Fantastisch!!
De Sun Eclipse screens heb ik zowel in de kamer = aan de voorkant van het huis, En in de keuken en slaapkamer = achter het huis.
Achter heb ik ze aan de buitenkant gedaan en aan de voorkant in de kamer aan de binnenkant.
Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gedaan.
In de kamer is het nu heerlijk aangenaam. Geen schittering van de zon die gewoon verblindend was en nu niet. Ook de temperatuur is nu heerlijk. En lekker koel op de hete dagen. Hier heb ik gekozen voor de kleur white met extra block.
In de keuken is exact hetzelfde effect, veel koeler en geen verblindende schittering van de zon die er pal op staat. Het is er aangenaam, zelfs om te koken, wat vooral op de hete dagen geen doen was. Hier heb ik gekozen voor de kleur concrete en heb ik ze aan de buitenkant opgehangen. zonder extra sun block. Ik kan gewoon naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen, wat mij een heerlijk gevoel van privacy geeft.
Wel lever ik iets in aan daglicht, zoals de leverancier al aangeeft.
De slaapkamer heb ik ook de kleur concrete gekozen en zoals ik hierboven heb beschreven, zonder extra sun block en er hangen overal nog vouwgordijnen voor.
Het allerfijnste vind ik als ik slapen ga en de overgordijnen dicht, is het echt bijna donker.
Dit geeft heel veel rust, waardoor ik nog lekkerder slaap.
Ook de prijs is een mooie tussenweg van alle zonweringen.
Dat heeft mede mijn beslissing doen nemen.
En het is prachtig materiaal.
Eenvoudig te monteren, er zit een heldere, duidelijk montage-video bij.
Zoals jullie kunnen lezen, ben ik er heel, heel, heel blij mee en ik kan het zeker aanbevelen.
Hartelijke groet, Jolanda Berkhout.