Geeft goede uitleg, en de bijbehorende filmpjes geven aan hoe de behandelde stof in zijn werk gaat.
Toch weer wat opgestoken van deze cursus.
Ook al denk ik al wel wat theorie te kennen is een opfrisbeurt altijd aan te bevelen. Daarnaast toch ook nog leermomenten meegekregen.
niet altijd gemakkelijk werken als je met lightroom werkt en niet met lightroom classic. Veel functies zijn niet aanwezig op lightroom, enkel bij lightroom classic. Spijtig dat er daar niet veel wordt op ingegaan.
Ik had gehoopt hier wat extra dingetjes te leren over licht. Maar het is met name de basis kennis die je krijgt. Misschien had ik dat kunnen weten dan is het mijn eigen fout.
het is plezierig om met deze cursus bezig te ,steeds weer wat nieuws te ontdekken.
Erg prettig dat de cursussen wisselend zijn met tekst en filmpjes. Bij de basiscursus vooral heel prettig dat de filmpjes op locatie zijn en je niet enkel uitleg krijgt met voorbeelden, maar je ook ziet hoe de voorbeelden worden gemaakt. Het geeft meer het gevoel van een face to face workshop dan puur online en maakt alles nog net wat duidelijker.
geleidelijke stijging in de opbouw
Ik heb niet altijd de tijd om op vaste tijden deel te nemen aan een cursus dus is het wel fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je weer verder kunt gaan in de cursus.
goed opgebouwd van alles een beetje, en net genoeg om je op weg te helpen, geïnspireerd te raken. voor details wat voor jou toepassing is, moet je echt verder onderzoek doen
Overzichtelijk, de video's zijn een meerwaarde.
Cursus voor de beginnende fotograaf.
De combinatie van boek/e-book/samenvattingen dmv filmpjes werkt heel goed. Je kunt op elk gewenst moment van de dag een deel/onderwerp uitlichten om te volgen.
Het is fijn om terug te kunnen lezen. De filmpjes geven extra informatie. De opdrachten voegen echt iets toe.
Zeer korte maar goede en bruikbare cursus voor zowel de beginner als een goed opfrissing voor de meer gevorderde fotograaf.
Had wel meer opdrachten willen hebben, maar de theorie was goed en duidelijk.
een goede cursus
Fijne cursus met goede uitleg en duidelijke foto`s.
Goede opbouw en helder taalgebruik. Praktijk video's werken verhelderend.
De cursus is zeer duidelijk met mooie voorbeeld foto’s 1 min puntje : uitleg is soms te kort Vb: voor nacht foto’s van de M stand kan je overschakelen naar de B stand met afstandsbediening. Weinig uitleg over korter en langer belichten in een bos , Daar in tegen over belichting in de sneeuw is er wel voldoende uitleg.
Fijn om een aantal zaken weer even onder de aandacht gebracht te krijgen. Daarnaast een heldere uitleg en tips.
Moest soms weer nadenken. Uitleg was duidelijk.
Duidelijke uitleg.
Een heel duidelijke uitleg met goede filmpjes en foto's.
Heb fotovakschool afgemaakt.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.