leuk

het was een leuke les

• Welke score geef je het product: indoor-lightpainting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: indoor-lightpainting N.v.t.
  • Zou je het product: indoor-lightpainting aanbevelen? Ja

Postief, voor de echte beginner

Toch nog tips die ik niet kende. Lrc tips (beginner) Er moeten wel wat links uit de training worden bijgewerkt (404 fout oa bij presets)

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Tevreden
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

top

Duidelijke uitleg. Er mag soms minder "gewone praat" tussendoor.

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop duidelijke uitleg
  • Zou je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

erg fijne academy,

een heel overzichtelijke website met veel uiteenlopende livestreams en cursussen

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera duidelijk

Heel erg leerzaam

Het is allemaal duidelijk beschreven. Het woerdt goed uitgelegd en ook de video's zijn duidelijk en heel begrijpelijk

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek Ontzettend goed en duidelijk
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Veel bijgeleerd

Ik wist al veel van Macrofotografie maar door deze cursus is mijn kennis verdiept.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Veel diepgang met goede voorbeelden
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

duidelijk

Als pro lid heb ik het pas later kunnen bekijken, En herbekijken. Veel nieuwe tips ontvangen

heel goede helders uitleg, zoals we gewend zijn

heel goede helders uitleg, zoals we gewend zijn

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop N.v.t.
  • Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? N.v.t.

een prettige en duidelijke uitleg

door de cursus weer een nieuwe uitdaging

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

Goede uitleg.

Mooie en heldere uitleg. Kan alles perfect volgen met de bewerkingen. Heel mooi hoe je alles kan nadoen en begrijpen hoe het moet.

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop Goede uitleg
  • Zou je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

Helemaal bij wat betreft AI in Photoshop

Duidelijke en rustige goed opgebouwde uitleg over bijna alles wat in Photoshop (bèta) allemaal mogelijk is dankzij AI.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop zie boven
  • Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? Ja

Geweldig! Dit zou zou ik zelf nooit ontdekt hebben.

Wat een goede aanwijzingen en duidelijke uitleg. En niet alleen voor irisfotografie maar om om je algemene foto en PS-vaardigheden op te schroeven.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Er ging een wereld open
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

veel informatie over waar en iets minder over hoe.

ondanks dat er veel wordt gedeeld over hoe we foto's moeten maken is het aandeel waar nog vele maken groeten.

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 Vel informatie over waar en iets minder over hoe.
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? Ja

Ik heb veel geleerd

Duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom goed
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Ongelooflijke vooruitgang door AI

Onvoorstelbaar hoe PS geweldig gebruik maakt van AI. Wat er nu allemaal mogelijk is, overtreft alle verwachtingen.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop Compleet en helder

zeer goede uitleg!

Vragen worden goed beantwoord.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Zeer duidelijke uitleg!
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Ik ben beginnend hobby fotograaf.

Mijn ervaring is niet groot daarom is de zoomacademie ideaal voor mij.

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing Duidelijk geschreven, dus in Jip en Janneke taal. Heel prettig
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Je leert enorm veel bij

• Welke score geef je het product: lightroom-trainingen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-trainingen Super
  • Zou je het product: lightroom-trainingen aanbevelen? Ja

Heel uitgebreid, alles komt aan de orde

Het zit zoveel in dit programma, dit moet je met oefenen je eigen maken maar ik zal denk ik een klein gedeelte maar gebruiken omdat het meest in Lightroom mijn foto's bewerk

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop duidelijk uitgelgd met voorbeelden
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? Ja

heel interessante onderwerpen en goed uitgelegd

Ik was op zoek naar tips voor avondfotografie. Ik heb heel veel geleerd en ga enthousiast aan de slag.

• Welke score geef je het product: cursus-licht-in-het-donker
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-licht-in-het-donker De cursus werkt voor mij inspirerend.
  • Zou je het product: cursus-licht-in-het-donker aanbevelen? Ja

Goed overzicht met tips en tricks

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

Goed inzicht in mogelijkheden AI in Photoshop

Ben bezig met een photoshop cursus en vul kennis aan door Zoom en andere bronnen te bekijken. Zo hoor ik van verschillende docenten/sprekers hoe bepaalde kennis zo breed mogelijk eigen te maken. En niet onbelangrijk zelf veel oefenen.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop Complete uitleg
  • Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? Ja

Ik heb het hoofdzakelijk gebruikt om me kennis opte frissen, met name de HDR en de uitgebeten overbelichting. wat voor mij een openbaring was en gelijk vragen oproep, ik fotogafeer met Triggertrap (het werk bij mij nog steede), maar ik moet nu ff uitvogelen hoe ik meer onderbelichte foto,s krijg dan overbelichti foto,s in HDR een uitdaging dus.

• Welke score geef je het product: cityscapes N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cityscapes N.v.t.
  • Zou je het product: cityscapes aanbevelen? N.v.t.

De feedback geeft me nieuwe en goede mogelijkheden om verder te onderzoeken en zeer goede adviezen die ik kan gebruiken

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Positieve feedback en toepasbaar!
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Hele nuttige AI les

een hele nuttige lees. Waarin op rustige en duidelijke wijze de verschillende mogelijkheden en stappen worden uitgelegd en toegelicht.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop Prima online cursussen

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem