Niet teveel overbodige info, duidelijk hoe je kunt beginnen in de praktijk
Heel duidelijk stap voor stap te volgen. Ook de stappen die gemaakt worden, worden onderbouwt waardoor je snapt waarom je bepaalde "schuifjes" moet verschuiven. In combinatie met het boek heb ik het idee dat het lightroom goed begrijp en zelf mee aan de slag kan gaan.
Even weer een refreshment voor het fotograferen op M
Na het volgen van deze cursus begrijp ik iets meer van de werkwijze die men het beste kan volgen
Goed overzicht van basic kennis / kunde
ik begrijp het nu veel beter
Goede ervaring met de M stand
Zoom Academy is in het algemeen zeker OK ! Prachtige webinars en een mooi portfolio cursussen.
Ben zelf geen beginner en dan weet je dit wel.
Vooral de over en onderbelichting vond ik een waardevolle uitleg.
Een aantal leuke tips mee gekregen. Toch zal ik niet snel overstappen naar de M-stand. Onder bijzondere omstandigheden zal ik de M-stand wel gaan gebruiken.
eye opener, helpt me over de drempel
De vragen zijn niet altijd voor 1 uitleg vatbaar.
Het belichtingsprobleem is nu een stuk duidelijker geworden met de stops
Een uitstekende manier om je kennis up to date te houden en om nieuwe dingen te leren over fotografie.
Cursus goed opgezet en voor iedere beginneling duidelijk.
Leuke en goede cursus voor iedereen die op reis gaat
Veel bij geleerd hier kun je wat mee.
Zeer duidelijk beschreven. Ik fotografeer al een tijdje in de M-stand en heb hier toch nog tips uit gehaald!
Een ideale cursus voor de beginnende fotograaf waarbij ook zeer zeker in detail wordt gegaan.
Welke cursus je ook volgt, de lessen zijn in een prettig te lezen verhaalvorm in goed Nederlands geschreven en dat maakt het volgen ervan ook heel plezant. Geen onzinverhalen, maar helderheid bij waar het om gaat.
Stap voor stap goed uitgelegd hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren. Soms dacht ik: het kon wel zijn dat deze les door een ander is geschreven: hele basale dingen worden nog eens uitgelegd. Maar herhaling is goed om te leren. De video's aan het slot van de meeste lessen vind ik een goede manier om voor jezelf nog eens goed te kijken of alles goed is gedaan.
Fijne leerstof
Dat je toch elke keer weer bijleerd als je een cursus gevolgd hebt. Dat je ook leert welke tools je kan gebruiken om je foto's nog beter te maken.
Te rommelig. Ogenschijnlijk zijn het stukjes theorie uit verschillende edities van het zoom-magazine bij elkaar geplukt. En de vele taalfouten zijn ook niet inspirerend.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem