ik vond het veel te theoretisch

ik vond de cursus'rembrand' heel matig

• Welke score geef je het product: rembrandt
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: rembrandt matig
  • Zou je het product: rembrandt aanbevelen? Nee

Helder, duidelijk en toegankelijk

Zeer fijn uitgelegd.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Volledige cursus die alle aspecten behandelt
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

behoorlijk veel geleerd en al mooie exemplaren op de foto kunnen zetten

goede, duidelijke cursus met veel handige videos en materiaal waarmee je wat kan! aanrader voor diegene die meer willen leren over bijvoorbeeld belichting van de paddestoelen.

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie veel geleerd, mooie beelden gemaakt
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

LEUK OM TE DOEN

OK

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand OK

Leerzame cursus

In deze cursus wordt op begrijpelijke wijze het werken met de belichtingsdriehoek uitgelegd. Wat ik nog wel mis is dat er geen onderdeel over de wijze van lichtmeting is opgenomen: spot, centrum gewogen gemiddelde, matrix. De manier van licht meten is ook van invloed op de instelling van de belichtingsdriehoek en op het uiteindelijke resultaat.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Laagdrempelige, informatieve cursus

Leerrijk

Interessante cursus. Misschien nog iets dieper ingaan om de juiste belichting van het onderwerp te bepalen aan de hand van de ingebouwde lichtmeter.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Leerrijk

Zeer leerzaam

Leerzame cursus m-stand met zowel e-book, quiz vragen, opdrachten en video's met duidelijke uitleg.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Zeer leerzaam
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

ik heb er veel van geleerd

het doel om in RAW te fotograferen lijkt mij duidelijk

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek prima van opzet
  • Zou je het product: cursusbundel-raw-incl--boek aanbevelen? Ja

Leuke cursus die je kennis weer aanscherpt.

Ik heb inmiddels heel veel ervaring in het fotograferen in de M-stand (fotografeer inmiddels nooit anders)

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Ruime ervaring

Erg leuk en leerzaam

Voor het eerst begrijp ik hoe je de M stand het beste kunt gebruiken!!!

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand zeer leerzaam

Leuk en leerzaam

Mooie basis informatie met af en toe een tipje van de sluier om dingen verder uit te diepen.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Leuk en leerzaam
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Leuke cursus om vertrouwd te raken met de M-stand

Voor mij persoonlijk een bevestiging van wat ik al wist. Voor iemand die geen enkele kennis bezit over de M- stand, een leuke cursus om hiermee vertrouwd te raken.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Leuke cursus om vertrouwd te raken met de M-stand
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

prettig om alles op een rijtje te hebben over de M-stand

leuke ervaring

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand goed
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Zoom Academy heeft cursussen voor iedereen die wat meer wil leren over fotografie.

Ik heb vroeger analoog gefotografeerd met een Practica en later een Pentax. In deze cursus ' Fotograferen in de M-stand' komt de basiskennis weer terug en dat vind ik fijn. Ik fotografeer nu meestal in de Av-stand in verband met de scherptediepte. Na het volgen van deze cursus ga ik meer in de M-stand werken. Verder heb ik diverse cursussen gevolgd en ben daar heel blij mee.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Je leert meer over de basis van het belichten van een foto.

goede basisuitleg

de cursus geeft een mooie basisuitleg om met macrofotografie te beginnen.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie goede basisuitleg
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Een korte, bondige cursus.

Er komen heel wat zaken aan bod naast het fotograferen en het geeft ook een aanzet om andere zaken uit te proberen, zoals food fotografie.

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Een inleiding om creatief te zijn tijdens de feestdagen.
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Nee

Interessant voor een beginnend fotograaf

Goede informatie en opdrachten voor een beginnend fotograaf. De gevorderden zullen iets méér diepte verwachten.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Interessant voor een beginnend fotograaf

Overzichtelijk en volledig

In een paar uurtjes veel geleerd.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Overzichtelijk en volledig
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Wat is je boodschap? Wat wil je laten zien?

Als fotograaf wil je iets laten zien met je beeld, het moet de kijker duidelijk zijn waar het over gaat, wat het onderwerp is. Het beeld moet het verhaal vertellen. De compositie is de communicatie tussen fotograaf en de degene die kijkt, de compositie bepaalt het onderwerp. Kortom: denk na over je compositie zodat een ander ziet wat jij voor ogen (voor de lens) hebt, jouw verhaal begrijpt.

• Welke score geef je het product: compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: compositie Een goede compositie bepaalt wat een ander ziet, belangrijk om dit in gedachten te houden.
  • Zou je het product: compositie aanbevelen? Ja

duidelijk uitlegt

goed en duidelijk neergezet van af nu alleen nog maar in de M-stand fotograferen

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek fijn en goed te lezen
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

ik volg graag de zoom academi cursussen

heb al veel geleerd door de cursussen te volgen

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Ik fotografeer veel in de M stand

veel geleerd

het was een duidelijke curcus die veel uitlegde over hoe het werkte

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand goed

Helemaal prima

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand duidelijk

Leerzaam

Een hele goede leerzame cursus.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Werkt zeer goed
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

zeer laagdrempelige cursus omdat je niet de deur uit hoeft

ik heb op zoom al heel veel geleerd en je hoeft er niet de deur voor uit betaalbaar eb helder met naslagwerk top gr jaap

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand goed uitgelegd makkelijker dan je denkt

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem