Een heldere no nonsens cursus over de basiskennis cameratechniek. Duidelijke tekst en heldere foto's en filmpjes ter verduidelijking.
IK wist niets van foto bewerken maar dankzij element gaat het een beetje dagen
toch weer wat bij geleerd. Bedankt
Een cursus die je meer mogelijkheden bied in het gebruik van je camera. Na deze cursus kun je in bijna alle situaties een foto op de juiste manier belichten. Duidelijk en op begrijpelijke manier uitgelegd en met video's toegelicht!
Via Zoom Academy cursus Landschapsfotografie gevolgd. Duidelijke uitleg, leuke afwisseling tussen film, e-book en vragen.
De combinatie online cursus met het boek ernaast heb ik als zeer prettig ervaren. Zoek regelmatig nog even wat op in het boek.
De informatie die gegeven wordt in duidelijk. Zelf met het geleerde goed blijven oefenen en toepassen
Jullie vraag over "welke bewering over de belichtingsdriehoek is niet juist." Jullie zeggen dat door het diafragmagetal te verlagen je minder licht opvangt maar dit KLOPT volgens mij NIET. Hoe lager het diafragma"getal" des te MEER ligt je opvangt.
ik mis echt belangrijke onderdelen. Ik zou meer willen zien over het importeren en ordenen. Ook is het niet up to date.
veel geleerd
Een fijne cursus met veel handige tips. Ben door deze cursus zeker beter en sneller geworden met het programma lightroom
Aangename cursusopzet met tekst, beeld en video; hier en daar opgevolgd door enkele kennisvragen zodat je kunt bepalen of alles helemaal duidelijk was. De vragen waren wel meer gericht op kennisreproductie dan op inzicht. De indeling is in logische blokken en je kunt makkelijk tussentijds stoppen. Ik vond het prettig dat het onderwerp breed werd behandeld, maar voor mijn gevoel niet heel diepgravend. Dit alles gebaseerd op 1 cursus dus wellicht niet maatgevend. Kortom je doet dit makkelijk even thuis op een moment dat het je uit komt
Mede door Zoom een betere fotograaf!
super cursus ,een hoop geleerd en te weet gekomen sommige zaken wist ik echt nog niet daarom fijn deze cursus
Goede afwisseling van tekst, voorbeelden en video's. Niet te lang, maar zeer handzaam en prikkelend om door te gaan met de cursus.
Verbeterpunten. - Voeg een bladwijzer (met trefwoorden toe) i.v.m. naslagmogelijkheden. - Dieper op de materie ingaan. b.v. hoe gebruik je een grijskaart. - Kleurmanagement. Uitgebreider. printerinstellingen. scherm kalibreren.
Importeren wordt uitgelegd, het werken met foto’s welke op de schijf staan niet. Je kunt niet eens beginnen met de rest. Slechte inhoudsopgave, geen verduidelijk bij problemen. Menu’s kloppen niet.
deze cursus geeft je meer inzicht in landschapsfotografie
Leuke cursus, waarin je veel meer leert dan alleen maar paddenstoelen fotograferen. Hierdoor is de cursus ook heel erg geschikt voor beginners of om je kennis weer even op te frissen.
Leuke korte gratis cursus. Leest lekker weg
De onderkant van het beeld dat was ik af en toe kwijt of miste ik dit in de video.
Het is een hele nuttige cursus met duidelijke uitleg voor mensen die willen beginnen om in de M-stand te fotograferen
De theorie is nu bekend. Wil het graag spoedig in de praktijk uit gaan voeren
Vond het wel 1 van de mooiste cursussen die ik heb gevolgd bij Zoom. Omdat ik zelf ook van landschapsfotografie hou heb ik hier zeker iets aan gehad en ga dit ook zeker in de praktijk proberen te doen.
had er veel meer van verwacht
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.