Jammer

Wacht al meer dan twee weken op het pakket, maar ook de klanten service slecht berijkbaar. Niemand schjnt te weten waar dit pakket is heen gegaan. Toch echt Jammer !! k

• Kleur N.v.t.

Prima afscherming

Dit is mijn tweede scherm het schermt de directe inval van het zonlicht prima af en dus draagt het bij tot een minder warme kamer.

• Kleur Anthracite

Passende oplossing voor een mooie prijs

Doet zijn werk goed Betaalbare oplossing

• Kleur Black

Wil niet overdrijven maar het werkt echt

Voorheen als het 31 graden buiten was. Had ik het binnen gelijk al 29 graden. Nu met de screens voor de ramen is het echt een stuk koeler. Van de 29 graden voor heen naar de 23 graden. Het is super makkelijk te bevestigen. Echt een aanwinst. Ik zou het zo veel mensen willen adviseren die niet van boren houden dit aan te schaffen en dat voor deze prijs.

Prachtig systeem

Daadwerkelijk een prachtig en doeltreffend systeem. Eenvoudig te instalen. Duidelijke handleiding. Ben tevens zeer tevreden over de prijs en de service.

• Kleur Boulder

Werkt goed, scheelt aanzienlijk in temperatuur onze zolder.

Makkelijk te monteren. Eerst maar voor 3 ramen besteld en inmiddels besloten ook voor de andere zolderramen te bestellen.

• Kleur White

Prima service en erg goed materiaal

De screens werken erg goed in onze stacaravan. Er was 1 screen niet in orde en na contact werd er gelik een nieuwe verzonden.

Houd veel warmte tegen

Twee screenen besteld voor mijn dakramen waar de middagzon vol op staat. Mijn slaapkamer is een stuk koeler dan zonder de screens

• Kleur White

Perfecte zonwering voor mijn zolder

Zeer makkelijk te monteren

• Kleur N.v.t.

Heel fijn

Voor de keukendeur, staat overdag in de volle zon, helpt heel goed tegen de warmte. In het begin even wennen aan de verduistering bij bewolkt weer maar nu tijdens de zonnige dagen heel fijn, het houdt de warmte goed tegen.

Waardeloos

1000 euro weggegooid geld. Het is in dit bouwval nog net zo warm als voorheen. Blijkbaar werken deze screens niet in een woning uit 1953.

Heel erg tevreden

Hallo, Onlangs dit product aangeschaft voor drie ramen en een deur. Ramen bestaan uit elk drie delen en de deur ook. Afgelopen week (13 juni 2025) getest met eerste superwarme dag. Beste koop ooit! Product doet echt goed z'n werk. Het scheelde aanzienlijk, ik denk zelf zo'n 8/10 graden. Ik zal nog foto's posten, zodat met ook het verschil ziet tussen White en Boulder.

Zon schijnt nog binnen

Goedendag Heb niet het idee dat het helpt Zon schijnt door kieren toch naar binnen. Heb niet het gevoel dat het helpt Heb ik ze misschien verkeerd om opgehangen Volgens de instructies maakt het niet uit,welke kant van het doek tegen het raam moet Vr gr Mevr EA van Duijn

• Kleur Black

voldoet volkomen aan de verwachtingen, klasse.

het bevestigen volgens de handleiding verliep probleemloos. Het werkt direkt. De warmtestraling blijft buiten. Het zicht naar buiten is ook prima. we zijn er erg tevreden over.

Gewoon top!

Toegankelijke en duidelijke webshop, snelle levering en goed product met duidelijke montageinstructie. Montage zo gepiept. Het beste alternatief voor traditionele zonnewering als je voordelig de zonnekracht uit je kamer wilt weren.

Verduisterend

Sun eclipse verduisterend. Kamer dat aantal graden warmer werd dan de rest scheelt nu 1 graad warmer als de zon er vol op staat.

Très bon ombrage

Le produit, protège bien du soleil : pour bien utiliser les ventouses, il faut les enfoncer à fond, sans la petite molette. Produits peut-être un petit peu cher.

• Type de store Visibilité optimale
  • couleur Anthracite

Werkt zoals beloofd

Ik heb express een paar weken gewacht met een review te schrijven, zodat mijn ervaring niet op 1 dag berust is. Ik heb de ‘optimaal zicht’ screen op een zolderraam geplaatst waar van ‘s morgens tot halverwege de middag zon op staat, en ondanks dat het niet de maximale sunblock heeft, merk ik dat het beduidend minder warm is op de zolder. De installatie was makkelijk, en de stap voor stap instructies waren duidelijk te volgen. Ik zou het zonnescherm zeker aanraden!

Fantastisch product, verzending bagger

Het product was makkelijk te installere en doet zn werk goed. De verzending was een nachtmerrie. DPD gaf tegenstrijdige informatie, het heeft een week geduurd voordat het pakket er was en toen was het voor mijn voordeur gedumpt zonder dat ik er iets van wist.

Geweldige uitvinding

Besteld voor een vakantiehuis en ze werken prima en ziet er ook nog strak uit.

• Kleur Concrete

Top product!

Handig op maat te maken via de tool op de website. Doet wat het belooft. Gemakkelijk te installeren. Is goed bestand tegen regen en wind. Dit is onze 2de bestelling al. 1ste meer dan 5 jaar geleden en nog steeds zijn de screens in goede conditie.

Perfekte Passform

Entdeckt, für gut befunden, bestellt und nicht bereut! Ich habe einen Sonnenschutz für mein Wohnzimmmerfenster gesucht, den ich von innen anbringen kann. Durch die gute Beschreibung, wie ich die Fenstergröße berechnen soll, passt der Sonnenschutz perfekt! Die Montage ist leicht und die Lieferung war sehr schnell! Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität des Sonnenschutzes und das ich trotzdem noch aus dem Fenster schauen kann. Ich bestelle sicherlich erneut bei Sun Eclipse!

• Sonnenschutzvariante Optimale Sicht
  • Farbe Kieselstein

Werkt goed

Kan beter omdat zuignappen erom bekend staan dat ze wel eens los gaan. Met de eerste warme dag , is een zuignap los gekomen, maar verder hing de rest wel nog aan het raam. Kwestie van opnieuw ophangen 3 sterren

Spürbar Hitzeschutz.

Die Anleitung zum Ausmessen können differenzierter sein. Steht 1 cm zu viel über. Werde weitere Fenster bestellen, aber jeweils 1cm kürzer

• Sonnenschutzvariante Optimale Sicht
  • Farbe Weiß

Mooi, strak screen dat de zon goed tegen houdt.

Kwaliteitsproduct. Blijkt meteen uit heldere montage-instructie. Monteren ging meteen goed. Doet z’n werk goed: houdt warmte zon tegen, laat licht door.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven