Kort maar krachtig

Ik had inhoudelijk iets meer verwacht van deze cursus. Maar ik besef mijzelf ook dat er waarschijnlijk niet heel veel meer valt te vertellen over Instagram. Ik heb in elk geval wel enkele nieuwe informatie opgedaan waar ik nog niet bekend mee was.

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram Ik heb een honden account met bijna 1000 volgers
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

zeer leerzame cursus

goede uitleg wat hdr is en waar je op moet letten was wederom een leerzame cursus waar ik toch weer een hoop van heb opgestoken

• Welke score geef je het product: hdr-tot-in-de-perfectie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hdr-tot-in-de-perfectie zeer leerzame cursus
  • Zou je het product: hdr-tot-in-de-perfectie aanbevelen? Ja

Leuke cursus en boek

Aangename cursus ter opfrissing of verdieping van kennis over belichtingsdriehoek. Duidelijk uitgelegd met handige filmpjes!

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek Zeer goed boek om wat dieper in te gaan op de basis van belichting en de meer geavanceerde instellingen van de camera op een eenvoudige manier te leren kennen.
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

goede achtergrond en een praktijkdeel is nu toegevoegd

veel duidelijkheid ook over termen en gebruiken. N.a.v. mijn beoordeling is er een praktisch deel aan de cursus toegevoegd. Dit siert zoom accademy. Ze willen echt een goede cursus leveren. En ze doen dus ook iets met de beoordelingen. Top.

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram theoretisch goed, praktijk is nu toegevoegd
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

Ik heb er zeker wat van opgestoken

Ik ben nog maar een beginneling op het gebied van macro-fotografie. Er zijn onderwerpen die ik niet zo snel zal gaan doen, maar andere dingen die ik voorbij zag komen hebben me wel nieuwsgierig gemaakt.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie net begonnen, dus was leerzaam

Prettige cursus!

Cursus is in normale taal geschreven. Mooie voorbeelden. Misschien dat enkele video’s meer hadden kunnen bijdragen. Ik ga het lightroom en Photoshop deel nog een keer met de pc erbij doornemen. Was het nu te mooi weer voor (>25graden)!

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten Prettige cursu!
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Goed te volgen duidelijke cursus.

Voor het grootste deel helder en toepasbaar voor iedereen. Het laatste deel meer gericht op bewerken in lightroom en ohotoshop. Minder zinvol als je een ander programma hebt. Echter niet helemaal onbruikbaar.

• Welke score geef je het product: cursus-kleur-contrast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-kleur-contrast Helder en duidlijk.
  • Zou je het product: cursus-kleur-contrast aanbevelen? Ja

Wat te veel op lightroom gericht. Wat beperkt in de fototechniek zelf

Ik had gehoopt nog meer technische tips te krijgen voor de "perfecte" macrofoto, oefeningen met tussenringen, belichting, ringflitser e.d. Ik vond de cursus aardig om te doen maar mis toch wat diepgang. Daarnaast zijn er andere programma's als Photoshop en Lightroom. Waarom wordt daar geen aandacht aan besteed?

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie Basic

aardig

aardige cursus heeft niet echt wat toegevoegd aan wat ik al wist ! had toch wat meer verwacht voor dit geld wacht ook nog steeds op cursus boek,

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie aardig
  • Zou je het product: macro-fotografie aanbevelen? Nee

zeer informatief

Heel fijn om de functies van een Iphone camera te leren ontdekken en de tips voor het bewerken van foto's zeer fijn.

• Welke score geef je het product: margrietsmartphone
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: margrietsmartphone informatief
  • Zou je het product: margrietsmartphone aanbevelen? Nee

Leerzame en goed opgebouwde cursus

Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren. Goed stapsgewijs opgebouwd en voorzien van goede en duidelijke video's. Tevens duidelijke uitleg over de nabewerking. Persoonlijk vind ik het jammer dat er bij deze cursus portretfotografie geen boek uitgeven is.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Leerzame en goed opgebouwde cursus
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Leuk om te doen! Bruikbare tips!

Leuk om te doen. Duidelijke info leest lekker door. Goede tips. Leuke opdrachten.

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Top!
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Ja

bekende en onbekende feitjes bij elkaar

goede verzameling van feitjes en omschrijvingen

• Welke score geef je het product: licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: licht-en-belichting herhaling en nieuwe inzichten bij elkaar
  • Zou je het product: licht-en-belichting aanbevelen? Ja

Goede cursus met heldere uitleg

Zoals ook bij de eerder gevolgde cursussen bij Zoom.nl weer veel geleerd

• Welke score geef je het product: scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: scherpte Goede cursus met heldere uitleg

Doorbijten

Je moet er even doorheen

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Doorbijten
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Waardevolle cursus die je veel idee geeft hoe te beginnen met macro fotografie

Goede en complete cursus die een goed begin is voor macro fotografie

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie Waardevol begin

Leuk

Fijn om dingen op deze manier te leren

• Welke score geef je het product: scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: scherpte Leerzaam

zeer leerzame cursus

met veel plezier deze cursus gevolgd en er veel van geleerd

• Welke score geef je het product: premium-pakket-macro-en-close-up
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: premium-pakket-macro-en-close-up duidelijke uitleg van onderwerpen
  • Zou je het product: premium-pakket-macro-en-close-up aanbevelen? Ja

leerzaam

Leuke informatieve cursus die niet te langdradig is. Alle aspecten zijn m.i. aan bod gekomen.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Goede aanvulling naast je basiscursus
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Prima maar een beetje basic

Was al een praktijk macro fotograaf. Wel veel creatieve opdrachtjes, maar meeste wist ik al wel uit de praktijk. Had iets dieper mogen gaan.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie voldoende
  • Zou je het product: macro-fotografie aanbevelen? Nee

Overzichtelijk en duidelijk

Goede cursus, raakt alle belangrijke punten en geeft goede voorbeelden. Hierna kun je direct aan de slag met jouw eigen benadering en visie.

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf Overzichtelijk en duidelijk
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

heldere cursus

Hoewel ik al een tijd met LR werk, heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd. Ook de tips zijn heel bruikbaar, bijv om bepaalde onderdelen van een foto net wat meer te benadrukken en hoe je dat dan doet.

• Welke score geef je het product: lightroom2020
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom2020 zie boven
  • Zou je het product: lightroom2020 aanbevelen? Ja

zeer informatief

Heldere en stapsgewijze behandeling. Ook voor beginners goed te volgen.

• Welke score geef je het product: scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: scherpte veel geleerd

Leerzaam en leuk. Duidelijke beschrijving

Het is een leuke manier van leren, vooral met opdrachten.

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek Soms wat moeilijk, maar zeker leerzaam
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

Duidelijkheid

Is de eerste cursus die ik online heb gevolgd en moet zeggen dat deze cursus vlot leesbaar was.En dat kan ik niet altijd zeggen van de boeken.Kon dit overal lezen,zowel op gsm, pc en tablet en dat vond ik perfect.Alles werd duidelijk uitgelegd in combinatie met mooie voorbeelden.Dit werkt uitnodigend om het zelf ook te doen.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie heel goed

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.