameratechniek gevolgd, maar dit is een waardevolle aanvulling met meerdere modernere aanpassingen.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

heerlijk om alles op een rijtje te zien

ik fotografeer al lang en dan sta je niet altijd meer stil bij de achtergrond, samenhang en de effecten van je gebruikte instellingen. deze cursus legt alles weer op een rijtje en geeft daardoor toch dikwijls weer stof to nadeneken of je camera er weer even bijpakken

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek heerlijk
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Zeer instructief en helder beschreven

Zeer goed te volgen en begrijpbaar beschreven. Fijn dat je ook terug kan bladeren.

• Welke score geef je het product: thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisstudio N.v.t.
  • Zou je het product: thuisstudio aanbevelen? Ja

Fijne uitleg

Fijne/simpele uitleg welke je in praktijk kunt gebruiken.

• Welke score geef je het product: huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: huisdieren Fijne uitleg

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.