Geweldig product,hadden we veel eerder moeten doen

Super gemakkelijk

Makkelijk te installeren Meteen resultaat Goede service

Het doet wat het moet

Houd warmte buiten, je zit niet heel in het donker, zit goed vast

Uitdagend en geruststellend

Ik heb nu er geen omkijken meer naar om.Alle ramen zijn bedekt met sun eclips aan de binnenkant.Het enige wat ik niet goed doorhad was,dat sommige screens groter waren dan besteld.Dit hadden jullie wel aangegeven op het papier en de bestelling.Maar voor mij was dit het enige minpuntje.Want ik meende dat ik die screen moest bijknippen en ik had het niet gezien.Verder hangen ze er mooi bij en is het een zorg minder

mooi, efficient

Mooi en efficient, maar de installatie loopt toch niet zo soepel als voorgesteld.

• Kleur White

Ik kreeg de zonneschermen al 3 dagen na bestelling geleverd. De installatie is heel makkelijk en het resultaat is verbluffend! Het enige minpuntje is dat alle zuignappen apart verpakt zijn in een plastic zakje en de ringetjes ook per 6 in een plastic zakje. Na afloop van de installatie had ik een vuilniszak vol met kleine plastic zakjes. Daar zou men misschien nog over na kunnen denken om dit te verduurzamen.

• Kleur Black

Na deze zonnige week kan ik tevreden zijn.

Montagehandleiding duidelijk. Materiaal deugdelijk. Ze doen wat nodig is. Binnenkant slaapkamerramen voor de zomermaanden. Maar t wordt niet pikkie donker, blij mee. En dat zonder boren.

zat mooi verpakt

zag er mooi uit alles goed verpakt Alleen de zuignappen kwamen wel een l paar keer los

Gemakkelijk in gebruik

Voldoet aan de verwachtingen

Plaatsen ging vlot. Nam wel wat tijd in beslag, maar oefening baart kunst. Maar de screens doen wat ze beloven. Houden zo'n en warmte tegen en geven zicht op buiten. Alleen op donkere dagen zou je ze even willen wegnemen, maar dat is dan veel te tijdrovend. In elk geval: tevreden!

Helemaal perfect

Ik heb ze voor buiten besteld in het zwart. Als je eenmaal door hebt hoe het werkt is het heel simpel om te bevestigen. Het voelt een stuk koeler aan in huis.

2de bestelling al

2 jaar geleden hebben wij screens besteld voor de kamer van ons zoontje en het verschil was duidelijk te merken eens geplaatst. Dit jaar hebben we dan de screens voor onze kamer en die van de dochter besteld. Plaatsing ging zoals voordien vlot, alleen had ik deze keer iets meer moeite met sommige zuignappen omdat ze een klein beetje geplooid waren (de doos zat ook goed vol, waarschijnlijk daarmee). Uiteindelijk hangt alles en gaan we er net zoals met de andere screens veel plezier van hebben!

• Kleur White

Snel kontakt en levering, goed product

Het is een eenvoudige maar goede oplossing, om de zon te temperen, zeker als je in een appartement woont op wat hogere verdiepingen. In mijn geval heb ik ook horren gekocht, zodat de sunscreen tussen het raam en de hor zit, mocht hij los gaan, (wat tot nu toe niet het geval is, want de zuignappen zijn zeer degelijk) ze niet naar beneden vallen.

• Kleur Black

Ik brand niet meer mijn huis uit, lekker man!!

Geweldige uitvinding! Doordat mijn balkon op het zuiden ligt, kan het op een het op een zonnige lentedag makkelijk 20 graden worden in mijn woning en in de zomer makkelijk 30 graden. Met de screens van Sun Eclipse kan ik op warme dagen de zonnestralen maximaal tegenhouden en hoef ik geen airco aan te schaffen.

• Kleur White

Vorig jaar zomer hebben we de eerste schermen besteld en daar waren we meer dan tevreden over. Erg belangrijk met een tuin op het zuiden was dat de zonneschermen behalve zonwerend ook warmtewerend waren. We hadden al van alles geprobeerd maar hiermee hebben we uiteindelijk een product gevonden dat daadwerkelijk doet wat het belooft.

• Kleur Anthracite

Super budgetvriendelijke, kwalitatieve oplossing tegen de hitte!

Voor mijn lichtstraat van 3m60 had ik 3 jaar geleden al reeds op jullie bedrijf beroep gedaan...met super resultaat. Ik moest dan ook geen moment twijfelen om de vensters van de slaapkamers dit jaar ook te voorzien met jullie kwalitatief product dat heel gemakkelijk in gebruik is en gemakkelijk proper te houden is. Normaal maak ik niet vlug reclame ,maar in dit geval met plezier! Groeten Geert Vanbelle

Zeker niet verkeerd product

Het is een zeer vriendelijke product wat goed zelf te monteren is. Wel luistert het inmeten (met name bij een kozijn van meer dan 2 cm diepte is) erg nauw waardoor de zon via de zijkanten toch kan heeft om naar binnen te schijnen. Had ik dit geweten dan had ik toch wat ruimer bemeten. Op de website staat verder een optie voor een kortingscode. Helaas is deze nergens te vinden. Het bedrijf reageert vrij snel op vragen of opmerkingen.

• Kleur Anthracite

De screens doen wat er beloofd wordt

De screens liggen op twee dakramen van de veranda en houden de warmte goed buiten

• Kleur White

Doet exact wat het beloofd!

Wij hebben een sunscreen voor binnen besteld (max sunblock, kleur: boulder), aangezien wij muggenramen hebben aan de buitenkant. Super tevreden van! Heel eenvoudig om te monteren en houdt de zon echt goed buiten. De beschrijving op de website komt ook volledig overeen (Max sunblock = quasi geen zicht naar buiten). Zeer tevreden klant hier! Prijs-kwaliteit: TOP

• Kleur Boulder

Helemaal top! Echt een geweldige klantenservice. Zeer behulpzaam! 10 punten waard. Alles is top zowel het product als de service.

Geweldig!

Prachtige sunscreens voor 2 grote dakramen, zoals beschreven, wat het meteen al 4 graden koeler maakte. Klantenservice is per whatsapp goed bereikbaar, ik had zelf een foutje gemaakt, maar deze werd van hun kant per omgaande verbeterd. Tot mijn verrassing laten de sunscreens genoeg licht door voor mijn planten, dus ik ben hier erg blij mee! Ook de montagefilm en de beschrijving zijn erg duidelijk.

• Kleur White

Ik ben heel blij met de screens en heb voldoende zicht naar buiten. Geen opgesloten gevoel en dat is wat ik wilde. Heb ze ook voor mijn zoon besteld.

• Kleur Boulder

Goede levering. Heel goed te installeren. Houd de warmte goed tegen en ziet er mooi uit.

• Kleur Boulder

Screens passen en werken goed. Helaas zie je de plakkers op de ramen goed. Verder prima.

• Kleur White

Precies zoals we besteld hebben

Prima communicatie en tijdige levering en netjes verpakt. Heel eenvoudig te monteren , dit alles door ook hier goed te communiceren hoe je de maten moet opmeten

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE