container stond op afgesproken tijdstip ter plaatse, werd ook netjes volgens schema opgehaald en geleegd.
Beste Toon, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Beste Michel, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Goede ervaringen tot op heden
Beste Marty, Dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
vlot oppakken en binnen een paar dagen geregeld en ook de ophaaldienst zijn vriendelijke mensen die doen waar ze voor worden ingehuurd
Beste jaj, Dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Helaas zitten wij nu al met een overvolle container
Hi Martijn, We willen dit natuurlijk goed oplossen voor je, kan je contact met ons opnemen via 088-0809010? Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Niks aan te merken. Alles netjes optijd
Beste heer Van Rijsbergen, Dank voor uw mooie review! Fijn dat de dienstverlening goed verloopt. Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Ik heb maar 1 bak en betaal voor 2 terwijl 1 gelijk afgemwld was en ook nooit hier heeft gestaan
Beste Mevrouw Jenn, Ik zie dat het inmiddels is opgelost, ik bel later even om dit met u te bespreken. Met vriendelijke groet, Martin Team Aftersales
Datum van plaatsen van container was verwarring over, verder goed opgelost. goede service
Beste Rens, We gaan zeker even kijken hoe we verwarring kunnen voorkomen, fijn dat het nu goed loopt. Bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Snel geregeld
Beste Johnny, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Het aanvragen van een container is snel geregeld. Als ik vragen heb, wordt er vlot geantwoord. Zelfs als ik vergeten ben om de container aan de weg te zetten, wordt die keurig gepakt. Super!
Bedankt Marieke, Wat een super beoordeling! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Geen klachten
Beste Walter, Bedankt voor deze prachtige review! Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Vandaag is voor de eerste keer de container geleegd. De communicatie loopt prima met het bedrijf. Dus tot nu toe zeer tevreden.
Beste Mariel, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijne dag gewenst in het mooie Dwingeloo. Met vriendelijke groet, Martin Team Bedrijfsafval
Ten Alle tijden vermijden dit bedrijf !!!! Als je container ophalen sturen je ze een rekening achteraf voor een containertje die in de achterbak van een Peugot past. 80 euro!!! voor ritje wat via Uber of Bolt 23 euro is. Klagen werkt ook niet bij dit bedrijf ze. Dat zijn de kosten en die moeten betaald worden krijg je als antwoord.
Beste Majid, Zou je mij willen bellen? Ik heb je mijn 06 nummer gestuurd. Met vriendelijke groet, Martin Team Aftersales
Onduidelijk hoe de bestelling te veranderen of af te zeggen. Moeilijk de juiste persoon te bereiken telefonisch.
Begin dit jaar klant geworden. Nadat de eerste leging plaats zou vinden, is dit helaas niet gebeurd. Na dit gemeld te hebben werd het keurig opgelost! Volgende dag werd de kliko alsnog geleegd. Tweede leging werd zelfs nauwlettend in de gaten gehouden door bedrijfsafval. Keurige service!
Beste Willem, Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Ook bij ons gaat er inderdaad wel eens iets mis maar dan moeten we het natuurlijk wel snel oplossen. Groeten team aftersales
Altijd vriendelijke medewerkers die ons ontlasten van onze afval. altijd op tijd en goeie communicatie. Dank daarvoor!
Wat een fijne reactie! Daar doen we het voor. Super bedankt! Team Aftersales
2 keer niet geleverd op de afgesproken datum Uiteindelijk prima opgepakt
Beste Bennie, Dank voor je mooie review! De start was zeker niet perfect maar blij dat het nu goed loopt. Groeten Team Aftersales
Uitstekende organisatie! Heldere communicatie over alle onderwerpen. Goede reactie op mail klantenservice. Altijd keurig geleegd op de datum welke op de afvalkalender vermeld staat. En hèèl belangrijk: geen kleine lettertjes met contracten waar je jaren aan vast zit. Wat mij helaas bij ander bedrijf wel is overkomen! Kortom: een Aanrader!!
Wow een 10, dat zien wij natuurlijk het liefst! Fijn dat wij je zo'n positieve ervaring hebben kunnen bezorgen. Groeten Team Aftersales
afvalkalender op de portal niet op te vragen ivm storing. inmiddels meer dan een maand een volle container maar geen idee wanneer deze geleegd wordt. contact gehad met klantenservice, er zou een mail volgen met datum lediging maar tot op heden geen mail mogen ontvangen.
Zoals de titel al aangeeft. Vanaf het begin gaat het mis. Container zal binnen 48 uur na aanvraag geleverd worden. De planning neemt contact met u op. Gebeurt niet. Als je mailt, dan is toevallig die dag de container gebracht. Extra legingen worden niet op de afgesproken dag uitgevoerd en nu weer een verschoven leging ivm nieuwjaarsdag niet uitgevoerd. De container wordt uiteindelijk wel geleegd, alleen wordt hier niet over gecommuniceerd, moet je er steeds achteraan en staat de container onnodig lang aan straat,... Tot nu toe niet echt tevreden over deze partij,...
Beste Suzan, Vervelend om te lezen dat er afspraken niet worden nagekomen, dat is uiteraard niet de service welke wij willen leveren. Deze los ik dan ook graag voor u op. Onze partner welke wij hebben gevraagd uw container te ledigen, heeft blijkbaar andere ledigingsdagen geregistreerd dan wat wij met u hebben afgesproken. Dit zullen wij corrigeren om ervoor te zorgen dat u spoedig weer volgens afspraak geledigd zal worden. Wij nemen hierover snel contact op met u. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Robin Bedrijfsafval.nl
Snel en geruisloos. Dat zijn de twee woorden die in mijn opkomen bij deze recensie. Prima dus. Qua communicatie mag het iets beter. Had een extra lediging besteld maar mijn container staat bij mijn loods. En op de dag werd deze dus niet geleegd omdat de container niet aan de weg stond. Terwijl deze wel wordt afgeleverd bij de loods. Had dit even van tevoren extra vermeld dan waren beide er geen tijd aan kwijt geweest.
Beste Ferry, Dank voor de mooie review en ook voor de tip! We proberen onszelf continue te verbeteren en deze feedback helpt daarbij! Groeten Team Aftersales
Makkelijk te bestellen via duidelijke webshop, snelle levering van nette container, duidelijke communicatie lijnen via inlog,, op tijd en zorgvuldige lediging ! En dat alles tegen een hele scherpe prijs.
Graag contact met ons opnemen en eerste 2 maanden geen kosten rekenen, we staan niet op de lijst van de chauffeurs!! Slechte eerste ervaring.
Super tevreden met bedrijfsafval.nl goeie communicatie en altijd snel geleegd.
Beste Ashley, Wat een mooie review, daar zijn we natuurlijk super blij mee! Groet Martin, Team Aftersales
Bij het eerste contact (telefonisch) duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De bevestiging per e-mail was zoals toegezegd, duidelijk en volledig. De bezorger van de container was behulpzaam en vriendelijk.
Beste Trudy, Super bedankt voor deze mooie review! We zullen de chauffeur ook even het compliment overbrengen. Groet Martin Team Aftersales
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.