Na drie keer bellen is het nog niet geregeld

contract voor afvalcontainer gekregen jarenlang klant geweest. tot dat er iets aan veranderd moet worden.... dat kan dit bedrijf niet aan. Jammer ik ga maar weer.....

Doen wat ze zeggen

Op nieuw adres e.e.a. heel makkelijk en snel geregeld met deze aanbieder. Volgende morgen is de container exact zoals afgesproken geleverd.

Niet mee te werken.

Helaas niet mee te werken. Heel vaak een week te laat. Moesten zelf telkens bellen. Had meer vanuit jullie kant mogen komen. Pas na contract opzegging terug gebeld. Niet aan te raden helaas.

nog niet echt positief

De plaatsing ging prima en de faktuur hadden we ook snel binnen. De container zou toen op donderdag geleegd worden en dat is niet gebeurd, na een telefoontje zou hij dinsdag geleegd worden nadat dit weer niet is gebeurd weer bellen, nu wordt hij morgen geleegd als het goed is, ben benieuwd...

zeer vriendelijk en goed geholpen

vriendeijke dame aan de telefoon, heeft ons goed en duidelijk geholpen, tevreden klant.

Nooit een container gekregen

Besteld, factuur gekregen, container niet geleverd

Makkelijk de opdracht kunnen plaatsen

Het plaatsen van de containers en de eerste lediging moet nog plaatsvinden, de lediging kalender inmiddels ontvangen dus dat gaat vast goedkomen

prima geregeld

container mooi op tijd geleverd volgens afspraak.

Alles volgens afspraak

Alles snel geregeld en volgens afspraak

Snelle levering container en een mooie prijs

Ik heb alleen nog geen lediging schema gekregen alvast bedank

Vlot en vriendelijk

Gemakkelijke benadering. Wordt gedacht in mogelijkheden en niet in belemmeringen.

Super snelle service!

Binnen no-time een container op de stoep staan. Zeer tevreden.

Precies volgens.afspraak

bedroevende communicatie

Pas na twee keer vragen stuurden ze een servicecontract. Nu betaal ik -na 4 maanden- al bijna 25% meer als de op de website geadverteerde / en overeengekomen tarieven, zonder kennisgeving of verklaring. Het bij een plaatselijke afvalverwerker uitbestede werk wordt wel prima gedaan.

Heb nog geen bericht gehad wanneer de leging is.

Zeer positief

Het bestellen en geleverd krijgen was zeer genakkelijk en snel

gaat tot nu toe allemaal naar wens.

ik heb me aangemeld voor een container en er kwam gelijk een passende oplossing.

Ik ben pas een nieuwe klant hoop ik dat

Snel en soepel geregeld

Super snelle accurate afhandeling

Niet afsluitbaar en ook niet mogelijk

Iedereen gooit zijn afval ik mijn container. De ondergrondse containers zijn namelijk vaak vol. Dus mijn paar zakjes kunnen er aan het eind van de week niet meer bij. Een hangslot past niet. Waardeloos. Het zou een enorm verschil maken als jullie er een slot bij kunnen leveren. Hij was wel op tijd en de schema’s worden keurig doorgegeven.

Snel

Ik mis terug koppeling via de email. Ik werd na mijn aanvraag snel gebeld en alles werd direct geregeld en afspraken gemaakt. Graag heb ik echter dat de gemaakte afspraken op email nagestuurd worden zodat er geen misverstanden of dingen vergeten kunnen worden. zoals wanneer de container gebracht wordt en waar, en wat de legingsmomenten/dagen zijn. Kleine moeite groot gemak zou ik denken.

uitstekend

uitstekend

Prima, had wel contact verwacht

Ik had verwacht/begrepen dat diegene die de rolcontainer kwam brengen zich even kwam melden. Met een handtekening voor ontvangst o.i.d. Nu stond de container 'ineens' buiten zonder dat ik er erg in had gehad.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.