Wij zijn tot nu toe heel tevreden met de screens. De kamers warmen inderdaad veel minder op en dat is geweldig. We wonen direct aan de kust. Sinds de screens zijn gemonteerd hebben nog geen storm gehad. Dat blijft dus nog spannend of ze daar ook tegen kunnen.
De doeken zijn echt zeer goed op maat gesneden. Werkt echt super. We miste bij de bestelling 1 afwerk dopje, maar zonder probleem is er 1tje nagestuurd.
The product itself is very good. Delivery, however, was terrible. It was delayed three times, and in the end, it was delivered to some random person. I did not accept it or sign anything; there was no call from the delivery company or doorbell ring. A few days later, the package was randomly standing at my front door. Please do not use DPD again for your deliveries.
Hi Kaspars, Thanks for the review! Good to hear that you are very happy with the product! Annoying to read that you are not satisfied with DPD, unfortunately we have no influence on this. I see that the order was shipped on 23-04-2024 and it was delivered on 2-5-2024. Unfortunately it sometimes happens that a package is delayed. Enjoy the screens and apologies for the delay from DPD. Kind regards, Sun Eclipse
De screens zijn snel geleverd en goed ingepakt in de bewaardoos. Duidelijke montage instructies en makkelijk te monteren. Effect is goed wij hebben een appartement met balkon op het zuiden, dat i.c.m. Veel glas gaf een hoge temperatuur in huis. Met de screens gemonteerd is het verschil in temperatuur al enkele graden gezakt.
Alleen het schroefdraad begint te roesten. Dat is dus een heel negatief punt. Rvs maken. Stuur mij een aantal nieuwe.!!!!
Beste Joop, Bedankt voor jouw review en fijn dat je tevreden bent over de werking. Zoals aangegeven hebben we vorig jaar een batch zuignappen gehad waar een productiefout in zat. Daardoor konden deze schroefdraden wat roest vertonen. Dat is opgelost en er komt geen roest meer op de schroefdraad. We sturen nieuwe zuignappen naar je op. Geniet van een koeler huis. Met vriendelijke groeten, Sun Eclipse
Het was even uitvinden hoe t precies moest, maar het lukte uiteindelijk goed.
Würde beim nächsten Mal eine dunklere Farbe wählen, da sie tatsächlich unauffälliger ist. Bei der ersten Bestellung letztes Jahr gab es nicht so viel Auswahl, daher wussten wir leider nicht mehr, welche Farbe wir hatten. Es war wohl Anthrazit…. Schade.
Nadat ik in 2023 voor mijn slaapkamers maximaal sunblock bestelde, wat heel erg goed beviel, deed ik in 2024 een bestelling voor woonkamer en achterdeur, optimaal zicht. De ringetjes zijn verbeterd! En op de foto is te zien met rechts de screen en links nog geen screen dat het zicht naar buiten perfect is, en naar binnen onmogelijk. Wederom weer heel blij met mijn aankoop. Een mooi produkt in huurwoningen waar niet geboord mag worden
Houd de zon goed buiten en is echt heel makkelijk te bevestigen! En ze blijven er er goed uitzien. De eerste heb ik nu al 3 jaar en ziet er nog uit als nieuw, verkleurd ook niet.
Goed materiaal, duidelijke handleiding
Bestelling snel en keurig geleverd. Voor herhaling vatbaar. Ik beveel suneclipse aan
Voor onze achterdeur, waar de hele middag de zon op staat, is het lastig om een mooi en effectief zonnewering te kopen die ook nog betaalbaar is. Een plisségordijn, zonder te boren, op deze deur kost al €400,-. Het is een kunststofdeur, dus daar boor je liever niet in. Deze scherm van Sun Eclips houdt de zon en warmte tegen, toch nog wel voldoende daglicht. Ik kan erdoor naar buiten kijken maar niet naar binnen kijken. Een nadeel vindt ik dat het aan de buitenkant iets minder elegant eruitziet door de zuignappen, maar het is maar de achterdeur...
snelle levering. Goed kwaliteit.
Afgelopen zomer al veel profijt van zonwering gehad. Nu extra besteld: super snelle service. Gewoon een goed product!
In 2021 besteld voor slaapkamer en badkamer die de hele dag in de zon liggen. Ophangen in het voorjaar en opbergen in najaar gaat prima. Scheelt echt een paar graden, in combinatie met donkere gordijnen. Echt een aanrader! Klein nadeel: de 'kapjes' op de zuignappen kunnen breken bij herhaald gebruik, en als je de doppen stevig aandraait. Niet onoverkomelijk; heb net een aantal extra zuignappen-met-kapjes besteld.
De screens zijn eenvoudig te plaatsen en houden veel warmte tegen. Een prima alternatief voor een dure en energieslurpende airco
We hadden al enkele screens van SunEclipse en besloten er nog bij te bestellen voor andere veluxen en ramen. Het bestelproces op de website gaat makkelijk en snel. Levering ging heel snel.
Na mijn verhuizing hier weer screens besteld omdat het in mijn vorige woning heel goed beviel. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en ze dachten ook goed mee over de beste oplossing. De screens passen goed en doen wat ze moeten doen, de warmte buiten houden.
We hebben recent suneclipse voor onze logeerkamer gekocht. We kozen daar zonwering waar we ook nog naar buiten door kunnen kijken. We hebben wit gekozen Eerder kochten we voor de badkamer de kleur zwart. Beide goede kwaliteit en snelle service en levering
Hij doet wat ie zegt
Duidelijk hoe te meten en te bestellen. Redelijk snel ontvangen. De screen ziet er goed uit met goede kwaliteit. Duidelijke omschrijving erbij hoe te bevestigen. Hier hangt hij al en we merken na de eerste warme dag al een groot verschil. We zijn blijven dit product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Top alternatief voor dure screens. Snel geleverd, gemakkelijk te monteren en doet zijn werk meer dan goed. Wij kozen voor de volledig max sunblock screens en wat ons positief veraste is dat alles geblokt wordt maar toch geen donkere ruimte. Dit is echt wat wij wouden.
Kan mooi, strak geplaatst worden. Nog geen hete dagen gehad, maar themperatuurverschil is nu al goed merkbaar.
Voldoet aan het doel: houdt de zon en warmte buiten. Langs de randen komt nog wat zo'n erlangs,omdat de zuignappen iets uitsteken. Het doek(je) hangt voor een schuin dakluik, waar het prima voldoet. Alleen jammer dat je het 's winters weg moet halen ipv.het op te kunnen rollen of te verwijderen en de zuignappen te laten zitten
Beste Nel, Bedankt voor de review, goed te horen dat je tevreden bent! Zoals aangeven heb je gekozen voor een "diep en haaks" kozijn. De screens worden dan zonder overmaat geproduceerd. In dit geval zou de keuze voor een ondiep en/of schuin kozijn geschikt zijn geweest. De screens worden dan met overmaat gemaakt en daardoor verdwijnen de kieren. Desondanks kan je prima gebruik maken van het screen en ben je tevreden zoals je al aan gaf. Met vriendelijke groet, Sun Eclipse
Goede product staat netjes