Zeer veel geleerd over het toepassen van verschillende composities.
Een zeer uitgebreide cursus. Alles komt wel aan bod. Zoom leert je ontzettend veel nieuwe dingen. Super leuk om mijn fotografielijstje te kunnen vullen met nieuwe locaties om heen te gaan!
Cursus geeft je genoeg informatie om zelf aan de slag te kunnen gaan en mooie foto's te maken en te bewerken!
Af en toe herhaling in de verschillende cursussen, maar er komen ook nieuwe punten aan de orde.
Ik gebruike de bundel/video's regelmatig als naslagwerk. Het is teveel om alles te onthouden.
Door de uiteenlopende onderwerpen en voorbeelden een leuke en leerzame cursus. Geeft een mooie basis en naslag voor diverse onderwerpen, met voorbeelden om eens 'na te gaan spelen'.
veel herhalingen.
Goed en duidelijk uitgelegd. Je kan altijd terug naar een vorige pagina.
Paar nieuwe dingen geleerd, meeste was al bekend
ik heb geen lightroom od. verkrijg inzicht in de mogelijkheden en wat het effect is op je foto.
alles wordt zeer goed uitgelegd en het is enorm leuk om het geleerde direct in praktijk te brengen . de resultaten zijn direct zichtbaar , wat heel motiverend werkt om direct weer aan de slag te gaan met de camera
IN ons kleine landje is er een mooie natuur waar je prachtige foto's kan maken.
Zelf ben ik absoluut geen studie bol. Fotografie heb ik mijzelf altijd aangeleerd en al enige tijd doe ik het professioneel. Mijn werkgever heeft me deze cursussen geschonken en ben er zeker blij mee.. Je leert nu veel meer en inhoudelijke onderwerpen. Soms staan dingen wel wat moeilijk geformuleerd, maar wellicht is dit per persoon een andere situatie.
al diverse cursussen gevolgd en leer nog steeds bij
Zeer duidelijke en complete cursus
Ik ben totaal niet bekend me Lightroom, hier wordt duidelijk uitgelegd wat het is en hoe je in de basis met Lightroom kan werken. Verder vind ik dat de persoon die dit inspreekt een fijne stem heeft om naar te luisteren en het wordt op een rustige toon uitgelegd. Kortom top! Ik ga zeker aan Lightroom beginnen.
Deze cursus is een leuke en leerzame cursus. Duidelijk en ideaal dat je het op je eigen tempo kunt volgen. Ik heb heel veel geleerd. Dit is echt een aanrader aan beginnende fotografen die een betere fotoresultaat willen leveren.
Duidelijke uiteenzetting van de vele opties in Lightroom.
Voor mij als beginnend met fotografie zeer leerzaam de stof wordt zeer duidelijk uitgelegd in deze cursus
Duidelijke uitleg Leuke cursussen
Boek past niet echt bij de cursus
Veel geleerd van deze cursus,duidelijk beschreven en duidelijke voorbeelden. Fijn om met het geleerde aan de slag te gaan dat wordt weer oefenen. heb er zin in
ik vond het duidelijk uitgelegd heb er zeker wat aan gehad!
veel woorden geen daden. krijg je melding van korting op je academy , log je in krijg je niets !!!!!!!!
mooie aanvulling op de ander cursussen
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.