Netjes geleverd, montagesetje was niet compleet, maar werd snel nageleverd. Kortom 5 sterren is ok.
Ideaal voor beschermde voorgevels van stadhuizen, waar je geen rolschermen mag installeren. Mijn voorkamer is merkbaar minder heet.
Gemakkelijk en efficiënt
De screens zijn heel makkelijk op de ramen te bevestigen en ze werken fantastisch; ze houden zonlicht tegen en het scheelt met het warme weer en de zon die lang op de ramen staat zeker een paar graden binnen.
Was erg snel geleverd Wel zelf alle ringen nog monteren Zuignappen met de juiste instructie lukt om dit te plaatsen, helemaal 100% glad monteren lukt niet. Alles prima op maat en gelabeld. Prima zo’n oplossing voor in ons geval naar buiten opgaande deuren.
De screens hangen er nu een week. Eenvoudige montage. Duidelijke instructie. Houden de warmte goed tegen,
Heel makkelijk via de site te bestellen, wordt netjes en snel geleverd. De screens zijn makkelijk te plaatsen en zien er heel mooi uit.
Bevalt zeer goed en ziet er perfect uit. Ben er blij mee. Ook de klantenservice en uitleg is prima
Het scherm was keurig en netjes verpakt geleverd. Eerst bleef het scherm niet goed zitten. Maar het bleek dat ik het er verkeerd had gemonteerd. Ik heb telefonisch uitleg gehad van een medewerker van Sun Eclipse. Nu zit het prima!
Original review
Het scherm was keurig en netjes verpakt geleverd. Maar bij mij valt het scherm steeds van het raam. Dus de service is prima maar het scherm voldoet niet.
Goed van kwaliteit. Iets lange verzendtijd
Wacht al meer dan twee weken op het pakket, maar ook de klanten service slecht berijkbaar. Niemand schjnt te weten waar dit pakket is heen gegaan. Toch echt Jammer !! k
Beste Harry, Bedankt voor de review. Vervelend dat het pakket vertraging heeft opgelopen, ik zie dat het pakket nu 7 werkdagen vertraagd is. Helaas hebben wij geen invloed op de klantenservice van DPD. Ik zie op het trackingnummer dat het pakket vandaag bij het laatste depot is aangekomen en deze morgen geleverd zal worden. Heel veel plezier ervan en excuses voor de vertraging. Mvg, Sun Eclipse
Dit is mijn tweede scherm het schermt de directe inval van het zonlicht prima af en dus draagt het bij tot een minder warme kamer.
Doet zijn werk goed Betaalbare oplossing
Voorheen als het 31 graden buiten was. Had ik het binnen gelijk al 29 graden. Nu met de screens voor de ramen is het echt een stuk koeler. Van de 29 graden voor heen naar de 23 graden. Het is super makkelijk te bevestigen. Echt een aanwinst. Ik zou het zo veel mensen willen adviseren die niet van boren houden dit aan te schaffen en dat voor deze prijs.
Daadwerkelijk een prachtig en doeltreffend systeem. Eenvoudig te instalen. Duidelijke handleiding. Ben tevens zeer tevreden over de prijs en de service.
Makkelijk te monteren. Eerst maar voor 3 ramen besteld en inmiddels besloten ook voor de andere zolderramen te bestellen.
De screens werken erg goed in onze stacaravan. Er was 1 screen niet in orde en na contact werd er gelik een nieuwe verzonden.
Twee screenen besteld voor mijn dakramen waar de middagzon vol op staat. Mijn slaapkamer is een stuk koeler dan zonder de screens
Zeer makkelijk te monteren
Voor de keukendeur, staat overdag in de volle zon, helpt heel goed tegen de warmte. In het begin even wennen aan de verduistering bij bewolkt weer maar nu tijdens de zonnige dagen heel fijn, het houdt de warmte goed tegen.
1000 euro weggegooid geld. Het is in dit bouwval nog net zo warm als voorheen. Blijkbaar werken deze screens niet in een woning uit 1953.
Beste Eddy, Bedankt voor de review. Het is belangrijk om ramen en deuren overdag zoveel mogelijk dicht te houden. Op die manier komt de warmte niet je huis binnen. Het beste lucht je vroeg in de ochtend en laat in de avond. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Hallo, Onlangs dit product aangeschaft voor drie ramen en een deur. Ramen bestaan uit elk drie delen en de deur ook. Afgelopen week (13 juni 2025) getest met eerste superwarme dag. Beste koop ooit! Product doet echt goed z'n werk. Het scheelde aanzienlijk, ik denk zelf zo'n 8/10 graden. Ik zal nog foto's posten, zodat met ook het verschil ziet tussen White en Boulder.
Goedendag Heb niet het idee dat het helpt Zon schijnt door kieren toch naar binnen. Heb niet het gevoel dat het helpt Heb ik ze misschien verkeerd om opgehangen Volgens de instructies maakt het niet uit,welke kant van het doek tegen het raam moet Vr gr Mevr EA van Duijn
Beste van Duijn, Bedankt voor de review. Zoals besproken is de raamafmeting 91cm breed en 92cm hoog. Je hebt bij het monteren de breedte- en hoogtemaat omgedraaid waardoor er langs 2 zijde spleten ontstaan. Nu je het screen een kwarslag hebt gedraaid is het probleem verholpen. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
het bevestigen volgens de handleiding verliep probleemloos. Het werkt direkt. De warmtestraling blijft buiten. Het zicht naar buiten is ook prima. we zijn er erg tevreden over.
Toegankelijke en duidelijke webshop, snelle levering en goed product met duidelijke montageinstructie. Montage zo gepiept. Het beste alternatief voor traditionele zonnewering als je voordelig de zonnekracht uit je kamer wilt weren.