met deze cursus kun je technische informatie leren in korte tijd. Daarna kun je er zelf mee aan de slag
Rustig en duidelijke uitleg
Uitleg wordt gegeven door een expert met inlevingsvermogen voor de beginnende fotobewerker.
veel nieuws geleerd en ook mijn camera beter leren kennen.
In de uitleg wordt gebruikt gemaakt van de fotografische termen die met een paar woorden worden toegelicht, handig voor als je het even "kwijt" bent. Wat ik vooral fijn vind is dat ik tips krijg om eens op een andere manier en met andere technieken te gaan fotograferen.
Voor wie weinig ervaring heeft een must!
Heb doelbewust voor deze cursus gekozen, om eens op een andere aantrekkelijke manier paddenstoelen te fotograferen. Je ziet ontzettend vaak dezelfde afbeeldingen. Deze cursus heeft mij handvaten gegeven, om ook eens anders te kijken en vast te leggen.
wel veel herhaling van andere cursussen, echt basis.
Mooie, duidelijke en inspiratievolle cursus
Veel basiskennis over fotografie met zeer veel praktijkvideo's over portretfotografie. Door de tussentijdse kennisvragen die je moet beantwoorden blijft veel theorie hangen. Met de praktijkopdrachten oefen je je vaardigheden het beste.
Ik ben heel strek georiënteerd op video dat is door mijn makkelijker om ding op te nemen Daarbij waren op opdrachten goed te doen Ik zou wil mee geven om wat meer af te wisselen met video en tekst (in de geheel cursus)
Het is voor mij een bron van info en inspiratie.
Over het product 'Cameratechniet' (boek moet nog geleverd worden): Cursus: Goeie, uitgebreide uitleg over basis en diepgaandere functies van DSRL en andersoortige camera's. Wel vond ik in het tweede deel van de cursus de intro-muziek bij de video's BEHOORLIJK HARD en lang. In de video over Firm Ware Update ontbreekt de instructie dat je het geheugenkaartje uit je camera in je computer moet stoppen, voordat je naar updates op de Firm website kunt zoeken etc.
Ik was nog niet erg goed thuis in Lightroom, maar kan er nu aardig mee uit de voeten. Nu nog oefenen oefenen.
Het was leerzaam. Ik zelf fotografeer al heel lang in RAW, maar weet nu weer iets meer ook met betrekking met het bewerken.
Na een korte algemene inleiding komen alle aspecten van landschapsfotografie aan de orde die in eenvoudige, maar zeer begrijpelijke taal worden uitgelegd.
Zeker in combinatie met het boek, waarin er hier en daar nog wat dieper op de materie wordt ingegaan, geeft de cursus stap voor stap begrijpelijke uitleg over hoe je bewerkingen in PSE kunt maken.
Ik doe meerdere cursussen bij jullie en het is zeer prettig dat je als het ware kunt bladeren in je cursus. Terugkijken, herhalen is allemaal mogelijk, op elk tijdstip. Voor mij een zeer groot voordeel.
Al meerdere cursussen gedaan en altijd super omschreven en heel erg duidelijk
Zoom Academy heeft zeer leuke en interessante cursussen. Duidelijke uitleg en vaak ondersteunt met videobeelden. Ik kan iedereen aanbevelen een cursus te volgen. Al is het voor je kennis op te frissen.
Veel onderwerpen, duidelijk uitgelegd!
Ideale cursus om te beginnen! Fijn om een naslagwerk erbij te hebben waar alles nogmaals in terug komt .
Prima cursus had alleen meer ondersteuning van video verwacht. Vrij passief. Weinig opdrachten
Je kunt de inhoud in je eigen tempo en tijd lezen en later ook nog eens terugkijken. Alle aspecten komen aan bod en worden duidelijk uitgelegd!
mij zijn een aantal onderdelen duidelijk geworden. prettig is dat je zelf, parallel aan de cursus, zelf de onderdelen in praktijk kan oefenen. een aantal onderwerpen kom je ook in andere cursussen tegen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem