een goede herhaling is altijd welkom.
Duidelijke uitleg met prachtige foto's voor nog meer inspiratie!
Deze korte cursus gaf me een hoop informatie.
Er staan verschillende nuttige tips in
Ik moet gaan overstappen naar Lightroom CC
Goede uitleg, leuke voorbeelden
weer een duidelijke en heldere cursus met begrijpbare tekst en heldere video's en mooie oefenbestanden
Inmiddels een aantal cursussen gedaan en telkens weer heb ik er veel van opgestoken en veel inspiratie opgedaan.
ik heb veel geleerd in deze cursus en is leuk om de opdrachten uit te voeren. Verder kwamen er heel veel mooie foto's voorbij. Graag had ik wel een paar voor en na foto's gezien. Zodat je kan zien wat de instelling of filter voor verschil maakt.....maar dat heeft misschien meer met mijn kleine hoeveelheid ervaring te maken.
Je hoeft niet huiverig te zijn om in de M stand te fotograferen, dat is door middel van deze cursus duidelijk geworden. Ik ga nu meer fotograferen in de m stand.
Het betreft naar mijn oordeel een cursus die heel belangrijk is bij fotografie. Ik mis persoonlijk een coach die toch dat woordje uitleg meer kan geven? soms is het begrijpen van een te lezen tekst moeilijk, en dan is de uitleg van een coach toch dat tikje meer om het te begrijpen wat wordt bedoeld. Ik miste soms Tom met zijn professionele uitleg, waardoor het dan een stuk eenvoudiger wordt om alles te begrijpen
Ik heb een aantal boeken over Lightroom. Een interactieve cursus echter werkt voor mij beter. De video’s zijn duidelijk. In een rustig tempo wordt alles goed uitgelegd. De teksten bieden extra informatie en vormen een goede ondersteuning voor het beeldmateriaal. Alle lof voor de docent !
Veel van deze Cursus wist ik al, maar heb toch het één en ander van geleerd. Deze cursus is geschikt voor de beginnende fotograaf. alles is goed en simpel uitgelegd en met duidelijke afbeeldingen.
Deze workflow/cursus is afgestemd op de allernieuwste ontwikkelingen van Lightroom, héél kort nadat deze zijn uitgerold. Inhoud biedt ook wat ik verwachtte: heel specifieke expert toepassingen.
Prima eerste opzet om te starten met Instagram en de achtergrond te weten. Ik had echter ook verwacht dat er wat meer inhoudelijk over het plaatsen van content in zou zitten, zoals bv het maken en plaatsen van een verhaal (24uur) of reels.
zeer leerzaam voor een beginnend fotograaf
Het was een fijne heldere uitleg. Ik hoopte wat nieuwe dingetjes en handigheidjes te leren maar het blijkt uit deze cursus dat ik de basis toch al een heel eind begrijp. Voor mij persoonlijk dus weinig nieuws geleerd, deze cursus is dus echt voor mensen die nog niet hebben geprobeerd te fotograferen. Voor mij nu wel een bevestiging dat ik beter naar vervolgcursussen kan gaan zoeken. Ik mis zelf ook wel persoonlijke begeleiding en feedback op mijn eigen foto's. Voor de echte echte beginner zeg ik ja, weet je al een beetje waar alle knoppen voor staan en heb je al wat met bewerken gespeeld dan is hier niet veel uit te halen.
Duidelijk en overzichtelijk verhaal in begrijpelijk taal
In een avond de basis in beeld om met LRC te beginnen.
Alles wordt goed duidelijk uitgelegd. Ik had alleen een probleem met de laatste update want hij zet niet het kleurverlopen toepassen aan.
niet ingewikkeld gemaakt en daarom duidelijk. Ik mis wel een stukje over Aurora van Luminar in dit verhaal
Ik heb zeker iets gehad aan deze training en zal er ook nog wel een aantal keren in terug lezen.
Nieuwe inzichten in Landschapsfotografie
De video's vind ik overbodig. Meer diepgang in de aangeboden mogelijkheden zou welkom zijn. Eigenlijk bestaat de cursus uit de uiteenzetting van een aantal workflows. Als ik deze lightroom-workflow cursus vergelijk met de cursus die ik volg bij Chris O'Donnell (CreativeRaw) dan moeten er bij jullie toch wel een paar tandjes bij.
Ik had nog meer informatie willen krijgen over paddenstoelenfotografie, meer voorbeelden van juiste instellingen voor verschillende lenzen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem