Laden reviews...
558 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients louent le produit pour son efficacité à refroidir les pièces sans equipment coûteux. L'installation est simple et rapide. Ils soulignent un bon rapport qualité-prix et des performances fiables, avec une livraison rapide et un service client efficace.
als ik vooruit had geweten dat er een kiertje aan de zijkanten te zien zou zijn, met de orginele maat van het raam had ik een extra cm er bij gedaan. dan was het perfect geweest
Rika van der Meer
Dalerpeel
Heb voor mijn schuur het sunblock screen uitgezocht omdat mijn schuur altijd heel warm wordt, omdat de zon er driekwart van de dag opstaat. Het is met dit screen nog erg warm in de schuur. Heel jammer. Had voor mijn keuken het gewone screen een aantal jaren geleden gekocht. Vind ik wel fijn.
Beveelt niet aan
L
Kievit
Josee Gerlach
Delft
Is makkelijk te plaatsen en maatvoering klopt!
Jacco
Veenendaal
Prima schermen. Vooral voor de dakramen van onze hete zolder. Correcte levering. Goede handleiding. Eenvoudig te monteren.
Cees
Blaricum
Het doet wat ze beloven wat het zou moeten doen! We hebben een koele gang. Echter komt de kleur absoluut niet overeen tussen wat de site aangeeft en de werkelijkheid. We hebben de kleur boulder gekozen maar in werkelijkheid is dit gewoon grijs, en niet beige achtig zoals te zien op de site. Ook de levering laat best een tijd op zich wachten.
A
Barendrecht
Beste A,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het gordijn naar behoren werkt en zorgt voor een koelere gang.
Jammer dat de kleur niet overeenkwam met uw verwachting. Kleuren kunnen per beeldscherm verschillen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om vooraf kleurstalen aan te vragen, zodat u de kleur in het echt kunt beoordelen voordat u een bestelling plaatst.
Daarnaast willen wij onze excuses aanbieden voor de vertraging in de verzending. Uw bestelling is één werkdag later verzonden dan oorspronkelijk aangegeven. We begrijpen dat dit vervelend is en doen ons best om onze levertijden zo nauwkeurig mogelijk na te komen.
Bedankt voor uw feedback. We nemen deze mee om onze service verder te verbeteren.
Mvg,
Sun Eclipse
De screens zien er mooi uit en ze werken! Afgelopen dagen was het 35 graden plus en ze hebben zeker bijgedragen aan het feit dat de temperatuur redelijk te handelen bleef. Wij hebben gekozen voor de 80%, omdat we nog graag de doorzichtigheid wilden behouden.
Rosemary
Berkel-Enschot
Levering duurde langer dan beloofd. Het doek houdt inderdaad de warmte tegen. De zuignappen zijn stevig maar voor binnen gebruik wel heel erg grof en lelijk dat moet veel beter kunnen...
Peter
Haarlem
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd! Met de beschrijving snel en gemakkelijk te installeren. Houd de warmte idd goed tegen. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Zeer tevreden mee.
Sandra
Woerden
Equipe réactive, produit conforme et de très bonne qualité. Juste avant la forte vague de chaleur ce qui nous a permis de gagner 5°C dans notre pièce.
Type de store
Protection solaire maximale
couleur
JULIE
FRANCE HAUTE-SAVOIE
We hebben de Sun Eclipse Optimaal zicht (antraciet) nu een maand op onze ramen zitten. En kunnen inmiddels wel onze ervaringen delen. Bestellen ging simpel en eenvoudig, gewoon goed lezen wat er in de stappen tijdens het bestellen staat en het komt goed! De screens waren eerder bezorgd dan verwacht, top!! Ze waren keurig verpakt en verzonden. Bij het bevestigen is het wel echt belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed te lezen en er bij te houden. Ook heb ik van te voren de ramen gelapt en ontvet om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen en dat is zeker gelukt! De zuignappen zijn heel stevig en blijven heel goed vast zitten. Inmiddels hebben ze hele warme temperaturen moeten verdragen (37 graden) en hebben ze bewezen dat ze blijven zitten tijdens behoorlijk flinke hoosbuien waarbij de bevestiging echt op de proef is gesteld. Er heeft geen zuignap los gelaten! Binnen is er ondanks het optimaal zicht wel wat aan licht ontnomen. Maar dat went snel. Optimaal zicht is een ding dat zeker is, je kan er heel goed doorheen kijken! Temperatuur in de woonkamer stijgt veel minder hard of soms zelfs niet. Het is met de warmere dagen echt aangenamer in huis! Het is voor meerdere ramen wel duur in aanschaf!
N.M.
Twente
Had twee screens met 16 zuignappen als montage, 3 van de zuignappen lieten zich niet monteren. Mogelijk vervormd door de te kleine zakjes waar ze inzitten
Lambert Vanthoor
Kinrooi
Door de zonnewering van Sun Eclips kunnen we het eindelijk lekker fris houden in huis. Zeker een aanrader! Ook heel duidelijke instructies bij de levering! We zijn zo tevreden dat we waarschijnlijk ook voor andere kamers in huis de zonnewering zullen bestellen.
Black
27 June 2026
Evy
Deinze
The delivery time is too long….It supposed to be 3 to 5 business days but I got longer than 1 month
Beveelt niet aan
Dalma
Ammerstol
Dear Dalma,
Thank you for your review. We are sorry to hear that you are disappointed with the delivery time.
When placing an order, we clearly communicate the expected shipping date in advance, so the estimated delivery timeframe should not come as a surprise. Due to exceptionally high demand, our delivery times are currently longer than usual. We completely understand that you would like to receive your order as soon as possible, and we regret that we are unable to offer an earlier shipment at this time.
Our team is doing everything possible to speed up the process and dispatch orders as quickly as we can. Unfortunately, we depend on several factors and therefore cannot guarantee an earlier delivery than the schedule already communicated. Of course, we will keep you informed if there are any updates or changes.
Finally, we are sorry that your review is based solely on the delivery time, which was communicated before your purchase, rather than on the product itself or the quality of our service after you have received your order. We hope the product will meet your expectations once it arrives.
Mvg,
Sun Eclipse
We hebben sinds anderhalve week de screens voor buiten. De grijze variant. Ziet er vanaf buiten wat gesloten uit, maar je kunt nog prima naar buiten kijken. En het felle zonlicht én de warmte in deze hittegolf blijven wel lekker buiten. De enorme zuignappen vallen nogal op, maar ook daar wen je aan en alles beter dan het felle zonlicht. We hebben nu al aan twee buren doorgegeven waar we de screens gekocht hebben. Dus we voelen ons al helemaal influencers.
Annemarie
Den Haag
We merken zeer zeker het verschil kwa temperatuur en je hebt nog prima zicht
Diane Faassen
Gramsbergen
Heel blij mee Super fijn meegedacht hebben jullie ook De gang is nu koel Maar niet super donker Kleur is top Ik beveel jullie aan binnen onze vrienden en familie kring Een dikke 10
Angelien
Hoevelaken
Had heel wat schermen besteld. Waren helaas wat vertraagd (kan gebeuren) kreeg netjes mailtje van de klantenservice met een nieuwe verwachte verzenddatum. Helaas was de pakket dienst een beetje traag. Maar uiteindelijk alles keurig ontvangen. Bij het monteren helaas wat montage materiaal te kort meegeleverd maar naar een kort gesprek met de klantenservice binnen 1 dag nageleverd. Nu met de warme dagen merk ik zeker verschil in temperatuur in huis, en kan het dan ook alleen maar aanbevelen aan iedereen die nog twijfelt.
Black
Mike
Schagen
Alles verliep heel voorspoedig. Van bestellen tot levering. We zijn goed op de hoogte gehouden met mails. Zelfs goed en snel geholpen torn pakket niet geleverd werd. De screens doen goed hun werk. Het is met deze warme dagen aangenaam in huis.
C.
Bocholtz
Erg eenvoudig om te bestellen op maat. Montage ook makkelijk. En goede, snelle klantenservice.
E.
G.
We zijn heel tevreden en blij met de sun eclips screens. Het monteren was heel gemakkelijk. In een mum van tijd hadden we ze opgehangen. Het houdt de warmte goed buiten.
CHM Maier
WERKENDAM
Alles perfect in orde!
Cedric Mestdach
Eke-Nazareth
We hadden het doek precies voor de enorme hitte binnen. Eenvoudige bevestiging. Zit gebruiksaanwijzing bij maar you-tube gaat sneller. Wij zijn er blij mee. Het scheelt enorm qua warmte
Angelique
Doetinchem
Was netjes en op tijd geleverd. Handige doos om tussendoor te bewaren. Met gedrukt label zodat je ziet wat erin zit. Duidelijke instructies en eenvoudige installatie. Werkt zeer goed: houdt veel warmte buiten. Goede zuignappen die hun werk doen. Ook mooi uitzicht. Ga gelijk eentje bestellen voor de achterdeur! Heb de buren al website doorgegeven!
Els de Ridder
Wachtebeke