Ik heb bij Zoom Academy al verschillende cursussen gedaan. En ik vind ze allemaal prachtig om te doen.
cursus zijn meer fotografie tips ipv perse met de iphone 11, waar ik wel op gehoopt had
beveel dit soort cursussen niet aan. Een compleet fotoboek met alle info heb je al voor €50. Bij deze partjes ben je het tienvoudige kwijt. Er zijn betere cursussen
Vaak kun je de vragen op 2 manieren lezen, dat is niet altijd even makkelijk
veel informatie en door veel te oefenen kom je steeds meer dingen te ontdekken. wordt het steeds leuker.
Een hele fijne manier om meer te weten te komen over het gebruik van de camera
weeral wat dingen bijgeleerd
uitgebreide en helder beschreven onderdelen en aspecten voor de landschapsfotografie.
Uitstekend totaaloverzicht voor de beginnende fotograaf
Je wordt stap voor stap meegenomen in de fotografie wereld. Ik denk dat alle belangrijke punten zijn besproken. Heel belangrijk voor een beginneling. Alleen het hoofdstuk Nabewerking is voor mij nog een hele grote stap te ver. Laten we maar eerst proberen de camera goed te leren kennen en goede foto's te maken
Ga toch meer de M-stand gebruiken
ik heb aardig wat bij geleerd heb er zeker wat top cusus
Heldere en duidelijke cursus met tools die meteen gebruikt kunnen worden.
Zie boven.
Er zijn veel verschillende cursussen te doen
Ik was al een poosje bezig met fotograferen in de M stand maar nu snap ik beter wat de stappen zijn die ik moet volgen..
Prettige cursus, leuk om de vragen te krijgen en zo te toetsen of ik het kan volgen. De video's geven ook wat tips voor het anticiperen en vooraf alvast na te denken over de wisselende situaties, dat is altijd leuk
Weer veel van geleerd
Ik fotografeer nu een al een tijdje maar zelden op de M stand. Met deze cursus heb ik daar meer kijk op gekregen
vooral de video's met Jeroen Jazet zijn heel goed en leerzaam.
Ontzettend interessant en heel divers!
Werd zeer goed uitgelegd, voor iedereen begrijpbaar.
Goede uitleg dankzij veel voorbeelden.
Leuk opgezet met praktische oefeningen zodat je er ook meteen in de praktijk aan mee aan de slag gaat. Daarnaast verhelderende video's. Helemaal top.
Ik fotografeerde veel in de automatische stand en de knoppen landschap, portret en Macro
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.