Zeer leerzaam

Zeer veel geleerd over het toepassen van verschillende composities.

• Welke score geef je het product: compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: compositie Leerzaam
  • Zou je het product: compositie aanbevelen? Ja

Geweldige cursus, veel geleerd en nieuwe locaties ontdekt om heen te gaan!

Een zeer uitgebreide cursus. Alles komt wel aan bod. Zoom leert je ontzettend veel nieuwe dingen. Super leuk om mijn fotografielijstje te kunnen vullen met nieuwe locaties om heen te gaan!

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl super cursus

Leerzame cursus

Cursus geeft je genoeg informatie om zelf aan de slag te kunnen gaan en mooie foto's te maken en te bewerken!

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie Goede cursus waar je veel van kunt leren!

Leerzaam

Af en toe herhaling in de verschillende cursussen, maar er komen ook nieuwe punten aan de orde.

• Welke score geef je het product: flitsen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: flitsen Leerzaam
  • Zou je het product: flitsen aanbevelen? Ja

Goed uitgedachte cursus, waarin veel aspecten worden belicht.

Ik gebruike de bundel/video's regelmatig als naslagwerk. Het is teveel om alles te onthouden.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie macrofotografie is meer dan alleen de-bloemen-en-de-bijen.

Leerzaam

Door de uiteenlopende onderwerpen en voorbeelden een leuke en leerzame cursus. Geeft een mooie basis en naslag voor diverse onderwerpen, met voorbeelden om eens 'na te gaan spelen'.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie een perfect startpunt voor een nieuwe hobby...

redelijk

veel herhalingen.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand niets nieuws
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Nee

Duidelijke cursus

Goed en duidelijk uitgelegd. Je kan altijd terug naar een vorige pagina.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Duidelijke cursus
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Weinig nieuwe dingen geleerd.

Paar nieuwe dingen geleerd, meeste was al bekend

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek Puntjes op de i
  • Zou je het product: cameratechniek aanbevelen? Ja

leerzaam, rustige uitleg , visuele ondersteuning

ik heb geen lightroom od. verkrijg inzicht in de mogelijkheden en wat het effect is op je foto.

• Welke score geef je het product: avondnacht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: avondnacht verhelderend
  • Zou je het product: avondnacht aanbevelen? Ja

heel veel oude kennis geupdate en veel nieuwe dingen geleerd

alles wordt zeer goed uitgelegd en het is enorm leuk om het geleerde direct in praktijk te brengen . de resultaten zijn direct zichtbaar , wat heel motiverend werkt om direct weer aan de slag te gaan met de camera

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek uitleg is zeer duidelijk en motiveert om direct aan de slag te gaan

leerzaam

IN ons kleine landje is er een mooie natuur waar je prachtige foto's kan maken.

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl Prettig om leren
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

Uigebreide en goede cursussen.

Zelf ben ik absoluut geen studie bol. Fotografie heb ik mijzelf altijd aangeleerd en al enige tijd doe ik het professioneel. Mijn werkgever heeft me deze cursussen geschonken en ben er zeker blij mee.. Je leert nu veel meer en inhoudelijke onderwerpen. Soms staan dingen wel wat moeilijk geformuleerd, maar wellicht is dit per persoon een andere situatie.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek uitgebreid
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

heel leerzaam voor de enthousiaste hobby fotograaf

al diverse cursussen gevolgd en leer nog steeds bij

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie veel van geleerd

Zeer duidelijke cursus

Zeer duidelijke en complete cursus

• Welke score geef je het product: flitsen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: flitsen Zeer duidelijk
  • Zou je het product: flitsen aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg.

Ik ben totaal niet bekend me Lightroom, hier wordt duidelijk uitgelegd wat het is en hoe je in de basis met Lightroom kan werken. Verder vind ik dat de persoon die dit inspreekt een fijne stem heeft om naar te luisteren en het wordt op een rustige toon uitgelegd. Kortom top! Ik ga zeker aan Lightroom beginnen.

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Top!
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Echt de moeite waard.

Deze cursus is een leuke en leerzame cursus. Duidelijk en ideaal dat je het op je eigen tempo kunt volgen. Ik heb heel veel geleerd. Dit is echt een aanrader aan beginnende fotografen die een betere fotoresultaat willen leveren.

• Welke score geef je het product: lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom Leuk, leerzaam en duidelijk.
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? Ja

Duidelijk

Duidelijke uiteenzetting van de vele opties in Lightroom.

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast leerrijk
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Zeer leerzaam

Voor mij als beginnend met fotografie zeer leerzaam de stof wordt zeer duidelijk uitgelegd in deze cursus

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek Goed en leerzaam

Aanrader

Duidelijke uitleg Leuke cursussen

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Leuke cursus om te doen
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Ja

Boek past niet echt bij de cursus

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek Boeiend
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

weer veel geleerd van deze cursus

Veel geleerd van deze cursus,duidelijk beschreven en duidelijke voorbeelden. Fijn om met het geleerde aan de slag te gaan dat wordt weer oefenen. heb er zin in

• Welke score geef je het product: licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: licht-en-belichting veel van geleerd
  • Zou je het product: licht-en-belichting aanbevelen? Ja

leerzaam

ik vond het duidelijk uitgelegd heb er zeker wat aan gehad!

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie top
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

jammer

veel woorden geen daden. krijg je melding van korting op je academy , log je in krijg je niets !!!!!!!!

• Welke score geef je het product: Product1
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Product1 matig
  • Zou je het product: Product1 aanbevelen? Nee

jammer dat de video deel nog ontbreekt

mooie aanvulling op de ander cursussen

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl intersant

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem