Mooi kan ook dichtbij

Harmen Piekema is volgens mij een gedreven kunstenaar. Soms lijkt de cursus een promotie van het toeristenbureau. Jammer dat de tussendoor vragen hier ontbreken. In het boek staan er wel een paar.

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl Geeft nieuwe inzichten
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

Super intressant en zoveel duidelijke info heel duidelijk weergegeven

Zeer toegankelijk, al heb je maar 5 min tijd toch kan je even verder werken aan je cursus. Fantastisch!

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Heel leerrijk!

wel weer fotograftiezaken opgefrist

Heb zelf systeem camera, vindt dit wat summier aan bod komen, veel al Canon of Nikon wat er ter sprake komt. Er komen veel onderwerpen aan bod , is zeker prettig, kun je er uit halen wat relevant is

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek goed
  • Zou je het product: cameratechniek aanbevelen? Ja

duidelijk

Het is allemaal zeer duidelijk

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Duidelijk
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Simpele omschrijving van de functies in de M-stand

HAndige bondige omschrijving van de basis-functies in de M-stand. Ik zou graag nog wat dieper ingaan op de 'stops' en hoe hiermee om te gaan (dit te berekenen).

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Simpele omschrijving van de functies in de M-stand

veel geleerd

veel geleerd

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten veel geleerd
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Anders kijken naar kleuren

Ik ben anders gaan kijken naar kleuren

• Welke score geef je het product: cursus-kleur-contrast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-kleur-contrast Anders gaan kijken naar kleuren en contrast
  • Zou je het product: cursus-kleur-contrast aanbevelen? Ja

Leerzaam

Makkelijk te volgen en in je eigen tempo

• Welke score geef je het product: Product1
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Product1 Leerzaam
  • Zou je het product: Product1 aanbevelen? Ja

Inspirerent en praktisch

De cursus beschrijft de creatieve ideeën heel praktisch; je kunt er gelijk mee aan de gang.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Inspirerent en praktisch

interessant

veel geleerd dmv deze korte cursus , heel erg duidelijk omschreven

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand veel geleerd over de m-stand
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Qua hoeveelheid tekst is de cursus goed maar qua uitleg in beelden schiet het naar mijn idee tekort voor iemand die echt een beginner is. Laat ook foto's zien waarin de gevolgen van verschillende instellingen te zien zijn.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Voor een fotografiecursus wordt er erg weinig gebruik gemaakt van voorbeeldfoto's.

Handige tips

Verhaal over de helicopter vond ik een beetje vaag

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Top, hoop dingen geleerd
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Tips voor het schrijven met licht

Niet alleen nuttig als je wilt experimenteren met staalwol. Ook handig als je op een andere manier wilt schrijven met licht.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur slimme tips

Prima basis

Positief

• Welke score geef je het product: cursusbundelraw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundelraw Prima
  • Zou je het product: cursusbundelraw aanbevelen? Ja

Leerzaam en begrijpelijk

Uitleg is zee begrijpelijk. Zowel digitaal als het geleverde boek. Brushes zijn prettige aanvulling

• Welke score geef je het product: lr2021expert
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lr2021expert Verdieping van mijn kennis van LR
  • Zou je het product: lr2021expert aanbevelen? Ja

leuk

leuke en informatieve cursus

• Welke score geef je het product: lightroom-voor-gevorderden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-voor-gevorderden -
  • Zou je het product: lightroom-voor-gevorderden aanbevelen? Ja

Super tof

Leerzaam, duidelijk maar er wordt te vaak van uit gegaan dat we allemaal wel over veer accessoires beschikken.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Goede uitleg
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

een meesterwerk van fotografie met verschillende !

door er verschillende dieren in de cursus te gebruiken en ook verschillende lokaties, de goede uitleg van hoe men de camera het beste kunt gebruiken in instellen is geweldig. elk dier heeft een eigen karakter, en hier wordt goed op ingewerkt. De tip, lees je in het ras naarbinnen is hierbij genjaal. ook de tips en oefeningen zijn elke keer weer een uitdaging, wat ik met veel plezier doe. Het werkt als een verslaving...meer...meer.... en voor mij is dat vooral met honden en de natuur te werk gaan, ook al ben ik een beginneling, en het hapert nog vaak aan de instellingen...maar daarom oefenen en blijven oefenen.

• Welke score geef je het product: huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: huisdieren prachtig
  • Zou je het product: huisdieren aanbevelen? Ja

Prima als basis

Prima basiscursus, was leuk geweest als er nog wat extra opdrachtjes in zaten om de punten die in cursus behandelt worden meteen in de praktijk uit te kunnen proberen.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie prima
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

geeft een duidelijk beeld van de belichtingsdriehoek

Ik merk dat je in de landschapsfotografie bvb je standpunt gemakkelijk kan wijzigen (snel inspelen op eventuele gebeurtenissen) en toch een juist resultaat kan bereiken qua belichting wanneer de lichtomstandigheden niet wijzigen.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand je kan snel van positie wijzigen als het licht hetzelfde blijft.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast .
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Goed en duidelijk weergegeven

Zeer informatief en goed ondersteund met foto's. Leuke voorbeelden en beschrijvingen van dorpen en steden. Leuke ideeen opgedaan

• Welke score geef je het product: cityscapes
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cityscapes Zeerr informatief
  • Zou je het product: cityscapes aanbevelen? Ja

veel is bekend, maar ook veel is verdwenen in een lichte mist. Leuk deze cursus en ook te gebruiken als naslagwerk. Nu gewoon aan het werk gaan en de ideeën toepassen in andere situaties. Nabootsen is denk ik niet zo creatief. Is de creativiteit van anderen. Dank

• Welke score geef je het product: cursus-creativiteit-en-inspiratie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-creativiteit-en-inspiratie Top
  • Zou je het product: cursus-creativiteit-en-inspiratie aanbevelen? Ja

Ik heb veel geleerd over het fotograferen in de M stand

Ik ga nu zeker meer in de M stand fotograferen

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Prima uitgelegd

Veel geleerd

De cursus zat goed in elkaar. Helder uitgelegd dmv tekst en video. Wat ik nog wel mis in de cursus is Tethered shooting. Dit zou volgens de beschrijving voordat je de cursus aanschaft er wel in zitten maar ik zag het niet. Voor de rest is dit een uitstekende cursus.

• Welke score geef je het product: lightroom-voor-gevorderden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-voor-gevorderden Geweldig
  • Zou je het product: lightroom-voor-gevorderden aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.