De screens doen wat ze moeten doen

Ach ja. De screens doen wat ze horen te doen: de zon buiten houden. Achteraf gezien zijn het toch wel erg dure producten voor hetgeen het 'maar is': op maat versneden doek met 4 zuignappen (die af en toe ook wel 'ns willen loskomen). Ik heb de screens voor 1 raam gekocht als test maar ga voor de andere ramen voor beduidend minder geld een even goede oplossing vinden.

• Kleur Anthracite

Verbaasd over het effect!

We zijn blij met de 'maximaal sunblock' screens van Sun Eclipse . Een makkelijke en betaalbare manier om veel warmte buiten ons huis te houden. Makkelijk te bevestigen (binnenzijde). En het verschil qua temperatuur in de ruimte merk je meteen op. Achteraf ook nieuwsgierig naar hoe het zou zijn als we hadden gekozen voor de 'optimaal zicht' variant, maar we zijn erg blij. Een paar dagen na bevestiging lieten wel 2 noppen van het raam los, maar dit was makkelijk te herstellen.

• Kleur White

C’est simplement parfait ! Ça marche!

Le site est facile d’utilisation et ma commande est bien arrivée en temps.

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur White

Snelle en correcte service. Ook zeer tevreden van het product zelf!

• Kleur Anthracite

Had het al veel eerder moeten doen

We merken in de slaapkamer dat de temperatuur opmerkelijk lager ligt na een hele dag de zon op het raam. Idem dito in de woonkamer. Was volgens de echtgenoot ook heel makkelijk om aan te brengen.

zeker sterren waard

We hebben voor de tweede keer bij jullie besteld en volgend jaar volgt eer weer een bestelling. we hebben 3 jaar geleden ons dak van de veranda voorzien van drie screens. Dit jaar de hele zijgevel... 4 ramen en volgend jaar komen de ramen van de veranda aan de beurt... Dat zouden we niet doen als alles niet super in orde zou zijn!!!

Helpt goed, maar duur!

Helpt wel goed om de warmte buiten te houden. Maar wel duur.

• Kleur Anthracite

Snel kunnen monteren en nu een suprdonkere slaapkamer. Top!

Redelijk snelle levering. Alles paste perfect.

• Kleur Boulder

Ongelooflijk wat dit scherm doet naar afscherming van de zon.

• Kleur Boulder

Ophangen ging wat onhandig in het begin, maar als het hangt dan hangt het ook goed. Het houdt zeker zon en warmte tegen, wat fijn is in mijn zonnige appartement. Echter heb ik nog niet ervaren dat het 97% hitte werend is, zoals beschreven staat.

Bevalt goed.

Het aanbrengen ging nog niet zo vlot als verwacht. Het volledig strak monteren op een hellende, schuine ruit ging wat moeizaam. De zonwering is prima.

TOP

Hele goede service. Via app een heleboel vragen gesteld met snel en helder antwoord. Aangezien ik op maat zonwering had besteld is, heeft Sun Eclipse een technische tekening gemaakt en via de mail met mij hierover contact gezocht voor akkoord en waarna bestelling definitief werd. Had ook nog gevraagd of dit voor mijn vakantie geleverd kon worden en dat is gebeurd. Kan niet anders zeggen: top service! Het is een precies werkje het ophangen van de zonwering. Na ophangen had ik van alle onderdelen nog reserven. TOP De zonwering helpt echt om de zolder wat koeler te houden met warme dagen. Heel blij mee.

Snelle levering, effectieve doeken

Bestelling kwam snel binnen. Makkelijke montage (dit lukt echt iedereen). Het ziet er netjes uit en houd de zon tegen. De warmte ook, maar die trekt als de warme periode lang duurt, toch wel in huis. Ik heb het nu een week of 3 in gebruik. Gemonteerd op hr++ glas en reeds 36 graden gehad. Binnen kwam het na 3 dagen niet hoger dan 27 graden uit.

• Type screen Optimaal zicht

Houdt de warmte buiten.

Zeer goed voorbereid door de firma waardoor het zeer gemakkelijk te installeren was.

• Kleur Concrete

Tot nu toe prima

Door het zien en volgen van het instructie filmpje is de screen goed te plaatsen. Ik had de sunblokker gekozen toch kun je best nog wel wat op straat zien dus dat is fijn. Ik voel nu al dat de warmte geen kans meer heeft in de kamer. Dit raam was even om te proberen dus ik ga nu meer screens bestellen voor de andere ramen. Mijn vraag via de app werd direct beantwoord dus snelle actie dat is fijn.

• Kleur Anthracite

Duidelijke beschrijving. Snel in elkaar te zetten. Makkelijk te monteren, alleen bij een groter raam is een paar extra handjes handiger.

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie oplossing voor een huis waar eigenlijk geen screens geplaatst kunnen worden ivm een Frans balkon. Montage is eenvoudig. En het resultaat is prima. Wij zijn er blij mee!

• Kleur Concrete

De schermen doen wat ze beloven

Ik kocht - om te beginnen en te ervaren ;-) - een relatief klein zonnescherm om in de waskamer van m'n appartement de daar geplaatste toestellen - vnl. koel- en ijskast - te beschermen tegen de binnenstralende zon(ne-warmte). En dat werkt.- ! Tegelijk vind ik het op dagen dat de zon er niet is, door de plaatsing van het Sun Eclipse scherm wel onnodig altijd donker. Daarbij vraag ik me af of de zuignappen bestand zijn enerzijds tegen het frequente op- en afhalen, en anderzijds gewoon tegen de tijd ? ... dat zal de tijd natuurlijk uitwijzen ;-)

• Kleur Anthracite

Top! Perfecte zon én warmte!-wering.

Duidelijke uitleg. Simpele montage. Mooi product.

• Kleur White

Efficacité conforme à la description

Stores commandés pour une chambre. La difference de température dans la pièce est significative. Nous allons passer commande pour une deuxième chambre car nous sommes convaincus.

• Type de store Visibilité optimale
  • couleur Black

Heel effectieve zonwering

We zijn zeer tevreden met de zonwering. We gebruiken het binnenshuis en merken een duidelijk temperatuurverschil sinds de installatie. Het is erg handig dat het op maat verkrijgbaar is – zo past het perfect. De levering was snel en netjes, en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Sehr guter Kundenservice.

Suneclipse hat mich überzeugt. Ist jetzt die zweite Saison im Einsatz. Der Hitzeschutz für außen funktioniert hervorragend. Die Saugnäpfe sind top. Suneclipse fertig auch Sonnenschutz für nicht rechteckige Fenster. Neben Suneclipse habe ich auch Hitzeschutz für Fenster von Sunwise. Der Service von Suneclipse ist sehr gut. Der von Sunwise sehr schlecht. Während Suneclipse auf Fragen innerhalb von 24 Stunden antwortet, gibt es bei Sunwise in der Regel nach der Lieferung gar keine Antwort. Während die Saugnäpfe von Suneclipse zwei Saisons gehalten haben, sind 6 von 24 der Saugnäpfe von Sunwise defekt. Außerdem ist ein Glasschaden bei der Verwendung des Hitzeschutzes von Sunwise aufgetreten. Wohl aufgrund der Saugnäpfe. Sunwise ignoriert die Geltendmachung von Garantie und Gewährleistung.

• Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz
  • Farbe Schwarz

Geweldig makkelijke screens

Makkelijk te monteren tijdens de warme zomers. Houdt de warmte goed buiten en de screens zijn snel te verwijderen. Ook de zuignappen gaan er makkelijk op en af.

Makkelijk te plaatsen

Ideaal dat je niet hoeft te schroeven zuignappen blijven goed zitten. Moest er alleen aan wennen dat het ook donkerder is in huis want je haalt ze er niet snel even af.

• Type screen Optimaal zicht

Efficace

Produit avec une efficacité réelle. Baisse bien la température de ma fenêtre. Gros bémol, j'ai suivi les indications pour la prise de mesure. L'écran est à la bonne taille, mais les trous de fixation sont fait si proche du bord que cela vous empêche de fixer correctement le store sur la fenêtre. Du coup, il fait une vague très inesthétique.

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur Black