Ik heb veel op gedaan
Leerzame cursus ondanks veel herhalingen met onderwerpen die in andere cursussen al aan bod zijn geweest
Goede cursus voor beginners.
In de eerste video wordt de eerste opname die gemaakt is niet vertoond, zodat er geen vergelijk is. En in de Video's van Lightroom en Photoshop is de werking met de omschrijving niet geheel synchroon
Ook al fotografeer je al een tijd, in deze cursus kom je toch weer nieuwe wetenswaardigheden tegen. DE COMBINATIE VAN THEORIE EN TOEPASSING IS ERG VERHELDEREND
Ik heb al de nodige online cursussen bij Zoom Acadamy doorlopen en/of de techniek & praktijkboeken gelezen, waar ik heel veel van opgestoken heb en direct kan toepassen.
Mijn kennis voor een effectief gebruik van Lightroom is door deze cursus sterk verbeterd. Ik zal hier zeker nog gemak van gaan hebben.
Ondanks mijn photoshop ervaring toch nieuwe dingen geleerd
qua technische uitvoeringen, zeker creatief weer wat bijgeleerd, precies wat ik zocht
Ik wist in het begin niet goed hoe ik de M stand moest gebruiken. Nu na deze cursus begrijp ik het. Ga deze stand ook vaker gebruiken.
Aangezien ik gevraagd werd om een bruiloft te fotograferen, wat ik nog nooit gedaan had, dacht ik, ik ga een cursus doen. Ik kon hier niet te veel tijd aan kwijt zijn en de cursus van Zoom was qua tijd en werk perfect. Ik heb er dan ook veel hulp aangehad en de eerste bruiloft zit er al op, met goed gelukte foto's.
Na een eerste kennismaking met een onderwerp zorgen de cursussen voor een gestructureerde basis waarop je verder kunt bouwen.
Duidelijk, leerzaam
videos schijnen prompt te eindigen, met gevoel dat echte eind er nog niet is, of bijna niet
Veel goede tips ivm hoe je bepaalde foto's kunt maken. Handig dat er locaties genoemd worden om zelf aan de slag te kunnen in de omgeving van de besproken technieken.
heb geen spiegel reflex meer objectieven mee slepen werd te zwaar heb nu de sony bridge dgc 10 rx mark II met een zoom van 600mm was eerst bang dat ik niets aan deze cursus zou hebben maar deze camera kan alles macro portret
De cursus is zeer prettig opgebouwd, tekst afgewisseld met videofragmenten en doe-opdrachten. Dit zorgt voor afwisseling en maakt het prettiger studeren. Inhoudelijke interessante onderwerpen, die zeker voor een beginnend fotograaf verhelderend werkt.
veel geleerd over de werking van de camera en de de belichting. veel meer controle gekregen over hoe een foto er uit komt te zien.
Alles wordt duidelijk uitgelegd, ook in de video-filmpjes.
goed opgezette cursus, waarin alles uitgebreid aan de orde komt.
Cursussen zijn goed en prettig te volgen door de afwisseling van tekst, filmpjes en goede voorbeelden. De cursus heeft voldoende diepgang en is goed begrijpbaar.
De cursus is mooi stapsgewijs opgebouwd, voorzien van snacklearning en verschillende leerstijlen. Het werkt voor mij.
Goede uitleg met film en tekst
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.