Makkelijk en goed opgebouwd. Goed te volgen en prettig dat je het in delen kunt doen. Een verrijking voor je kennis.
Heb al aardig wat on line cursussen bij Zoom gedaan maar deze is mijn favoriet: Een must voor iedere beginnende fotograaf! Heel duidelijk uitgelegd en heel veel belangrijke facetten komen aan bod voor bijna alle "takken" van de fotografie. Vind het trouwens in het algemeen fijn werken met Zoom Academy.
Was iets te lang maar wel leerzaam
De getoonde foto's zijn een inspiratie. Zo begrijp je beter wat er in de theorie bedoeld word.
Heb jaren weinig met een camera gedaan, ben nu weer begonnen. Zie dit als een opfris cursus.
Heel handig om alles even bij de hand te hebben, wil je de eerste stappen zetten in de professionele wereld van de fotografie!
een leerzame cursus en ook voor de mensen die in m stand fotograferen een mooie opfrissing
Een leerzame en nuttige cursus voor als je meer wil doen met portretfotografie.
Uit alle cursussen haal je weer iets leerzaams. Zinvolle cursus.
Deze cursus omvat heel veel onderdelen van de fotografie, van de belichtingsdriehoek tot aan het gebruik van filters en verschillende technieken zoals hdr en focusstacking.
Nvt
zie boven; de fotobewerking 'ogen verbeteren in PS' vond ik onverwacht moeilijk en lukte niet bij mij;
Ik fotografeer al zeer lang en dit is mijn eerste fotografie cursus volg. Nu is met deze cursus bezig ben kom ik toch nog diverse dingen tegen die voor mij een Eye opener zijn.
duiedelijk
Veel dingen geleerd, prima cursus.
Leerzaam en makkelijk te begrijpen.
Erg leuk. Het zet mij ook aan om te gaan lightpainten dat lijkt mij erg gaaf.
Fantastisch prima uit gelegd en je kunt het stap voor stap volgen
gvfcbgcmxv
aangeraden boek voor beginners uitleg is met tekst foto en film
Lange cursus maar goed.
zie boven
ik kende lightroom al vrij goed maar heb toch nog veel nieuwe dingen geleerd Het enige minpunt is dat niet altijd vermeld wordt welke knoppen je op het toetsenbord moet gebruiken als je een Mac hebt. b.v Alt is bij Mac Option
Meeste zaken waren al bekend, toch goed om op te frissen
Leuke, leerzame en duidelijke cursussen
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem