Prima service!

Wij hebben een hele korte ervaring en deze was goed. Echter lastig omdat een langere termijn een beter beeld geeft...

Mijn container is nog steeds niet geleegd

Als ik zeg dat de container aan de achterkant staat van het huis weten ze niet dat de volgende straat de achterkant is, ze zouden hem nu al twee keer geledigd zijn maar staat nog steeds vol, het lijkt me niet zo moeilijk om te begrijpen dat als de voorkant paardenkastanjeplein is dat de volgende straat de achterkant is

super dienst

snelle service

Had tijdelijk een extra restafval container nodig.

Tot nu toe snel goed en duidelijk

De afhandeling ging lekker soepel nu benieuwd hoe het gaat met ledigen van de containers

Gewoon goed

moest de container een eindje verderop weghalen (even zoeken)

In two weeks time we had 3 missed pick up

In two weeks time we had 3 missed pick up

Goede communicatie heb niks te klagen.

Zoals gezegd, ik kan niks bedenken waaruit blijkt dat ik niet tevreden ben.

Was een dingetje we hadden dinsdag om 10 uur de containers besteld voor vrijdag ze kwamen pas week later

Goed!

Vriendelijk geholpen!

netjes afgehandeld

Duidelijke tarieven op de website en vlotte afhandeling

Alles volgens afspraak geplaatst!

Goede prijzen en de containers snel geleverd. Als dit de trend voor de toekomst gaat worden zijn wij zeer tevreden.

Slechte lediging en moeilijk te bereiken.

Nu al een aantal keer geen lediging. Na de vorige keer gemist wederom volgens afspraak aangeboden op de afgesproken plek maar ook deze keer niet gelukt. Inmiddels begint de kliko te praten en herkent me als zijn baasje. Ook een hoop huisdieren rijker en hoop dat deze snel een nieuw gouden mandje vinden. Tussentijds legen is geen optie? dus wachten we weer een week voor de volgende en in de tussentijd maar kijken waar we het afval gaan brengen.

slechte service

container is vul en op afspraak datum niet meegenomen

komt goed

ik had een kleine container besteld maar kreeg een grote. Heb ik gemeld en na 11 sept. zou ik een berichtje krijgen voor omruiling.

Nieuwe containers ontvangen bij start contract. Er lag al wat karton afval. De man zag dit en stelde voor om dit direct mee te nemen. Prima service

Absurd hoge afvoerkosten lege container bij stopzetten contract

Let op met dit bedrijf. Ze rekenen absurd hoge kosten bij stopzetten contract (voor het afvoeren van de container). Een nieuwe container is zelf goedkoper. Ze lokken je onder (andere naam Milieuservice nederland) met gratis container maar vermelden nieuws over kosten bij stopzetten contract (in kleine lettertjes valt iets terug te vinden maar niet over exacte kosten). Telefonisch contact heeft geen enkele zin, ook het overnemen van de container voor een nieuwprijs van een nieuwprijs va ee container) willen ze niet aan meewerken.

Service vanuit klantenservice kan beter, lediging niet volgens plan

Tot twee keer toe is de chauffeur niet langsgekomen omdat hij de container niet kon vinden. Deze stond vrijwel aan de weg. De 3e keer heb ik zelf langs de kant van de weg moeten staan om de chauffeur aan te houden. Toen ik bij klantenservice vroeg om een creditnota voor de eerste week waarin er niet is geleverd ontving ik als reactie dat dit niet mogelijk is aangezien ze hebben geleverd zoals in de voorwaarden is omschreven. Je kunt begrijpen dat dit niet het geval is. In afwachting van reactie.

Container prima. Afgeleverd op verkeerde adres dat dan weer wel.

Tot nu toe geweldig

Tot nu toe geweldig

Tevreden

Ik werd snel en vriendelijk geholpen

Het afval staat inmiddels tegen het plafond // Nu niet meer

UPDATE: Na de onderstaande klacht is er snel gehandeld en is de container snel geleegd. Nu enkele weken verder zijn ze weer elke week netjes de container komen legen. Origineel bericht: De afgelopen 2 keer zijn ze al niet langs geweest om bij ons de container te legen. Het Afval staat hier bijna tegen het dak. Er is een telefoonnummer, maar daar kunnen ze je niet helpen. Je wordt verwezen naar een account om in te loggen, maar een account hebben wij niet. Kan iemand via deze weg in actie komen om hier het vuil op te halen? Jullie zouden vandaag weer moeten komen, maar ik heb er een hard hoofd in aangezien het nu alweer 15u is. Dat wordt dus de 3de keer op rij niet en dus 6 weken niemand van jullie hier gezien. HELP!

Snel, goed en duidelijk

Container besteld en snel geleverd. Prima geregeld.

Containers worden niet geleegd

Containers bestellen ging snel. Container aangeboden op juiste dag, niet geleegd. Contactformulier ingevuld (telefonisch contact niet mogelijk) dagen later reactie gekregen dat de container op vrijdag alsnog zou worden geleegd, weer niet geleegd. Het karton stapelt zich hier op en de veiligheid is in het geding met het ‘s nachts buiten laten staan van volle containers op een openbaar bedrijventerrein.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.