Je leert bij elke cursus toch nieuwe dingen, ook al denk je bij sommige onderwerpen alles al te weten, wordt ik toch elke keer verrast met de tips in de cursussen
Weer wat tips op mijn weg naar betere foto's gekregen
van automatisch ben ik in de M stand gaan fotograferen
duidelijke stof en leerzaam
Vraagd om een experiment!
Geen ervaring met staalwol, wel met andere lightpainting vormen
Eerder iets gelezen over licht tekenen en afgevraagd hoe e.e.a. gaat. Ga het proberen.
Door de workflows te volgen wordt je eigen creativiteit ook geprikkeld en kan ik deze mooi gebruiken als uitgangspunt om mijn eigen foto's te verbeteren.
Een hele duidelijke uitleg altijd.
Ik vond deze cursus leerzaam
Heel leuk om te doen, maar oefening baart kunst. Eigenlijk best pittig nog deze korte cursus. Goed de aanwijzingen volgen is essentiëel. De resultaten zijn dan het best.
Positief.
Regelmatig doe ik deze experimenten met mijn fotoclub, daarbij doe ik meestal de figuren met vuur en het draaien met staalwol
Ik vind het een redelijk compleet verhaal dat helder en duidelijk wordt beschreven.
Weer een boel geleerd
Leuk om ervaringen en tips te lezen. Duidelijk omschreven.
Voor mij is het een groot voordeel dat ik de cursus gewoon net zo vaak kan raadplegen / herhalen als ik wil. Net zo lang tot ik alle behandelde onderdelen onder de knie heb. Zeer duidelijke uitleg. Fantastisch.
Volledig en vernieuwend platform voor alle niveaus van fotografen
Een goed product wat mooi is opgezet
theorie aangevuld met praktijk oefeningen. Ook goede uitleg met video beelden.
Nog geen ervaring, ik ga het proberen
Nieuwe mogelijkheden om uit te proberen met duidelijke uitleg door Zoom.
Door er een camera bij te gebruiken,zie je wat er met instellingen gebeurd.
Ik heb de volledige cursus gevolgd, maar meestal via de video's. De teksten overliep ik daarna nog eens vluchtig. Uit de vragen achteraf kon ik vaststellen waar ik het nog verkeerd voor had en deed me nog eens terug dieper nadenken. 1 minpuntje: in de video's is er sprake over: "rechts onderaan je scherm zie je ...dit icoontje...." maar het scherm werd niet getoond tot helemaal beneden, zodat ik dit icoontje niet kon zien.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem