Leuke cursus over de techniek.
duidelijke cursus, afwisselend tekst en filmpjes. korte hoofdstukken.
Een cursus waarbij ik veel geleerd heb. Zal het ook zeker in de praktijk uitproberen en gebruiken. Een aanrader.
goede opzet en geeft je de kennis om meer uit lightroom te halen
Na een drukke tijd mijn hobby weer opgepakt en weer begonnen met mijn cursus van zoomacademy. Erg leuk om te doen!
Heb veel bij geleerd
Onwijs handige workflows! Makkelijk te volgen en zeer duidelijk met alle voorbeeldfoto's
De online foto cursussen van Zoom Academy zijn voor beginners erg leerzaam om de basis onder de knie te krijgen. De uitleg wordt stap voor stap gedaan en er worden duidelijke voorbeelden gegeven.
Zoom Academy ,ik heb er al heel veel van opgestoken !! Heel fijn om zoveel te kunnen leren hier en ook terug te lezen en te bekijken
Ik ben zopas begonnen aan de cursussen op Zoom Academy en zowel het aanbod als het niveau en de gedetailleerde uitleg bevallen me. Het smaakt naar méér!
Mijn verwachting was dat de cursus veel meer was toegespitst op paddestoelen fotografie. De basis is mij al bekend. Ik had behoefte aan meer ideeën, tips Dit is leuk voor absolute beginners
Deze cursus is wel echt de basis van fotografie. Als je al wat ervaring hebt met fotograferen zou ik hier niet voor kiezen maar voor mij als beginner was dit hele nuttige informatie. Ik ben wel blij dat ik het ook het boek erbij heb gekocht want deze geeft toch wat uitgebreidere informatie dan de onlinecursus.
Goed uitgelegd. Begin is wat rommelig en niet logisch. Met name van presets klopt niet. Is uit eerdere cursus overgenomen. Ook de introductie van de verschillende Lightroomversies is niet duidelijk. Daar moeten 2 onderdelen worden omgedraaid
Overzichtelijk en verstaanbare tekst met duidelijke video's.
ik heb een mooi inzicht gekregen in lightroom tevens heb ik ook alle veranderingen gezien t.o.v mijn lightroom 5,7
Verschillende kwaliteit van bijdragen. De Cursus paddestoelenfotografie was meer een macrofotografiecursus met een snufje paddestoel. Had sterker gekund als je bepaalde videos op youtube ziet.
Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is in lightroom. Ik kwam eigenlijk nooit verder dan belichting, hooglichten, schaduw en contrast en dan was ik al onder de indruk. Kan je nagaan :)
Al doende leert men.
Ik vind vooral de video's echt top maar dat is vooral omdat ik dat ik zo van teksten lezen houd. Super duidelijk allemaal.
Het zou mooi zijn als er tips worden gegeven wat alternatieven kunnen zijn voor belichting (flitsers), dit voor mensen die nog geen lampen hebben of kunnen aanschaffen.
Overzichtelijke cursus langs de basis van de fotografie. Voorbeelden in de cursus maken de theorie duidelijk. Ook Lightroom wordt uitvoerig besproken. Niet per se nodig in deze cursus.
Een hoop geleerd over contrast en kleur.
Een prima cursus die door middel van workflows de belangrijkste tools van Lightroom beschrijft, uitlegt en eveneens toont in een begeleidend filmpje . Het enthousiasme van de lesgevers maakt dat je zelf direct aan de slag wil met de bijgeleverde data en/of je eigen fotos.
De cursus was erg duidelijk. Heb veel nieuwe dingen en handige tips geleerd.
Het cursus aanbod is ruim en wordt aktueel gehouden.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem