Volgend najaar ga ik ermee aan de slag!
Het meeste van wat aan de orde komt is al bekend en besproken in de andere cursussen van ZOOM
Inspannend, maar door terug te kijken goed btw doen.
Veel van opgestoken tijdens deze academy cursus het nodige geleerd. Wat je dan daarna wel moet doen is veel oefenen.....
Leuke cursus met veel tips en tricks. Ik zie liever wat meer filmpjes; bijvoorbeeld van een fotoshoot, of een fotograaf die vertelt, etc.
Onwijs duidelijke cursus. Hier en daar werden wel wat dingen herhaalt, maar dat maakt het voor mij duidelijker om alles te koppelen. Veel van geleerd!
In de cursus camera onderhoud ontzettend veel geleerd over mijn camera waardoor ik er nog meer plezier van heb. Alles heel duidelijk uitgelegd en ook een uitgebreide cursus waarin veel wordt meegenomen. En blijvend prettig is de afwisseling van lezen en filmpjes.
Iedere keer heb ik wel iets bijgeleerd en vind het dan ook geen verloren tijd.
Goed opgezet, super leerzaam en leuke dagen geweest
Ik heb deze cursus gedaan om inspiratie op te doen en dat is zeker gelukt. Veel leuke ideeën opgedaan die ik uit wil gaan proberen, zowel voor buitenshuis als binnenshuis.
Bij deze (zeer uitgebreide) cursus ontdek je steeds weer nieuwe aspecten van dat moeilijke, maar belangrijke aspect "licht".
Heldere cursussen van Zoom; ook deze.
Het valt mij op dat ik vaak te ver denk en dan een fout antwoord geef. Maar al doende in de cursus leer ik beter de vraag te lezen en ook te beantwoorden.
alle voor mij nieuwe dingen worden heel goed uitgelegd. Met de complimenten aan Tom. Geweldig zo hij dat doet. Juist de mogelijkheid om deze cursus te kunnen herhalen is voor mij een meerwaarde. Anders zou ik wel heel veel in één keer moeten onthouden.
Deze cursus is zeer helder en inzichtelijk geschreven. De praktijk opdrachten zijn goed te doen en leerzaam. Ook kan je je kennis toetsen aan de hand van een quiz, erg handig
Mooie uitleg in hapklare brokken. Fijn om terug te kunnen kijken.
consistente informatie, goed gelardeerd met video fragmenten.
Veel duidelijke en uitgebreide info waar een beginnende fotograf veel van kan leren. Videootjes mogen van mij wel wat langer.
Wanneer ik zwart wit foto's wil maken zou ik graag richting de oude doka willen. Met kleurenfilters, doordrukken tegen houden, hard en zacht. De video gaat meer over kleurenfoto's zonder kleur en niet zwart wit. Misschien de verkeerde keuze gemaakt voor de cursus. Ik had uitleg verwacht over de 11 zones van Adams en hoe je deze kunt toepassen. Misschien was een keuze van mij dus voor een cursus Efex een betere geweest.
Zitten leuke stukjes in, maar gedeelte niet specifiek op macro. Al met al wel aan te raden als je met macro bezig gaat.
Al eerder een cursus over cameratechniek gevolgd, maar dit is een waardevolle aanvulling met meerdere modernere aanpassingen.
ik fotografeer al lang en dan sta je niet altijd meer stil bij de achtergrond, samenhang en de effecten van je gebruikte instellingen. deze cursus legt alles weer op een rijtje en geeft daardoor toch dikwijls weer stof to nadeneken of je camera er weer even bijpakken
Zeer goed te volgen en begrijpbaar beschreven. Fijn dat je ook terug kan bladeren.
Fijne/simpele uitleg welke je in praktijk kunt gebruiken.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.