Genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan

Het experimenteren met staalwol is niet mijn ding. Misschien was het handig geweest om te vermelden, dat vonken en fleecekleding niet samengaan (brandgevaar!). Verder zijn de waarschuwingen oké. Experimenteren met licht ga ik zeker doen. Dankzij de cursus heb ik al wat ideeën in mijn hoofd gekregen om uit te proberen.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Verhelderende cursus en aanzet om verlicht aan de slag te gaan.
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

mijn kennis met deze cursus vergroot

Deze cursus voldeed aan hetgeen ik ervan verwachte. Ik wilde meer te weten komen hoe ik zelf instellingen kan aanpassen en hierdoor mijn kennis kan vergroten. Daar heeft de cursus "sluitertijd & diafragma" me heel goed bij geholpen. Hiermee begrijp ik de instellingen van mijn camera beter en kan/zal ik betere keuzes kunnen maken bij het nemen van mijn foto. En hopelijk mooiere foto's. En foto's te nemen die je zo min mogelijk hoeft te bewerken. Want uiteindelijk is dat ook de uitdaging van het nemen van een foto.

• Welke score geef je het product: bundelsluitertijddiafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelsluitertijddiafragma een duidelijk basis en praktijkboek die je zeker zal helpen je kennis te vergroten.
  • Zou je het product: bundelsluitertijddiafragma aanbevelen? Ja

Rommelige en onduidelijke cursus

Er zitten veel fouten in de cursus. Er worden bewerkingen gedaan zonder uitleg van de onderdelen die gebruikt worden. Voor mij was alleen H6 en H7 interessant. Focusstacking vind ik niet Photoshop waardig, dit werkt in bijna elke bewerkingssoftware hetzelfde. De opbouw van de cursus is ook niet logisch. Daarnaast kun je vragen stellen maar moet je 3 weken wachten voordat je eventueel een antwoord krijgt. Zelfs bij deze evaluatie moet ik twee keer dezelfde vragen invullen.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop Rommelige en onduidelijke cursus
  • Zou je het product: cursus-photoshop aanbevelen? Nee

leuke opsomming van werken met vuur

deze introductiecursus is leuk om met de diverse vormen van werken met vuur kennis te maken.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur mooie oriëntatie

Prima en duidelijke cursus

Duidelijk en uitgebreid.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek Prima cursus.
  • Zou je het product: cursusbundel-raw-incl--boek aanbevelen? Ja

Prima en duidelijke cursus.

Duidelijk en uitgebreid.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek Fijne cursus.

Zeer verhelderend.

Wat eerst niet begrijpelijk was hoe de M-stand werkt heeft dit voor mij de deur geopend.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Zeer verhelderend.

Te weinig diepgang

Jammer had er veel meer van verwacht.

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek Meer van verwacht
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Nee

Goed cursusaanbod

Zoom heeft een mooi aanbod aan cursussen en webinars. De kennis wordt goed overgedragen en ik kan er altijd iets van leren.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Waardevolle info
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Handige tips en workflows

Even prima cursus voor fotografen met al enige ervaring in fotografie, die hun camera al een beetje beheersen. Het gebodene is te simpel voor de ervaren (landschaps) fotograaf. Toch veel handige tips en een prima kijk in de workflows van andere fotografen.

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl Handige tips en inzichten in workflows
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

Genoeg duidelijkheid en inspiratie

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur prima

Vragen een beetje onduidelijk

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Goed

leuke cursus

Leuke cursus voor het opdoen van nieuwe ideeën, als je nog niet hebt gewerkt met deze vorm van fotografie.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Interessant

Leuke cursus

duurt niet te lang omdat je op een onderwerp concentreert

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand je hebt het zelf in de hand

heel leerzaam

Ik heb nu weer tips en trucs gelezen om deze in de praktijk uit te voeren

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Ik was van deze materie niet op de hoogte. Nu wel

Leuke en leerzame cursus

Een leuke een leerzame cursus. Dat extra beetje informatie is altijd wel handig. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek Duidelijk en leerzaam
  • Zou je het product: cameratechniek aanbevelen? Ja

Geweldige introductie in Lightroom

Dit maakte voor mij het product Lightroom begrijpbaar, ik sla nog regelmatig het boek erop na bij het bijwerken van een foto.

• Welke score geef je het product: lightroom2020
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom2020 top
  • Zou je het product: lightroom2020 aanbevelen? Ja

een kennismaking

vervolledigen met concrete opdrachten forum voor mensen die de cursus volgden waar ze hun foto's kunnen posten en voorzien van tips en commentaar. zou kunnen op een fb-pagina

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur ,
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Nee

prima cursus en goed te volgen

het e-book is goed opgezet en duidelijk leesbaar. goed ondersteund met mooie foto's een aanrader voor een ieder die wat meer tips goed kan gebruiken.

• Welke score geef je het product: cursus-landschap-in-nederland
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-landschap-in-nederland prima en duidelijke cursus
  • Zou je het product: cursus-landschap-in-nederland aanbevelen? Ja

Leerzame cursus

Sluitertijd heeft nu geen geheimen meer voor mij.

• Welke score geef je het product: sluitertijd
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd Leuke leerzame kursus
  • Zou je het product: sluitertijd aanbevelen? Ja

Ik heb veel geleerd over Photoshop en kan de opgedane kennis meteen toepassen.

Ik heb met veel plezier en in korte tijd veel geleerd over Photoshop. Hiermee heb ik een goede basis om meteen met mijn eigen foto's aan de slag te gaan. In de cursus wordt duidelijk uitgelegd welke stappen je moet doen, waardoor ik zelf mee kon doen met het bewerken van de RAW-foto's. Enkele dingen zijn sinds de recente update van Photoshop veranderd (zoals het vervangen van de lucht, zo wist ik dankzij de livestreams van Zoom), maar nog steeds was deze cursus prima te volgen. Ik zou graag een vervolg zien op deze cursus. Bedankt voor deze mooie cursus!

• Welke score geef je het product: cursusboek-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusboek-photoshop Ik heb de cursus online gevolgd, maar kan in het boek gemakkelijk nog even dingen opzoeken.
  • Zou je het product: cursusboek-photoshop aanbevelen? Ja

Veel geleerd

Korte en bondige cursus, veel bruikbare tips en tricks. Je kan hier echt wat mee.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Helder en duidelijk zin om te starten

beperkt bruikbaar

de combinatie van lange sluitertijd, meervoudige belichting, onderbelichten, en camera bewegen heeft leuke foto's van de kerstlichtjes opgeleverd. Ik ga een foto op de website van mijn fotoclub zetten.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur te ingewikkeld om met vuur te werken, omdat ik daar zoveel voor aan moet schaffen, maar zonder vuur gaat het ook heel goed
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

Goede en duidelijke tekst en uitleg en goed in verhouding met video's

Leuke en interessante cursus

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Uitleg bij focus stacking mag beter / uitgebreider
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke cursus

Is goed te volgen en geeft een duidelijke uitleg en beeld

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek Mooie combinatie, ook voor later

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem