tevreden,

nieuwe bestelling

Best wel goed

Na montage hingen ze mooi strak, daarna worden ze iets groter en gaan wat slapper hangen ook de hoekjes krullen iets naar buiten. Op zich doen ze hun werk, maar hangen niet zo strak als ik zou willen

• Kleur Anthracite

Zeer efficient aan de buitenzijde, plaatsing vraagt handigheid en assistentie.

De zonnewering aan de buitenzijde is zeer efficient. en blijft ook perfect hangen. We hebben 16 st. besteld, met enkele grotere exemplaren. Bij het schuifraam moesten we bij het beweerbare deel het doek aan de binnenzijde plaatsen. Dit wisten we vooraf. Maar het warmteverschil tussen binnen en buiten geplaatst is toch zeer groot. Mensen die enkel aan de binnenzijde zonnenwering kunnen plaatsen zullen volgens mij toch erg teleurgesteld zijn over het effect. De plaatsing vergt wat handigheid en is ook redelijk omslachtig. De zuignappen moeten eerst in kokend water gelegd worden. Het glas en de zuignappen moeten juist voor de plaatsing grondig gereinigd worden met een speciaal product of bijgeleverde doekjes. Bij het plaatsen is een 2de persoon aangewezen, zeker bij doeken groter dan 1 m² of langer dan 1,5 m. Maar na enkele doeken gedaan te hebben komt de handigheid vanzelf. Ik vraag mij nu nog af hoe ik de zuignappen (hier 84 st.) binnenkort mooi kan opbergen zonder ze te beschadigen of te misvormen. Voor de rest degelijk produkt, correct geleverd met slechts enkele dagen vertraging door de drukte.

• Kleur Anthracite

Voldoet aan wens en makkelijk te installeren

Maten waren volgens aanvraag. Makkelijk te installeren met behulp van handleiding. Houdt het licht goed tegen. Zat wel kleine vouw in één van schermen. Levering was vertraagd.

Prima screens

Screens (binnenzijde geplaatst) houden direct zonlicht goed tegen. Duidelijke beschrijving, makkelijk te monteren (zelfs alleen)

Kwaliteit kan beter

Bij de eerste bestelling meteen al kapotte zuignappen. Wanneer hier melding van gemaakt werd, werden er geen vervang exemplaren aangeboden.

• Kleur Black

Tres bon produit.Facile à installer

Diminution que quelques degrés dans la pièce Produit facile à installer.Masque aussi un peu la vue de l'extérieur.

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur White

Cool!

Warmte wordt uitstekend geweerd. Zuignappen doen hun werk uitstekend, screen hangt nu ongeveer 6 weken buiten blijft keurig strak zitten). Alleen problemen gehad met de levering via UPS, maar dat is door Sun Eclips opgelost. Prima bereikbaar, snel antwoord. Kortom...aanrader!

Slecht

Het plaatsen lijkt eenvoudig maar is in de praktijk erg lastig bij montage aan de buitenkant van een kantelraam. Er is geen handleiding om aan te geven waar de zuignappen exact moeten komen. Daarom moet het geheel gemonteerd worden om de plaatsing te simuleren. Maar daarbij verschuift alles constant en komen de ringen in het doek steeds los. Eens alles hangt, doet het scherm wel zijn werk.

• Kleur White

Ik merkte na een week direct verschil in temperatuur binnen. Goed lichtdoorlatend, maar zon word toch buiten gehouden. Erg makkelijk te monteren, alles alleen gedaan. Duidelijke instructies

Tevreden van de screens

Eenvoudig te plaatsen, goede werking, vlotte bestelling en levering

Perfecte kwaliteit

Op tijd geleverd , en een goed plaatsingssysteem

Goed product

Gemakkelijk te installeren. Maar pas op, het is geen airco dus verwacht niet dat de temperaturen extreem zullen dalen. Het houdt het zonlicht goed tegen en ruit voelt frisser aan doordat zonnestralen geen direct contact maken met het glas. Ik heb de donkerste versie gekocht. U kan er ook nog flou doorkijken maar het verduistert uw kamer wel enigszins. Wanneer de heetste temperaturen voorbij zijn kun je ze gemakkelijk losmaken en opbergen, oprollen maar niet plooien. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk.

• Kleur Anthracite

Ik was eerst wat bezorgd of deze screens zouden wegvliegen..ik heb ze buiten bevestigd en wou ze al eerder hebben..de hitte wordt enorm goed tegengehouden..het scheelt hem zeker wa graden..

• Kleur Anthracite

Goede service, mooi screen.

Goede service, er ontbrak iets en binnen een paar dagen had ik het onderdeel.

Super klant-contact, heel correct

Heb ze nog niet op mijn ramen zitten, maar weet van mijn vriendin, waarvan ik deze tip voor de screens kreeg, dat het super bevalt.

Fantastische sevice

Wat een fantastische service!! De schermen per raam gemaakt, helpen echt tegen zowel de warmte als de zon. Snelle levering en echt fantastische sevice, via whats-app.!!!!

• Kleur Anthracite

zonnewerend maar kon nog iets meer

Is zonnewerend maar had toch wat duister verwacht. De zuignappen zouden iets kleiner mogen zijn

• Kleur Black

Geen hete werkkamer meer :)

Mijn werkkamer bevindt zich onder het dak, met 2 velux-ramen, tijdens de zomer komt nogal wat warmte langs die ramen. Zelfs met de verduistering langs de binnenkant. Nu met de Sun Eclipse screens is de temperatuur een stuk lager en komt er toch nog voldoende licht binnen. Ideaal.

Fijne zon wering

Keurige levering. Maten klopten precies. Via de handleiding was het aan brengen zo gepiept . Werkt geweldig. Kan ook nog naar buiten kijken. Heel blij mee.

• Kleur Anthracite

Das is makkelijk! Die screens had ik vele jaren eerder moeten hebben.

Mijn ervaring! Schitterend, zoals de screens passen ( heb ze in de voordeur en smalle raam er langs) als de zon schijnt scheelt het zeker 10 a 15 graden, en boven blijft het dan ook een stuk koeler uiteraard. Wij zij er heel blij mee En! De service is ook geweldig, een klein onderdeel was vergeten., 2 dagen later was het binnen, incl. Nog wat reserve onderdelen,dank hiervoor. Groetjes vanuit Lottum. ,

• Kleur White

Wat een verschil, eindellijk kan ik voluit van mijn veranda genieten!

Met de hete zomer was het onmogelijk om in mijn veranda te zitten, nu geniet ik ervan zonder probleem!

Erg blij mee

De screens doen precies waar ze voor bedoeld zijn. Goede kwaliteit van het doek. Eenvoudige montage en duidelijke beschrijving.

• Kleur Anthracite

Ik heb mijn screens op de caravanramen zitten. Ben er zeer blij mee!!

Het voldoet prima

Het is even rustig in elkaar zetten maar dan zit het ook perfect. Het houd de zon goed tegen en daarbij is het in verhouding goedkoper als een vaste screen.

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE