Ideaal, zonder beschadigingen aan gevel of kozijn!
Wij zijn zeer tevreden over de sun eclipse! Wij hebben vorig jaar nieuwe (kunststof) kozijnen laten plaatsen dus ik wilde absoluut geen schroeven in de kozijnen. Ook in de gevel vind ik geen gezicht als er dan geen doeken hangen zit je tegen schroeven aan te kijken. Toen kwam ik een reclame van sun eclipse tegen en mijn aandacht was gelijk getrokken door het bevestigingssysteem. De site is enorm gebruiksvriendelijk en laat je direct de prijs zien zonder dat je al iets moet bestellen. De vermelde levertijd leek lang, maar de daadwerkelijke levering vond veel sneller plaats! Moet wel toegeven dat het ophangen toch wel lastiger is dan het lijkt. Dit zit hem dan meer in het recht krijgen van het geheel (het hangt snel scheef)
En ik had bij elk doek wel een zuignap die “het niet deed”. Dit was wel even een irritatiefactortje, maar gelukkig had ik al eerder gelezen dat dit vrij simpel op te lossen was door de zuignap 5 minuten in heet water te leggen. Verder super tevreden over de kwaliteit van de doeken. Wij wonen aan zee en ze hebben deze zomer toch wel aardig wat “stormen” doorstaan, ze bleven keurig hangen!! Ook fijn is dat je van binnen wel nog naar buiten kunt kijken, maar andersom gaat dit amper dus dat is wel een leuke bijkomstigheid. Ook door buren uit de straat leuke opmerkingen gehad en daardoor hebben anderen ook doeken besteld! Nu inmiddels de doeken weer keurig op kunnen bergen in de dozen waarin ze geleverd worden! Top dat ze dus voor de winter netjes weer opgeborgen kunnen worden!