Ik wil dit absoluut een keer proberen. De foto's zijn een bron van inspiratie
Totaal onervaren en ik aan deze cursus begonnen. Lightroom was voor bijeen groot raadsel en ik wist echt niet waar te beginnen. Deze cursus neemt je stap voor stap mee om je weg te vinden. En dat gaat heel eenvoudig, zelfs ik snap het! Er ging echt een wereld voor me open en ga nu lekker beginnen om het een en ander te gaan uitproberen op mijn zelfgemaakte foto's.
Leuk om van anderen te leren
Ik dacht aanvankelijk "dat is toch niets voor mij, maar ja het is gratis". Maar het is veel leuker dan ik dacht. Ook eenvoudig weergegeven.
Leuke intro t.a.v. deze tak van sport. Je kunt er gelijk mee aan de slag
Is nog te weinig voor een juist oordeel maar heb het wel als prettig ervaren.
veel geleerd adhv goede uitleg video instructies en vooral de aangedragen oefeningen
Heb nog geen ervaring met werken met vuur, Ga het zeker veilig uitproberen.
Met deze cursus zijn mijn ogen geopend voor verschillende dingen waar ik te weinig vanaf wist
Goeie cursus, leuke informatie
ruime keuze
Heel goede uitleg hoe te fotograferen in de M stand. Als je de genoemde opdrachten uitvoert zie je gelijk de resultaten. Erg leerzaam en duidelijk.
Mooie en toch simpele uitleg
Zeer duidelijk en simpel uitgelegd
Prima cursus, met name het onderdeel Lightroom. Helaas is het boek precies hetzelfde als de on-line cursus. Ik had gehoopt dat het boek een aanvulling zou zijn op de cursus.
EWen korte workshop waarin één onderwerp aan bod komt, snel en leuk. Dit houdt de aandacht wel vast en brengt mensen op mooie ideeen.
zal van nu af aan meer op manuele stand fotograferen ....
Ik leer hier gewelding veel van! Op een rustige en begrijpeleijke manier wordt alles uitgelegd. Je kunt zelf in het fotoprogramma mee oefenen. Naast digitaal ook het boek als naslagwewrk is een aanrader
Goed samengevat en de belangrijkste details worden goed beschreven.
Interessante webinars met leuke onderwerpen
Ik ga niet met vuur aan het werk, maar begrijp dat het een leuk vuurwerk kan geven. Light painting heb ik wel op mijn ideeën lijst geplaatst. Alles wordt wat mij betreft duidelijk uitgelegd.
het verhaal blijft pakkend en dit vestigt mijn aandacht waardoor je in 1 keer door gaat
knap en duidelijk
geen
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.