Alle mogelijkheden in heldere taal uitgelegd
duidelijke uitleg mee door de video's.
Jammer dat er een aantal foto's zonder exif in de cursus voor komen. M.n. de sluitertijd van de vliegende Purperreiger kan een beginner helpen om een basis te kiezen.
leuke leerzame avond gehad
Deze cursus is goed opgezet voor de beginnende reisfotograaf. Voor mijzelf was de herhaling met mooie voorbeeldfoto's niet vervelend om te doen, maar graag had ik ook wat meer diepgang gezien, bijvoorbeeld ingaand op vragen hoe je een standpunt of detail kiest wanneer je in de natuur met weids uitzicht staat en dat wilt overbrengen met je foto's, en voorbeelden van veelgemaakte fouten hierin.
De manier waarop de cursussen op de Zoom Academy worden aangeboden ervaar ik als plezierig en leerzaam. Echter vond ik deze cursus weinig nieuwe elementen bevatten. En is er korte tijd na het aanschaffen van deze cursus een nieuwe cursus uitgegeven(workflows in Ligtroom Expert) uitgegeven die wel veel nieuwe onderdelen van Lightroom en verdieping aanbod laat komen. Deze cursus voelt dus een als overbodig en een miskoop, erg jammer.
makkelijk te volgen de beelden maken het leuk en begrijpelijk daarnaast heb er veel van geleerd. bedankt
Helaas ken ik de Zoom Academy niet zó goed dat ik alles kan beoordelen, maar ik heb enorm veel geleerd over de korte (gratis) cursus Fotograferen in de M-stand. Zó veel, dat ik voortaan in deze stand blijf fotograferen. Heel erg bedankt!
Duidelijke uitleg!
Heerlijk om tussen het lezen door ook filmpjes te zien, hierdoor wordt de info die je krijgt net is duidelijker dan het misschien was bij het lezen. Ik ben er een stuk wijzer door geworden en ga nu aan de slag met het maken van betere en over een jaar nog betere foto's. Neem de tijd om alles door te nemen en te oefenen.
Verheldernd
Duidelijk en overzichtelijk en simpel uitgelegd, video's geen een mooie aanvulling op de cursus.
Doordat de onderwerpen al bekend waren, is deze cursus snel doorlpen
goed om weer een keertje na te lopen
de cursus is leerzaam en makkelijk te volgen
leuk om te doen en interessant.
een duidelijke cursus
fijne duidelijke uitleg met goed uit te voeren opdrachten. Hier leer je echt van. ook de vragen zijn fijn om jezelf te controleren.
Voor herhaling vatbaar
Goed en bondig beschreven artikel en ondersteund met de juiste video's
heel prettig dat de cursus ook video's tussendoor heeft. Zou prettig zijn als de aandacht van de driehoek diafragma, sluitertijd, iso wat groter zou zijn. Evenals de termen onder en over belicht. Maar totaal een goede cursus.
Het zet je aan het denken, het meeste doe je zo automatisch dat er vaak “verkeerde” handelingen zijn ingeslopen waar je nu over na gaat denken :)
Als je de m-stand van je camera nooit heb gebruikt is dit een prima cursus om alles over deze stand van je camera te leren.
het is meer dan een opfrissing,ge krijgt zowie zo meer creatieve mogelijkheden,top
Deze expert cursus is een perfect vervolg op de ,,Workflows in Lightroom editie 2021,,. Het is een hele kluif die zeer mooi verduidelijkt word door middel van interessante workflows en voorbeelden d.m.v begeleidende filmpjes . Landschappen, portretten, stadszichten , HDR, Panorama ... alles komt aan bod. Het entousiasme van de instructeurs werkt aanstekelijk en de bijgeleverde brushes zijn een mooi extraatje . Met dit onder de knie , mag je jezelf expert noemen . Benieuwd wat het derde deel me nu nog kan gaan leren, en wat wordt de titel .
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem