Afvalbak is niet geleegd

De afvalbak is de eerste lediging niet geleegd, ook bij de herhaalafspraak is dit niet gebeurd

Betrokken, vriendelijk en flexibel bedrijf

Bedrijfsafval.nl staat voor flexibiliteit en snelheid. Zeer benaderbaar en meedenkend. Afval is natuurlijk niet sexy, toch kun je dan het verschil maken door klantvriendelijk, meedenkend te zijn. Top!

Snel geregeld, afspraken worden nagekomen

Vandaag eerste lediging. Tot nu toe alles volgens afspraak.

Hele slechte service.. Bakken worden meermaals niet geleegd

Mijn ervaring met bedrijfsafval.nl is in een woord belachelijk. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice omdat mijn bakken niet geleegd worden, na elke keer alles opnieuw uit te moeten leggen wordt mij keer op keer beloofd dat ik of teruggebeld wordt of dat het geregeld gaat worden. Maar desondanks wordt ik NIET teruggebeld en worden mijn bakken niet geleegd. Collega's van de klantenservice die ik heb gesproken zijn de volgende dag vaak niet aanwezig waardoor ze mij niet verder kunnen helpen en het intern moeten bespreken. Er worden loze beloftes gedaan en wel facturen gestuurd. Ik ben alles behalve tevreden over de dienstverlening die er wordt gegeven bij bedrijfsafval.nl.

Na een mis communicatie perfect opgelost. Patrick heeft er alles aangedaan om aan mijn wensen te voldoen en dit is gelukkig gelukt.

1e geleegd ging prima

1e keer geleegd ging prima

top geregeld

geen

Afspraak is afspraak

Juiste communicatie en alles wat afgesproken is, wordt ook geregeld.

opzegging en afhandeling

Dat de ophaal en legen van de container niet zo verliep als iedereen wenste, is de afwerking van het contract naar volle tevredenheid van ons verzorgt. Bedankt daarvoor Martin

Niet tevreden

Ik ga opzoek naar een ander bedrijf

Snelle service voor een nette prijs.

Heb pas één leging gehad maar die is goed verlopen. Nieuwe container werd snel geleverd en er is een duidelijke portal om bijvoorbeeld een extra leging te vragen als dat nodig is.

ziet er verzorgd en schoon uit

geplaatste glascontainer is correct geleverd en geplaatst

Niet goed

De container is niet geleegd op de geplande datum en zit nog steeds vol. Hopelijk komen ze dat vandaag wel doen. Wel telefonisch contact gehad met een medewerker maar die heeft 3 mei niks meer kunnen regelen om te legen. Ik hoop dat de volgende lediging wel goed gaat verlopen

Weinig flexibiliteit

Als je niet de mogelijkheid hebt om je ophaaltijd te wijzigen, omdat je via bedrijfsafval een abonnement neemt en niet via Milieuservice NL..... Had dat even gemeld voordat ik een abonnement afsluit.

Tevreden.

Goede service.

Komen niet ledigen en niet telefonisch bereikbaar

Tot nu toe 2 van de 2 ledigingen niet gekomen. Bij eerste keer telefonisch contact gehad met het nummer dat op de bak stond. Toen in de herkansing wel gelukt. 2e reguliere lediging ook niet gekomen. Wederom gebeld en er zou verderop de week een herkansing plaats vinden. Bij de herkansing ook niet geweest dus weer gebeld. Krijg ik een dame aan de telefoon welke mij verteld niet telefonisch te mogen helpen omdat klanten van bedrijfsafval niet telefonisch geholpen mogen worden maar alleen via een contactformulier op de website. Een foutje kan natuurlijk gebeuren maar wees dan wel zo vriendelijk om het op te lossen en je te woord te staan. Mocht je blijkbaar als klant geen recht hebben op telefonische bijstand vermeld dit dan bij het afsluiten van het contract. Al verwacht je dat natuurlijk niet nodig te hebben bij iets simpels als het ophalen van een afvalbak...

Geen een halfe ster waard!

Slechte ervaring met dit bedrijf geen goed communicatie alleen maar prijs verhoging Terwel je een contract hebt! Geen zaken doen met deze mensen.

Gebruikersvriendelijke site

Onze ingebruikname moet nog plaatsvinden maar gezien de service tot nu toe, hebben we daar alle vertrouwen in. Ziet er allemaal bijzonder professioneel uit!

Erg goed

Eerste keer legen morgen Maar afval kalender super

Alle afspraken worden nagekomen

Snel geregeld, heel gemakkelijk, transparant

Bedrijfsafval is de goedkoopste voor mijn afval. Aanvragen is zo gepiept en snel een container voor de deur.

Vuilnis is niet opgehaald

Vooralsnog is er geen ervaring, wellicht is er een verklaring voor het niet ophalen van ons vuilnis vorige week

Container is niet geleegd op de afgesproken dag

Container is niet geleegd op de afgesproken dag

Paiercontainer niet geleegd

De leging van de papiercontainer verloopt soupel en op tijd. Service is heel goed, als er vragen zijn dan reageren medewerkers direct.

Professioneel en meedenkend

Onlangs zijn wij klant geworden om de afvalstroom voor ons bedrijf te regelen. We wilden graag ook de mogelijkheid hebben om afval te scheiden. Bij BEDIJFSAFVAL.NL is dit gelukt. Toen bleek dat er toch een aanpassing moest komen in onze afspraak werd dit vlot opgepakt. Wij voelden ons gehoord en e.e.a. werd snel geregeld. Goed voor alle partijen. Wij bevelen BEDRIJFSAFVAL.NL zeker aan.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.