Ik ga het zeker zelf in uitvoering brengen
Erg leuk.
Goede ervaring met Zoom in het algemeen en deze cursus was weer prima.
nog geen ervaring maar zin om te beginnen.
super duidelijke uitleg en leuke ideeën opdoen
ik kan steeds meer met mijn camera
prima te volgen
Leerrijke mini-cursus. Duidelijke info en veel tips. Je hebt gelijk zin om te beginnen met experimenteren.
Veel inspirerende ideeën opgedaan tijdens deze minicursus. Was net op zoek gegaan naar informatie hierover dus dit aanbod kwam precies op het juiste moment.
Ik vind lightpainting geweldig om te zien en ga graag zelf eens aan de slag hiermee. Nu ik meer hierover weet kan ik hier ook echt mee aan de slag.
Leuk en interessante mini cursus.
De cursus haalt je uit je comfort zone en prikkelt je om leuke creatieve ideeën uit te proberen.
Duidelijk
Wilde niet stoppen met de cursus. Heerlijk om te lezen over mijn hobby en om te luisteren naar de duidelijke en afwisselende filmpjes. De voorbeelden met instellingen inspireren mij zeer.
ik heb her nu een aantal gedaan en ze zijn mij allemaal duidelijk en leerzaam
Leuke en vooral duidelijke cursus om mijn kennis op te frissen. Laagdrempelig en met goede voorbeelden. Dankjewel.
In deze online cursus wordt alles voor over scherpte en scherptediepte helder en duidelijk uitgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van video's en tal van voorbeelden, wat het voor mij nog makkelijker te volgen maakt. Ik heb hier zeker van kunnen leren.
Alle basis elementen worden behandelt, super fijn. De filmpjes lijken wel iet/wat achterhaalt - mist passie. Verder alles heel top en duidelijk! Zou helemaal een 10 zijn als er meer thuisopdrachten in terug komen (of opdrachten met: doe zelf je camera eens aan).
Onwijs handige tips en tricks! Superveel van geleerd! Zeker een cursus die aan te raden is, als je je meer wilt verdiepen in portretfotografie!
goede uitleg
Ideale cursus om de basis van Lightroom te leren. Helaas was de cursus voor mij iets te simpel, ik was liever dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan. Desalniettemin is het de perfecte cursus voor een Lightroom beginner
Fijn om weer alles even door te nemen. Ik persoonlijk vind dat wel fijn. Zo zit het weer beter in je hoofd
Je doorloopt het hele traject van maken van portretfoto's tot en met de nabewerking.
Het begin van de cursus is taai en soms wat lastig te volgen. Dat wordt later beter met een heldere uitleg. (de uitgever is hiervan op de hoogte).
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem