erg makkelijk en snel geregeld

Ik kwam via google al snel bij bedrijfsaval uit, prijzen goed en waar ik als eerste naar kijk zijn de reviews. de waarde van een review wordt vaak onderschat. Na alles ingevuld te hebben op de website stond er keurig een container voor de deur op de afgesproken dag. Goed geregeld dus.

nog maar een keer geleegd dus nog weinig ervaring

Wij zijn een autobedrijf met een lange en brede inrit( komen regelmatig vrachtauto's) nu moeten wij hem helemaal naar de weg toe brengen wat ik erg onhandig vind, graag dit aanpassen. mvg, H.v.d.Laan.

Snel gehandeld en geleverd

Er is nog geen container geleegd. Ik heb wel gemaild maar de vertegenwoordiger is op vakantie het nummer wat ik kan berichten reageert niet. Ik zou graag een kalender willen wanneer de containers worden geleegd en een duidelijk overzicht van de kosten en wat ik nog moet betalen. Richard

Goede service!

Had een container aangevraagd voor mijn zaak en binnen een week stond hij er!

Netjes op tijd

Tot nu komen ze alle afspraken na even aan kijken hoe de rest zal verlopen

Makelijk om aan te vragen en levering container volgens afspraak.

Goede service , ook bij vragen

Alles goed verlopen

Onvriendelijk en niet behulpzaam

Bezorger container zeer onvriendelijk. Klantenservice enkel via mail bereikbaar en kan niet duidelijk op vragen antwoord geven. Nog steeds geen idee wat precies moet en wat niet. Afwachten dus .

Containers niet geleegd op afgesproken datum.

De container staat vol te wachten.

Ronduit slecht

Al meerdere jaren klant bij Milieu service met een rolcontainer 1100L die al die jaren op dezelfde plek heeft gestaan. Van het een op het andere moment werd deze niet meer geleegd, na herhaaldelijk bellen waarbij je te woord wordt gestaan door een ongeïnteresseerde medewerker die regelmatig de hoorn erop gooit werd de container met pijn en moeite geleegd ruim een week na de geplande datum. Na meerdere keren telefonische en mail contact gehad te hebben met Milieu service volgde er geen verbetering en bleef de container ongeleegd waarbij we het contract opgezegd hebben. Bij het ophalen van de container werden we onbeschoft te woord gestaan en kregen we de mededeling dat de chauffeur wel zou bepalen waar de container had moeten staan en anders laat hij deze gewoon staan, als we het daar niet mee eens waren moesten we maar "lekker naar de concurrent gaan" Wil je dat je container normaal maandelijks geleegd wordt, kies dan zeker een andere partij dan deze.

Eerste ervaringen zijn top.

Tot nu toe prima bedrijf. Container tijdig geleverd. Eerste extra lediging kon ingepast worden en is keurig gedaan.

prima geregeld

alles snel en prima geregeld

Alles volgens afspraak

Volgens afspraak zijn de gevraagde containers geleverd, netjes via e-mail een afvalkalender ontvangen. Top.

Container is volgens afspraak geleverd

De container is volgens afspraak geleverd

Geen reactie

Eerste legging niet gelukt mail gestuurd maar geen antwoord gekregen gr Jimmy revers 0643354667

Snel geregeld en scherpe aanbieding.

Het enige wat bijzonder was, is dat we een melding kregen dat de container niet op vrijdag gebracht kon worden. We hebben het toen verplaatst naar maandag, maar kregen een aparte factuur voor maar liefst € 1,25!. Zo’n bedrag factureren lijkt me niet rendabel, maar voor ons ook de moeite niet. Gewoon maar betaald, ondanks lage bedrag en we de container niet eens hadden ontvangen.

simpel en goed geregeld

aanrader via internet te regelen snel en geen fouten

Nog niet

De bak is is niet omgeruild. Was 10 dagen geleden geleverd

vlug en duidelijk overzicht van ophaal schema

Weet nog steeds niet welke dagen ze komen legen mijn Fval bak staat in in de zijkant naast me huis bij de groene deur . Achterin Kunt u de dagen nog even doorgeven Dank u

Snelle service duidelijk contact

Vriendelijk maar ben helaas niet geholpen

Ondanks toezeggingen en contact sinds we klant zijn nog geen reguliere lediging gehad. Dus containers wel in huis, maar al 3x contact met de klantenservice om ze te laten ledigen.

even wennen aan elkaar maar heb er vertrouwen in .

jammer dat container in eerste instantie verkeerd werd geleverd. Met de chauffeur daar prima overleg over. helaas met de mensen van kantoor niet. ook jammer dat het nummer dat gegeven wordt na het contract een nummer is dat wordt doorverbonden naar mensen die 'er niks van weten'. dat schiet niet op. verder tot nu toe te vreden.

Betrouwbaar en snel

Alles vlot en gemakkelijk geregeld, aflevering ook snel, aardige chauffeurs, alles prima

service zoals omschreven

Precies zoals omschreven is op de website. Makkelijk en snel geleverd en eenvoudig.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.