heel goede uitleg over de verschillende herfstonderwerpen die je kan fotograferen.
De cursus is duidelijk geschreven en voorzien van een aantal goede stappenplannen.
De schat aan informatie die deze cursus bevat geeft een extra zetje om zelf aan de gang te gaan: op jouw manier experimenteren met de tips uit de cursus.
Alles is zeer goed ,duidelijk en daardoor verhelderend uitgelegd. Ik heb er veel van opgestoken.
Was zeer verhelderend, duidelijk en fijn om het te volgen.
Er zit van alles wat in deze cursus. Ik had alleen gehoopt dat er net zo uitgebreid stilgestaan zou worden bij portretteren buiten met daglicht als dat wordt gedaan bij de studiobelichting maar dat is helaas niet zo. Er wordt maar weinig gedaan met buiten fotograferen wat ikzelf wel miste in de cursus.
als het donker word
Prima cursus!
Het wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd wat een prest is, hoe je die zelf kan maken/kopen en hoe je deze toepast in een foto.
word langzaam beter met fotograferen.
Voor de prijs goed, ik heb een maand abonnement genomen dus voor een tientje deze cursus en nog wat andere erbij. Wat ik eigenlijk mis is de praktijkopdrachten, er is er een in het begin. Dat is bij andere (veel duurdere) cursussen beter geregeld. Ik mis een stuk praktijk.
Geweldig, die live streams en heel leerzaam
Leerzame cursus met goede lesstof. Zeker een aanrader.
ik heb meer ideeën gekregen om te doen met de camera
Anders leren kijken naar lijnen, schaduwen ect. ook erg leuk het interview met Benny van der Bulke.
geweldig om te doen
Deze cursus heeft mij duidelijk uitgelegd hoe te werken met de M-stand
Bij het zien van de foto's krijg je meteen zin om er op uit te gaan. Fijn dat alles zo goed wordt uitgelegd. Ik had niet veel met landschapsfotografie maar ben nu toch wel getriggerd om het uit te gaan proberen.
De cursus wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Het is goed te volgen ook voor beginnende hobby fotografen.
Dacht ik toch aardig wat kennis te hebben van fotografie maar deze cursus geeft je heel veel nieuwe inzichten, het begin van nog meer mooie foto’s.
Wat een heerlijke training. Gelezen op vooravond van mijn tripje naar rotterdam voor wat avondfotografie. Geleerd waar ik op moet letten en ik ga zeker de HDR methode proberen toe te passen.
De cursussen van zoom academy zijn gevarieerd en voorzien van veel praktijkvoorbeelden. Het is vaak mogelijk om voor een fototrip goed in te lezen in alle ins and outs en die toe te passen.
Het is duidelijk te begrijpen en zeer leerzaam
Erg leerzaam en exact vinden wat jij zoekt om te leren is voor mij Zoom academy.
heef mij een inkijk gegeven in hoe Instagram werkt en hoe je Instagram voor je kan laten werken .
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.