Begrijpelijke uitleg.
De meeste dingen ken ik wel al maar het is altijd goed deze eens te herhalen. Op die manier kan je toch wat meer doelgerichter je foto’s maken. Maar een cursus Macro was voor mij echt interessant om meteen met mijn Macrolens leuke dingen te gaan doen. Waardoor ik geen behoefte meer voelde om die cursus in avondschool te gaan volgen. Ander cursussen of de talrijke zoom academy boekjes die ik al kocht waren dan weer een leuke aanvulling bij mijn lessen avondschool. Veel dingen overlappen wel maar dat kan ook niet anders. Goed bezig
Prettige leesbare informatie. Heel fijn zijn de video's bij de cursus, zodat je nog beter beeld krijgt.
Het deed deugd eens alles opnieuw te bekijken. Tom legt het haarfijn, eenvoudig, boeiend, leuk en opbouwend uit ! Hij leert je ook dat niet altijd dure spullen je een succes geven tot het maken van goede foto's ! Je bent beter voorbereid op een shoot in je studio, en kan alle aandacht naar je model richten. Je bent ook meer zelfverzekerd. Ik ben heel tevreden dat ik deze cursus gevolgd heb !
Door deze cursus is mijn geheugen weer eens goed opgefrist.
Een fijne ervaring om de live lessen te volgen gekoppeld aan de cursus on line en in het boek. Een punt van verbetering: jammer dat het boek nog niet verstuurd was bij de eerste les. Bij mij kwam het helaas een flink stuk na de laatste les in de bus.
Helder en duidelijke uitleg met waar nodig alternatieven.
Alle cursussen zijn goed van stof en het wordt helder uitgelegd. Samen met de cursusboeken is het makkelijk de cursussen op eigen tempo te volgen. Goede voorbeelden en instructievideo's.
Heb ontzettend veel bijgeleerd.
Het is een uitgebreide cursus met veel verschillende onderwerpen en duidelijke uitleg en filmpjes. Ik heb er veel van geleerd en ga ermee aan de slag.
De cursus was helder en goed van opzet. Met duidelijke voorbeelden en oefeningen Het cursusmateriaal ziet er verzorgd uit. Het boek komt overeen met de e-learning is handig als naslag werk. De classrooms met opdrachten zijn een zeer grote meerwaarde. Ook als stok achter de deur en oefening. Uitleg door de docent was helder en prettig.
Heel veel goede informatie ontvangen als beginneling, duidelijk, helder en beknopt uitgelegd, soms ook met video voorbeelden. TOP! Ben nu helemaal enthousiast geworden om een digitale camera of nieuwe GSM aan te gaan schaffen en hier mee te gaan experimenteren.
Het is de basis om met een Lightroom catalogus te kunnen starten. Over ontwikkelen en verwerken van foto's wordt nog niets uitgelegd, ook niets over trefwoorden en terugvinden van je foto's.
Hele duidelijke cursus voor de beginnende fotograaf, uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk.
De cursussen zijn erg duidelijk en begrijpelijk
Ik zal deze cursus meerdere keren moeten doen om het me eigen te maken. Maar dit is alvast een goede. Vooral het HDR hoofdstuk lijkt me heel mooi om eens zelf te proberen. Iets meer video zou een goede aanvulling zijn. Weer een mooie cursus afgerond op naar de volgende.
Heb er weer wat bij geleerd over bv onderbelichting
Verplicht basisboek/-cursus voor elke beginnende fotograaf
Hele fijne cursus waar je heel veel van kunt Leren!
Duidelijke uitleg van de materie. Soms even zoeken in Windows hoe het werkt. Bij het laatste onderdeel "mappenstructuur" heeft het even geduurd voor ik kon vinden waar de start was. (moest nog importeren en dat was niet verteld). Veel van opgestoken en kan nu zeker een begin maken met goede instellingen, catalogus en mappenstructuur.
Ik fotografeer veel en ook vaak honden en dieren in het wild. Onze hond is erg zwart en had aar probleem mee. Gaat nu stuk beter
Veel stof die ik al in andere Zoom-Academyboeken heb zien langskomen. Hetgene dat specifiek op paddenstoelen is toegespitst is miniem in verhouding tot de algemene kennis en techniek, camera-beheersing, accessoires etc. Ook miste ik het inmiddels weer zeer nodige 'belerende vingertje' om toch vooral voorzichtig om te gaan met de natuur, dus met zowel de paddenstoel als de omgeving: niet plattrappen of platliggen s.v.p. enz.
leuk, maar veel 'oud nieuws'
Goede workshop waarbij er nuttige informatie wordt verstrekt als je denkt te overwegen om de stap naar een eigen bedrijf te zetten en waar je allemaal rekening mee moet houden.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.