Erg leuke ervaring

Ik ga het zeker zelf in uitvoering brengen

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Indrukwekkend
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

Ik wist al wel iets, maar heb nog veel opgestoken.

Erg leuk.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Heel erg leerzaam.
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

Prima cursus en helder uitgelegd in boek

Goede ervaring met Zoom in het algemeen en deze cursus was weer prima.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek Heeft me een stukwijzer gemaakt
  • Zou je het product: cursusbundel-raw-incl--boek aanbevelen? Ja

Extra aandacht voor de veiligheid

nog geen ervaring maar zin om te beginnen.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur geen

super duidelijke uitleg!

super duidelijke uitleg en leuke ideeën opdoen

• Welke score geef je het product: lightpainting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightpainting leuk om ideeën op te doen
  • Zou je het product: lightpainting aanbevelen? Ja

zeer leerzaam

ik kan steeds meer met mijn camera

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur leuk

prima te volgen

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek goed
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

Inspirerend en heel duidelijk uitgelegd.

Leerrijke mini-cursus. Duidelijke info en veel tips. Je hebt gelijk zin om te beginnen met experimenteren.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Inspirerend en duidelijk uitgelegd.

Een inspirerende minicursus

Veel inspirerende ideeën opgedaan tijdens deze minicursus. Was net op zoek gegaan naar informatie hierover dus dit aanbod kwam precies op het juiste moment.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Duidelijke en informatieve minicursus

Geweldig!

Ik vind lightpainting geweldig om te zien en ga graag zelf eens aan de slag hiermee. Nu ik meer hierover weet kan ik hier ook echt mee aan de slag.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Leerzaam

Interessant om te doen

Leuk en interessante mini cursus.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Een leuke manier van fotograferen

Inspirerend en uitdagend

De cursus haalt je uit je comfort zone en prikkelt je om leuke creatieve ideeën uit te proberen.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Creatief inspirerend

Erg nuttig

Duidelijk

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Top
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Fijne uitleg; the en afwisseld met filmpjes.

Wilde niet stoppen met de cursus. Heerlijk om te lezen over mijn hobby en om te luisteren naar de duidelijke en afwisselende filmpjes. De voorbeelden met instellingen inspireren mij zeer.

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie Inspirerend en leerzaam
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

mooie duidelijke cursussen

ik heb her nu een aantal gedaan en ze zijn mij allemaal duidelijk en leerzaam

• Welke score geef je het product: lightroom-workflows
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-workflows gewoon goed
  • Zou je het product: lightroom-workflows aanbevelen? Ja

Leuke cursus

Leuke en vooral duidelijke cursus om mijn kennis op te frissen. Laagdrempelig en met goede voorbeelden. Dankjewel.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Leuk en leerzaam!

Helder en duidelijk

In deze online cursus wordt alles voor over scherpte en scherptediepte helder en duidelijk uitgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van video's en tal van voorbeelden, wat het voor mij nog makkelijker te volgen maakt. Ik heb hier zeker van kunnen leren.

• Welke score geef je het product: cursus-scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-scherpte Heel goed
  • Zou je het product: cursus-scherpte aanbevelen? Ja

Super basis curusus!

Alle basis elementen worden behandelt, super fijn. De filmpjes lijken wel iet/wat achterhaalt - mist passie. Verder alles heel top en duidelijk! Zou helemaal een 10 zijn als er meer thuisopdrachten in terug komen (of opdrachten met: doe zelf je camera eens aan).

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Duidelijk!
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Onwijs handige tips en tricks! Superveel van geleerd! Zeker een cursus die aan te raden is, als je je meer wilt verdiepen in portretfotografie!

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten Super
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Aan te bevelen voor de wat gevorderde fotograaf

goede uitleg

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand goede aanvulling in de reeds bestaande kennis
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg, zeker in de beginperiode van het werken met Lightroom

• Welke score geef je het product: lightroom-workflows
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-workflows Klare en duidelijke uitleg
  • Zou je het product: lightroom-workflows aanbevelen? Ja

Cursus was te basic voor me

Ideale cursus om de basis van Lightroom te leren. Helaas was de cursus voor mij iets te simpel, ik was liever dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan. Desalniettemin is het de perfecte cursus voor een Lightroom beginner

• Welke score geef je het product: cursus-workflows-in-lightroom-2021
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-workflows-in-lightroom-2021 Goede cursus, maar iets te basic voor mijn Lightroom ervaring
  • Zou je het product: cursus-workflows-in-lightroom-2021 aanbevelen? Ja

Fijn om weer de basis informatie opnieuw te leren

Fijn om weer alles even door te nemen. Ik persoonlijk vind dat wel fijn. Zo zit het weer beter in je hoofd

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand interessant

Een leerzame cursus.

Je doorloopt het hele traject van maken van portretfoto's tot en met de nabewerking.

• Welke score geef je het product: cursus-binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-binnen-en-buitenportretten Leerzaam
  • Zou je het product: cursus-binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Altijd weer een leerzame cursus

Het begin van de cursus is taai en soms wat lastig te volgen. Dat wordt later beter met een heldere uitleg. (de uitgever is hiervan op de hoogte).

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop Begin is taai, daarna prima te volgen
  • Zou je het product: cursus-photoshop aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.