Efficace et pratique

La différence de température est évidente entre deux fenêtres côte à côte, l'une avec un écran Sun Eclipse, l'autre sans. L'avantage de cette solution, c'est qu'elle est amovible. Donc en hiver, par exemple, il est possible de récupérer toute la chaleur du soleil en retirant les écrans Sun Eclipse. C'est aussi une solution assez esthétique (sauf les ventouses).

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur White

was even puzzelen om de raamplakkers te laten zitten maar toen ik de kunststofkapjes er af haalde en de rubber zuigdoppen goed op de ramen drukte ging het prima. even afwachten met de wind maar het lijkt goed vast te zitten

Erg fijn screen doek!

Ik had iets nodig voor mijn balkondeur. Kreeg een tip van iemand dat er screen doeken zijn met zuignappen. Zo bij jullie terecht gekomen. Heel blij mee! Blijft goed zitten en ziet er strak uit! Aanrader!

• Kleur Concrete

Snelle levering, exact op maat, fantastisch!

We hebben op de ramen van de zolderdeuren naar t dakterras de screens aan de buitenzijde opgehangen. Ramen op t zuiden! Scheelt enorm in de temperatuur binnen en ziet er strak uit! In die zelfde ruimte aan de binnenzijde een screen (sunblock, wit) aan de binnenzijde vh schuine dakraam bevestigd. Hangt prima. Ik ben heel tevreden! Scheelt enorm in de temperatuur en ziet er ook nog eens mooi uit. Ik heb dus zowel optimaal zicht als maximaal sun block.

Duur voor wat je krijgt

Het helpt iets maar de claim dat 97% van de warmte tegengehouden wordt klopt absoluut niet. Het is nog steeds erg warm binnen. Het is een lap plastic met zuignappen waar je de hoofdprijs voor betaalt.

Mooi resultaat

Ik vind het een geweldige uitvinding met de zuignappen fijn materiaal

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Goed product

Omdat het nu al september is schijnt de zon niet meer in onze ramen. Een scherm hebben we opgehangen. Past goed. Mooie bevestiging en niet te donker in de woonkamer. Nog zicht naar buiten. Volgend jaar kan ik uit proberen of ze voldoende zon en warmte tegen houden. Maar tot nu toe tevreden.

Werkt prima

Heel tevreden

• Kleur Boulder

Praktisch en functioneel

Wonderbaarlijk makkelijk te "installeren" functioneert prima. Bij 2 ramen was het een test; de goedkoopste, die zonder versteviging in de hoeken. Ik zal voor de rest van de ramen, volgende jaar de uitvoering nemen mét de hoek versteviging; zonder krult het best snel om.

• Kleur White

Een super product en geweldige service!!!

Mooi product, duidelijke instructie houdt zon en warmte goed buiten. Geweldige klanten service, ik was vergeten de kortingscode in te vullen en het bedrijf heeft dit achteraf gewoon voor ons aangepast.

super tevreden

we hebben de zuignappen zelf aangepast zodat we de schermen ook konden gebruiken aan onze schuifdeur. Dit is prima gelukt! Onze zuiderkant is nu volledig met de schermen en scheelt dus enkele graden nu.

gewoon goed

makkelijk te monteren, past netjes gewoon goed

Prima geregeld.

Geen idee wat ik kon verwachten maar blij mee!

• Kleur Black

Ik was sceptisch, maar het werkt

Sceptisch over het effect, omdat warmte vooral buiten blijft wanneer je de ramen aan de buitenkant afschermt. Bij ons zolder is dat echter niet mogelijk. De witte schermen gekocht en opgehangen. Gisteren ee hele warme dag (ramen op het zuiden) en het werkt echt. De temperatuur is duidelijk lager dan voorheen.

• Kleur White

Doet wat het hoort te doen!

Eenvoudige montage Merkbare verduistering/zonnewering Langs de binnenzijde kijk je wel wat op de zuignappen. Wat uiteraard logisch is. Fijn product!

• Kleur Black

Werkt prima

Werkt prima. Ik raad alleen aan om het aan te brengen bij zeer warme dagen. Wij halen het er bij regen af. Verrassend hoeveel licht er toch doorkomt Super!

• Kleur Anthracite

Vlotte en duidelijk bestelservice, perfect passende oplossing

Prima online bestelproces, de geleverde maatvoering is perfect passend. Ook een zeer snelle levering en duidelijke montage- en bewaarinstructies.

Werkt uitstekend

Het blijft een stuk koeler, het monteren ging prima.

Fantastisch!!

De Sun Eclipse screens heb ik zowel in de kamer = aan de voorkant van het huis, En in de keuken en slaapkamer = achter het huis. Achter heb ik ze aan de buitenkant gedaan en aan de voorkant in de kamer aan de binnenkant. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gedaan. In de kamer is het nu heerlijk aangenaam. Geen schittering van de zon die gewoon verblindend was en nu niet. Ook de temperatuur is nu heerlijk. En lekker koel op de hete dagen. Hier heb ik gekozen voor de kleur white met extra block. In de keuken is exact hetzelfde effect, veel koeler en geen verblindende schittering van de zon die er pal op staat. Het is er aangenaam, zelfs om te koken, wat vooral op de hete dagen geen doen was. Hier heb ik gekozen voor de kleur concrete en heb ik ze aan de buitenkant opgehangen. zonder extra sun block. Ik kan gewoon naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen, wat mij een heerlijk gevoel van privacy geeft. Wel lever ik iets in aan daglicht, zoals de leverancier al aangeeft. De slaapkamer heb ik ook de kleur concrete gekozen en zoals ik hierboven heb beschreven, zonder extra sun block en er hangen overal nog vouwgordijnen voor. Het allerfijnste vind ik als ik slapen ga en de overgordijnen dicht, is het echt bijna donker. Dit geeft heel veel rust, waardoor ik nog lekkerder slaap. Ook de prijs is een mooie tussenweg van alle zonweringen. Dat heeft mede mijn beslissing doen nemen. En het is prachtig materiaal. Eenvoudig te monteren, er zit een heldere, duidelijk montage-video bij. Zoals jullie kunnen lezen, ben ik er heel, heel, heel blij mee en ik kan het zeker aanbevelen. Hartelijke groet, Jolanda Berkhout.

• Kleur Concrete

Makkelijk monteren, goede zonwerende eigenschappen

Ik had al enkele jaren de zonwering van sun eclipse op de dakkapel. Nu ook voor de keuken beneden. De nieuwe schermen zijn nog iets fijner door de aangepaste 'ogen'.

• Kleur Concrete

Bij ophangen zie wel wat plooien

• Kleur White

Snelle bezorging. Goede kwaliteit.

Verrassend hoe veel het scheelt in de warmte

MOINS CHAUD

STORES PLACES SUR VELUX DE TOIT. DIMINUTION DE CHALEUR DANS LES PIECES MALGRE PLUS DE 30 DEGRES A L EXTERIEUR.

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur White

Lijken te doen wat ze moeten doen.

Deze zomer gekocht. Jammer van de grote zuignappen - maar het kan niet anders natuurlijk - zodat je ze niet aan de buitenkant bevestigen wanneer je een hor hebt of aan schuiframen. Als je dan eentje langs binnen moet plaatsen kan je enkel wit of licht grijs nemen - wat ook logisch is - waar je dan weer moeilijker door kan kijken dan door de donkere schermen. En dan krijg je ramen met aan een deel aan de buitenkant een donker scherm en aan de binnenkant een wit scherm wat een beetje een kakafonie wordt. Maar het hoofddoel is natuurlijk warmte buiten houden waar je geen plaats hebt om buitenscreens of rolluiken te hangen en dat doen ze.

• Kleur N.v.t.

Protection solaire meilleure que prévue

J'ai commandé des protections "visibilité optimale" et "protection maximale" pour un appartement en PEB A tout en étant très sceptique sur l'efficacité! Les protections "visibilité optimale" offrent déjà une bonne protection lorsqu'elles sont placées sur les faces extérieures des vitres et permettent de conserver une bonne visibilité. Celles-ci sont idéales dans des pièces de vie car elles permettent de garder une certaine luminosité. Les éléments "protection optimale" me semblent effectivement plus efficaces contre le soleil mais assombrissent les pièces de façon conséquente et limitent la visibilité Je les utilise principalement dans les chambres. Tous les éléments sont découpés de façon très précise, conformément aux mesures transmises. Les ventouses fonctionnent très bien et il n'y a aucun de problème pour un placement sur l'extérieur des vitres. En résumé: je suis vraiment enchanté de mon achat même si, pour les périodes les plus chaudes où les températures sont supérieures à 30 c° pendant plusieurs jours, ma climatisation mobile est nécessaire.

• Type de store Visibilité optimale
  • couleur Concrete