Veel meer duidelijkheid over landschap fotografie. Leuke tips en mooie lokaties.
.Een paar punten je kan de man niet goed verstaan als hij wegdraait van de microfoon. Niet alles is duidelijk Niet alles wordt duidelijk uitgelegd Soms is de video te snel en weet je niet wat de overige instellingen zijn van de mogelijkheden. Je leert trucjes en niet wat het gereedschap precies doet. Soms komt het erg amateuristisch over terwijl je weet dat er profs aan het werk zijn. In het boekje bij de start veel overbodige info tot het eindelijk begint. Efin genoeg om over na te denken en toch was het leuk om te doen. Ik denk dat het met kleine inspanningen en correcties veel beter zou kunnen laat het testen door nieuwe gebruikers bijvoorbeeld. Geef het hen en laat hen commentaar geven.
Deze cursus is heel fijn en duidelijk opgebouwd. De hoofdstukken zijn goed verdeeld in sub-hoofdstukken, waardoor het ook makkelijker maakt om dingen terug te zoeken! Veel mogen leren van deze cursus! Nu is het tijd dit in de praktijk te brengen!
Zou het zelf niet gaan gebruiken , denk ik
In duidelijke bewoordingen en met goede voorbeelden. Daarnaast ook nog eens uitgelegd met video's
Weer een topcursus voltooid van Zoom en nog steeds over enthousiast? Cursus is duidelijk, uitgebreid en leuk om te volgen door de afwisseling van lezen, voorbeelden zien, filmpjes kijken en vragen beantwoorden. Zeker een aanrader dus.
Diverse onderdelen uitgevoerd.
inspirerend, nieuwe inzichten en technieken erg leerzaam
veel al bekend maar goed om eea op te frissen
Photoshop was bij mij maar marginaal bekend. Dit boek verondersteld een goede voorkennis van Photoshop en dat moet m.i wel vermeld worden. De 'video's' zijn soms wat erg snel en bondig, kan wat rustiger en duidelijker. Verder zeer tevreden over de aankoop.
Goed uitgelegd, to the point.
Fijne trainingen voor starters en gevorderden
Weer heel nuttig om niet altijd de (semi)autostanden te gebruiken
bij deze cursus toch weer een hoop geleerd. zeer duidelijk uitgelegd ook met de video's
Ik had veel meer verwacht om camera mogelijkheden op te doen. Er wordt heel veel over gepraat, maar hoe je het nu echt zelf kan doen, wordt minimaal uitgelegd. Je wordt op heel veel ideeën gebracht, maar uiteindelijk zul je er zelf achteraan moeten gaan hoe dit ook daadwerkelijk te gaan bereiken.
Weer even alles ophalen
In duidelijk begrijpelijke taal wordt uitgelegd.
Deze workshop is een mooie aanvulling op de basiscursussen en biedt daarmee verdere aanvulling op je kennis van en vaardigheden met het gebruik van Lightroom.
het werken met het licht net zoals Rembrand wordt uitgebreid uitgelegd en besproken.
Goed te volgen en duidelijke informatie
Ik vond het een zeer interessante cursus waarbij vele thema's aan bod kwamen.
Vooral voor amateurs/beginners die net met de M-stand beginnen. Gevorderden leren hier weinig van. Persoonlijk mis ik info over de witbalans, iets wat naar mijn mening soms ook cruciaal kan zijn, om het eindresultaat te behalen wat je wil. Bij de eindvragen vond ik het antwoord bij de concertfoto ook wat raar, dat je de ISO op auto-ISO zou moeten zetten. Bij de gemiddelde camera krijg je dan heel veel ruis
In eigen tempo, wanneer en bijna waar ik wil. Uitstekend naslagwerk.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem