Filters

9

Prima product en goede service

We zijn dik tevreden met de effecten van de screens. Een uitkomst. Makkelijk en doeltreffend. En ondanks de grote drukte zijn wij snel en goed geholpen. Prima de luxe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lang gezocht ... eindelijk gevonden!

Ik heb lang gezocht naar zonwering voor ons zonnige jaren dertig huis. Dit leek me een uitkomst! Bestelling geplaatst via de gebruiksvriendelijke site en verrast door de snelle levering! Het monteren was even zoeken maar uiteindelijk goed te doen. Wij zijn er erg blij mee, het staat netjes, blijft prima zitten bij allerlei weersomstandigheden en je kunt prima naar buiten kijken! Wij gaan meer bestellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor ons raam de perfecte keus

Trapeze vormig raam, Sun Eclipse is voor ons dé oplossing! Aan de buitenkant bevestigd. Gekozen voor zwart, de doorkijk is goed en de warmte is gereduceerd én we zijn stukken voordeliger uit. Andere merken hadden ook problemen met het trapeze vormig raam.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie oplossing voor vast raam

We hebben een groot vast raam in onze traphal met veel lichtinval en de nodige warmte in de zon tot gevolg. De sunscreen lichtdoorlatend was een ideale oplossing voor ons probleem. Eenvoudige bevestiging en hij paste perfect, dekte de volledige raam mooi af. Het resultaat binnen was een enorm verschil. Nu warmt onze traphal niet meer op door de zon. Maar hebben we toch nog genoeg licht binnen. Top. 1 minpuntje... 2 zuignappen kwamen geregeld los. Zou deze kunnen vervangen hebben. Maar heb een meer definitieve oplossing genomen. Door rondom haken in de muur te bevestigen en zo het sunscreen vastgemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Niet helemaal af

Ik heb vier screens voor mijn serre besteld en ontvangen. Door drukte bij leverancier later ontvangen dan beloofde 10 dagen. Bij openen bleek dat een van de screens niet kon worden geplaatst doordat er geen gaten en ogen in zijn gemaakt. Contact opgenomen met leverancier; betreffende screen kan ik pas retour zenden na de vakantieperiode van de leverancier in oktober!!. Heen en weer zenden vind ik niet heel praktisch, maar ja. Ik heb de witte screens, deze zitten verder netjes en doen (nu gedeeltelijk (door een groot open raam) hun werk. Het scheelt enkele graden en zijn half doorzichtig wat fijn is zodat we nog wat de tuin kunnen zien.

 • Aanbevelen? Ja
8

houdt warmte goed tegen

begonnen bij de voordeur binnen. Je merkt echt het verschil. Ik heb de witte genomen. Ik kan niet naar buiten kijken maar dat kan ook aan het raam liggen. Simpel te monteren al heb ik zelf het raam met Dasty ontvet. Ik ga het uitbreiden naar andere ramen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Simpel

Als onhandige Henriette heb ik 2 schermen alleen kunnen ophangen, al is het gemakkelijker en gezelliger met twee. In september was het maar een klein hittegolfje maar je voelt dat het raam zonder scherm heet staat, het raam met het scherm buiten zelf fris aanvoelt en het raam met het scherm binnen bijna even goed isoleert. Heel aangenaam dat het zicht naar buiten open blijft. Ervoor was het een zomer met de gordijnen toe. Het is geen te groot pakket, dus ik ga de schermen in de winter vlot kunnen opbergen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede screens

Mooie kwaliteit screens. Ik gebruik de screens voor de werkkamer en heb gekozen voor de screens die de meeste hitte tegenhouden. Werkt prima, maar daardoor wel nauwelijks zicht naar buiten. Op hele warme dagen uiteraard geen enkel probleem, maar op de iets minder warme dagen zou meer (zon)licht waarschijnlijk fijner zijn. Iets om over na te denken bij de aanschaf. Een klein minpuntje: de schroefdopjes van de zuignappen zijn zwart en met een wit doek ziet dat net iets minder mooi uit. Witte schroefdopjes zouden het helemaal af maken. .

 • Aanbevelen? Ja
9

Eindelijk dé oplossing!

We zijn al een hele tijd opzoek voor iets betaalbaars voor onze lichtstraat. In de aanbouw wordt het aan het eind van de dag altijd enorm warm doordat de zon dan op onze lichtstraat valt. Nu we de screens erop hebben is het echt beduidend minder! Wel even moeten worstelen met de zuignappen, deze kwamen op sommige plekken los. Maar de zon blijft buiten en het ziet er prima uit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele mooie noodoplossing als je geen gewone screen kan plaatsen

Hele mooie noodoplossing als je geen gewone screen kan plaatsen.

 • Aanbevelen? Nee
7

Top!

Goede en nette levering. Mooie en makkelijk te installeren screens! 1 kleine maar.....de knoppen op zicht kant van de Screens mee kleuren in de kleur van de screen. Die grote zwarte doppen zijn iets minder charmant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk en doeltreffend

Snelle levering, Goed verpakt,houden de warmte buiten en blijven stevig zitten. Wij zijn er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi product wel ruimte voor verbetering

Alles perfect geleverd en ziet er goed uit , alleen de meegeleverde zuignappen werken niet goed waardoor op grote oppervlakte de schermen los komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Heel erg blij met de screens en de hulp die we telefonisch kregen toen we er niet helemaal uitkwamen met het bevestigen. Een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Doet wat het moet doen, gemakkelijk te monteren

Wij hebben in onze uitbouw een schuin raam in het dak. Wat in de afgelopen jaren voor hitte zorgde in huis, in de zomer. Wij hebben witte schermen voor montage binnenshuis besteld. De montage was eenvoudig. Het cijfer kan uiteindelijk hoger uitpakken, maar de schermen kwamen net na de hittegolf binnen, dus we hebben nog niet helemaal goed kunnen ervaren wat het verschil is. De ervaring tot nu toe is wel ruim voldoende, omdat de warmte veel minder in huis komt en we nog wel een prettige lichtinval hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goede en simpele oplossing

Ik heb geen klachten,bestelling,levering en plaatsing is vlot en simpel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige oplossing

De geleverde screens pasten prima aan onze ramen. Bij het opmeten had ik wel eigen maten opgegeven, van de binnenkant van de raam kader, en niet de door Sun Eclips opgegeven overlap (dan waren ze te groot geweest). Levering na 3 dagen, sneller dan verwacht en zeker gezien de hittegolf toen. Wij bestelde de antraciet doorzichtige versie, en die houdt de zon prima tegen. Een opmerkelijk verschil met de screens! Hierop zie je de zwarte dopjes niet vanop een afstand. De screens zelf vallen ook helemaal niet op vanop de straatkant (we hebben gebroken witte ramen). Ze hebben meer de kleur van glas en vallen daarom niet op. Ik ben ook tevreden van de doorzichtigheid, een donkere screenkleur geeft nog een beter en natuurlijker zicht naar buiten dan de lichte kleuren. Makkelijk te plaatsen en te verwijderen, want we zullen ze enkel gebruiken in periodes met te veel zon of hittegolf. Opbergen gaat prima in de kartonnen verzendkoker. Ik ben hier zeer tevreden over, en zal er voor nog enkele ander eramen bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

De screens zijn hun geld waard!

Ik koos voor witte sunblocks. Tijdens de voorbije hitte periode was het in mijn hall beduidend koeler dan voorheen! Dat er geen inkijk meer mogelijk is, stoort mij niet. Wat er buiten gebeurt is nog nauwelijks zichtbaar, maar er komt wel voldoende licht binnen; het licht aansteken is in geen geval nodig. Dat de screens niet 100% strak hangen, is omdat ik de afmetingen berekend had van raam tot raam ipv van voeg tot voeg. Sun Eclipse is een prima oplossing als je om één of andere reden geen screens in geleiders kan laten plaatsen

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk de oplossing waar we naar zochten

We waren al een tijd op zoek naar zonwering die op het raam bevestigd kan worden. Sin Eclipse bied de perfecte oplossing. De kamers zijn zeker een paar graden koeler dan zonder de schermen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg mooi!

De screens heb ik nu ongeveer twee weken in gebruik. Ze bevallen erg goed! Of het echt werkt bij de warmte, dat weet ik niet. Ik kreeg de screens net na de warme periode :) Ik zou SunEclipse wel willen adviseren om een alternatief te bedenken voor de sticker. Er staat op de screen een sticker met voor welk raam het bedoeld is, maar die sticker valt er snel af. Misschien dat er een etiket aan de binnenkant genaaid kan worden waarop gestikt is voor welk raam. Verder blijven de zuignappen ook goed plakken, de storm hebben ze doorstaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima oplossing voor een eenvoudige zonwering.

Voor een huurappartement hadden we snel een oplossing nodig voor zonwering. Installeren van een dure oprolbare oplossing was niet mogelijk. De Sun Eclipse screens zijn een prima alternatief. Snelle levering en de montage met de zuignappen werkt prima. Ze blijven ook na een warme periode goed zitten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter dan verwacht

Wij zijn heel tevreden met onze screen. Bestellen is eenvoudig, de levering snel. En ophangen gaat makkelijk. Jammer dat er bij onze screen 1 zuignap te weinig zat, maar die werd onmiddellijk nagestuurd. Wij hebben gekozen voor een sunblock screen. Het houdt de zon heel goed tegen en toch kan je nog naar buiten kijken. Heel efficiënt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig volgens verwachting.

Zeer eenvoudig te plaatsen. De temperatuur op de slaapkamer werd weer draaglijker en wat betreft verduistering ook zeer tevreden. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze screens, hebben onmiddelijk voor de achterkant ook besteld.

 • Aanbevelen? Ja
9

voldoet aan de verwachting

Was 40° in de keuken door de erker,met sun eclipse was de temp. na enkele dagen met 12° gezakt en kon ik terug deftig koken. liliane

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede oplossing als alternatief voor veel duurdere screens

Ons nieuw huis is zeer goed geïsoleerd maar heeft veel ramen. Daardoor raken de kamers heel snel verhit en kan de warmte er niet meer weg. Ik zocht een goedkope oplossing om die warmte buiten te houden, maar niet ons zicht naar buiten. De dag dat de screens geleverd werden (begin maand augustus, toen de hittegolf fel en hard toesloeg), scheen de zon weer heel fel op de ramen van de kamers. Tijdens het plaatsen van de screendoeken stond ik in de felle zon en was ik enorm aan het zweten. Eens de screens geplaatst en ik achter het gesloten raam stond, was ik versteld van het warmteverschil. Ongelooflijk. Echt waar! Ik voelde absoluut geen fel zonlicht meer, maar alleen maar de koelte van schaduw. Wauw! Yesss! Meteen wist ik dat dat de juiste oplossing was. Ik had dan alleen nog schrik dat de zuignappen regelmatig zouden loskomen maar we hebben ondertussen al felle windstoten van 90 km/h gehad en enorme regenbuien en de zuignappen verroeren niet. Echt fantastisch. We wilden ook niet dat ons huis ontsierd zou worden door het plaatsen van extra screens, maar ik vind dat dat bij ons absoluut heel goed is meegevallen. Eens de koude periode er zal aankomen, kunnen we dan gewoon die screens vlot verwijderen en opbergen in de geleverde kartonnen koker. Ik ben echt super content. Laat de zon maar schijnen!!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd