Wat scheelt dat enorm met de warmte binnen. Een geweldige aanschaf. Is echt het geld waard.
Past perfect en doet wat het moet doen
Het scherm zit geen 2 cm van het raam af, zoals op de site wordt gezegd, maar 2,5 cm. Omdat mijn kozijn precies 2 cm diep is, sluit het scherm niet goed aan en kan je de hittewering wel vergeten. Het is overigens niet eenvoudig om met die zuignappen het scherm netjes strak te trekken. En zei ik al dat die zuignappen reuze groot zijn? Zo'n 6 cm doorsnede. Ik heb nu een klein raam met zes van die monsters erop :) Mooi is anders. Nee, het is het geld niet waard.
Beste Marley, Bedankt voor je review. Zoals besproken is het belangrijk om eerst de zuignap te plaatsen zonder de harde kap. Daarna plaatst je de harde kap en het screen. Op die manier zit het screen 2cm van het raam af. Als het kozijn 2cm diep is, kan het beste kiezen voor ondiep en/of schuin zodat er geen grote spleten aan de randen ontstaan. Veel plezier ervan! Mvg. Sun Eclipse
Het aanbrengen het keukenraam verliep soepel. Het zonlicht wordt getemperd zodat je niet meer gehinderd wordt door schel licht op het wit marmeren aanrecht. En je kunt door het scherm gewoon naar buiten kijken. Dit laatste valt mij reuze mee.
Het screen is heel makkelijk om aan te brengen. Het scheelt echt veel . De slaapkamer is veel koeler door het screen. Een echte aanrader.
Het product sluit goed aan bij wat we voor ogen hadden. Het verduistert zeer goed en houd ook de warmte wat buiten zonder enorm op te vallen in het interieur. Prefect wat we nodig hadden.
Eindelijk een betaalbare oplossing voor hittestraling via ramen in mijn leefruimte waarop 8 uur per dag de zon schijnt! En gedaan met binnen leven in de zomer met de gordijnen dicht. Ik heb gewacht om deze review te schrijven, omdat ik ook sceptisch was over de zuignappen aan de buitenkant, aangezien ik 3 hoog woon en de wind hier vrij spel heeft. Als je de instructies volgt kunnen ze in principe niet loskomen. Toegegeven, het voorbereiden van de screens en montage, is niet klaar op 5 minuten, maar ik laat ze nu ook hangen tot de zomer voorbij is. Ik heb 2 screens met maximaal sunblock besteld (zie foto's) en 2 met maximaal zicht. Het verschil in zicht is verwaarloosbaar. Dus als je twijfelt bestel gerust maximaal sunblock, alles hangt er natuurlijk van af hoeveel daglicht er binnenkomt zonder screens.
Het direkte zonlicht wordt geweerd en toch kan ik voldoende buiten kijken. Het is tevens mooi, klassevol ook en past bij de stijl van mijn keuken. Het plaatsen ging wel niet zo heel handig maar dit heeft enkel te maken met het feit dat mijn aanrecht (80cm breedte) voor het raam staat en daardoor niet makkelijk bereikbaar is, zelfs met een laddertje.
Netjes geleverd, montagesetje was niet compleet, maar werd snel nageleverd. Kortom 5 sterren is ok.
Ideaal voor beschermde voorgevels van stadhuizen, waar je geen rolschermen mag installeren. Mijn voorkamer is merkbaar minder heet.
Gemakkelijk en efficiënt
De screens zijn heel makkelijk op de ramen te bevestigen en ze werken fantastisch; ze houden zonlicht tegen en het scheelt met het warme weer en de zon die lang op de ramen staat zeker een paar graden binnen.
Was erg snel geleverd Wel zelf alle ringen nog monteren Zuignappen met de juiste instructie lukt om dit te plaatsen, helemaal 100% glad monteren lukt niet. Alles prima op maat en gelabeld. Prima zo’n oplossing voor in ons geval naar buiten opgaande deuren.
De screens hangen er nu een week. Eenvoudige montage. Duidelijke instructie. Houden de warmte goed tegen,
Heel makkelijk via de site te bestellen, wordt netjes en snel geleverd. De screens zijn makkelijk te plaatsen en zien er heel mooi uit.
Bevalt zeer goed en ziet er perfect uit. Ben er blij mee. Ook de klantenservice en uitleg is prima
Het scherm was keurig en netjes verpakt geleverd. Eerst bleef het scherm niet goed zitten. Maar het bleek dat ik het er verkeerd had gemonteerd. Ik heb telefonisch uitleg gehad van een medewerker van Sun Eclipse. Nu zit het prima!
Original review
Het scherm was keurig en netjes verpakt geleverd. Maar bij mij valt het scherm steeds van het raam. Dus de service is prima maar het scherm voldoet niet.
Goed van kwaliteit. Iets lange verzendtijd
Wacht al meer dan twee weken op het pakket, maar ook de klanten service slecht berijkbaar. Niemand schjnt te weten waar dit pakket is heen gegaan. Toch echt Jammer !! k
Beste Harry, Bedankt voor de review. Vervelend dat het pakket vertraging heeft opgelopen, ik zie dat het pakket nu 7 werkdagen vertraagd is. Helaas hebben wij geen invloed op de klantenservice van DPD. Ik zie op het trackingnummer dat het pakket vandaag bij het laatste depot is aangekomen en deze morgen geleverd zal worden. Heel veel plezier ervan en excuses voor de vertraging. Mvg, Sun Eclipse
Dit is mijn tweede scherm het schermt de directe inval van het zonlicht prima af en dus draagt het bij tot een minder warme kamer.
Doet zijn werk goed Betaalbare oplossing
Voorheen als het 31 graden buiten was. Had ik het binnen gelijk al 29 graden. Nu met de screens voor de ramen is het echt een stuk koeler. Van de 29 graden voor heen naar de 23 graden. Het is super makkelijk te bevestigen. Echt een aanwinst. Ik zou het zo veel mensen willen adviseren die niet van boren houden dit aan te schaffen en dat voor deze prijs.
Daadwerkelijk een prachtig en doeltreffend systeem. Eenvoudig te instalen. Duidelijke handleiding. Ben tevens zeer tevreden over de prijs en de service.
Makkelijk te monteren. Eerst maar voor 3 ramen besteld en inmiddels besloten ook voor de andere zolderramen te bestellen.