Filters

10

Zeer goed

Goede mondmaskers

 • Aanbevelen? Ja
10

Héél tevreden.

Maskers passen perfect , héél snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
4

Trage levering/geen communicatie. Goed product.

Over de geleverde artikelen ben ik tevreden. Daar mankeert niets aan. Jammer dat het totaalplaatje niet klopt omdat ik 1,5 week heb gewacht op mijn bestelling, terwijl volgens ik die website de volgende dag in huis zou hebben. Toen ik tussendoor via e-mail navraag deed daarover, kreeg ik gewoon geen reactie. Volgens de website waren alle producten echter op voorraad. Nu wordt me gevraagd naar mijn mening, maar bij ontevredenheid eerst contact met mondmaskersdirect op te nemen. Dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk.

 • Aanbevelen? Nee
5

Omslachtig retourneren

Ik heb 5 mondkapjes besteld, zwart stof, herbruikbaar. De kapjes zijn eigenlijk veel te klein maar retourneren is zo omslachtig dat ik ze maar aan onze kleinkinderen geef. Ik verdenk de verkopers ervan dat het retourneren bewust lastig is gemaakt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Snelle levering!

Fijne mondkapjes, levering binnen een dag, goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Erg tevredenen met aanbod en levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Supersnelle levering, goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes geleverd

Jammer dat ik na bestellen geen directe mail ontving dat een bestelling en betaling was gedaan. Hierdoor niet duidelijk of je echt wat besteld hebt.

 • Aanbevelen? Ja
4

Cheating: 1 filter i.p.v 2 stukken.

In Description op de site en op de Packing list staat er: "Maskers: 1 stuk, Filters: 2". In realiteit zit er maar 1 filter. Cheating.

 • Aanbevelen? Nee
8

Opluchting, alles ok!

Niettegenstaand de vele negatieve reviews heb ik het toch gewaagd een 2de bestelling te plaatsen en alles is gelukkig prima verlopen. Enige opmerking: waarom moest ik voor identiek dezelfde bestelling van 1 masker en 10 reservefilters ( met dezelfde portkosten nl.4,95 euro) eerst 53,29 euro neerleggen( wat ik enorm vond) en bij de tweede bestelling 14,93 euro?! Een tweede minpunt is het verstevigend neusstukje( metaal?) die bij mijn eerste masker door de stof steekt en dus niet lang meer zal kunnen gebruikt worden.Dit niettegenstaand het heel voorzichtig hand te wassen. Ditmaal 's anderendaags geleverd, dus qua leveringstermijn perfect !!! Ik durfde er geen meer bestellen omwille van al de commentaren, anders had ik er 3 besteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Besteld volgende dag binnen Geweldig toch

 • Aanbevelen? Ja
2

Misleidende omschrijving van de producten

Bestelde kapjes voldeden niet aan de omschrijving. Teruggestuurd en na iets meer dan 1 week nog niets weer gehoord.

 • Aanbevelen? Nee
7

Alles wordt vlot en correct verstuurd.

De maskers enz. worden correct en snel verstuurd.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Nooit ontvangen wat ik besteld heb en geen enkele reactie op mailtjes bovendien telefonisch niet bereikbaar, dus geen verhaal mogelijk. NOOIT IETS KOPEN HIER.

 • Aanbevelen? Nee
2

Afzetterij: sturen de maskers laattijdig op en dan een andere versie: geen reactie/ geen terugbetali

Ik heb mijn bestelling gedaan op 3-9. Ze zou de volgende werkdag opgestuurd worden. In de bevestigingsmail stond dan plots dat het drie dagen zou duren. Verschillende mails en berichten gestuurd, geen antwoord. Uiteindelijk een negatieve evaluatie achtergelaten en enkel dagen later werden maskers verstuurd. Wel de verkeerde en de helft goedkoper dan wat ik betaald heb. Samengevat: drie weken later verstuurd, geen communicatie en je krijgt niet de maskers die je bestelt maar een veel goedkopere versie (de helft goedkoper) en geen terugbetaling! Niet doen mensen, zoek verder.

 • Aanbevelen? Nee
8

2 maskers besteld en volgende dag al in de brievenbus.

Ik had 2 maskers besteld omdat de standaard wegwerpmaskers mijn bril teveel beslagen. Ik hoorde van een collega dat de wasbare maskers beter zijn voor brildragers. Ik bestelde 2 verschillende types. 1 daarvan, de standaard zwarte wasbare masker, was net 2 cm per kant te klein waardoor het oncomfortabel achter mijn oren zat. Deze masker zat wel goed bij mijn sportievere broer. De andere masker, eentje met een luchtventiel en verstelbare elastiekjes, zat wel goed. Raar vond ik wel dat de luchtventiel naar boven open was, had verwacht dat deze naar beneden zou uitblazen. Alhoewel mijn bril nog steeds beslaat, is het wel een stuk minder. Niet echt belangrijk, maar... ik zie er ook cooler uit met deze op. Handig is ook de uitgebreide informatie in het Nederlands op de site met foto's. Het enige waar ik wel een beetje van baalde was de 5 euro aan verzendkosten voor een bestelling van 10 euro. Ik had de bestelling wel de volgende dag in de brievenbus en kreeg er een track and trace code bij.

 • Aanbevelen? Ja
2

Miskoop

Maskers die geleverd werden zijn meer voor kinderen. Mijn volwassen hoofd vond ze niet prettig; veel te klein! Kortom; voor iets van €60 het schip in gegaan. Ik koop ze nooit meer on-line!

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer slechte ervaring

Dit bedrijf verkoopt knollen voor de prijs van citroenen. Ik heb dure Neymo mondmaskers besteld en betaald 31 euro. Zonder overleg heeft deze firma mondmaskers van een heel ander merk en veel slechtere kwaliteit gestuurd. De verkoopprijs van deze vier maskers bedraagt slecht 4 x 3,99. Dus slechts 16 euro. Ik ben dus OPGELICHT. Op E-mail wisseling over mijn klacht heb ik geen serieuze reactie ontvangen.

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer ontevreden

Mondkapje wat ik heb gekregen is voor een kind veel te klein terwijl ik wel voor een volwassene heb besteld

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldige service en zeer commercieel ingesteld

Niets negatief te melden, dus bestellen maar bij die maatschappij.

 • Aanbevelen? Ja
2

matig

Ik kreeg het verkeerde product en het bleek niet goed te passen. Waarschijnlijk ook ontworpen voor mannengezichten. Het beschermt ook minder: FFP2 ipv FFP3, en het is niet op te vouwen, dus niet goed mee te nemen. Ik ben nog steeds op zoek naar het ultieme herbruikbare FFP3 mondmaskertje. Ik had er een, maar dat is nu niet te krijgen.

 • Aanbevelen? Nee
7

Sluit goed aan.

Het maskersluit rondom goed aan. Enige nadeel is door het kinstuk dat bij het praten het masker naar beneden wordt getrokken.

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht ervaring levert niet wat beloofd is en reageert niet op vragen hierover

Ik heb 50 FFP3 mondkapjes besteld met 50 extra filters. op de site en op de factuur staat dat de mondkapjes met 2 filters elk worden geleverd. Dus ik had gerekend op in totaal 3 filter per mondkapje maar helaas heb ik er nu maar 2. Dat is in totaal 5,99 * 5 = 35 euro verschil. Ik heb dit vaak gevraagd via de site en via de mail maar helaas reageert de winkel niet. Jammer dat mensen zich ten koste van deze virus op een oneerlijk manier willen verrijken.

 • Aanbevelen? Nee
4

traag.

Op de site staat voor 24 uur bestel volgende dag in huis. Nou ik heb 6 dagen moeten wachten op de mondkapjes. Bericht gestuurd via de site maar geen andwoord gekregen dit is anderhalve week gelede nadat ze zijn binnen gekomen. Mondkapjes zijn wel goed.

 • Aanbevelen? Nee
5

de mondkapjes

bij u duurde het wel 1 dag langer toen ze het zouden verzenden Ik had die dag gewacht en toen kwamen ze de volgende dag

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd