snelle plaatsing correcte afmetingen
Gekocht voor de stacaravan… elke screen heeft zijn eigen naam (naam die u zelf op geeft) Door de drukte was de levertijd wat hoger, Daardoor net te laat voor de hittegolf, wel 1 getest op keukenraam, eerste indruk is positief!! Wordt donkerder in de caravan, maar geen hinderlijk zonlicht meer en warmte is minder…. Nadeel(tje) nergens te vinden op de site hoe na het seizoen je het het beste kunt demonteren…. Nu de zuignap maar verwijderd met achterzijde van een theelepel…..
* makkelijk te plaatsen * zit goed vast * houdt de zon goed buiten
Mooi en functioneel materiaal, voor een prima prijsstelling.
Ik woon in een appartement 3hoog waar ik een raam heb waar ik aan de buitenkant niet bij kan komen,dus zocht ik een zonwering die ik aan de binnenkant kan plaatsen.dit is prima gelukt met de screens van Sun eclips.een aanrader voor iedereen.
Na de renovatie in mijn woning nieuwe ramen is rolgordijn nop hangen niet zo makkelijk gelijk vlak langs raam zeg maar te laten lopen. Zag ineens dit voorbij komen op Face Books en het leek mij iets .Dacht op meten en bestellen .Heb hier geen spijt van zo geweldig materiaal ook en duidelijk uit leg voor hoe je moet op hangen. Zo fijn dat je ook wel iets naar buiten kan kijken en mijn plantjes verbranden niet ha ha Maar nee ik kan het raad het ieder aan raden m.v.g. Ria v d k
Gemakkelijk aan te brengen en geheel naar wens.
Ik zocht zonwering die niet permanent is en die je zonder boren, schroeven of iets dergelijks kon monteren en demonteren. Die heb ik hier gevonden. Goede kwaliteit. Het enige waardoor ik geen 5 sterren geef is de prijs. Ik vind het niet goedkoop.
Wij zochten een screen wat makkelijk te plaatsen is, maar ook weer kan worden verwijderd wanneer het niet meer nodig is. Dit screen voldoet prima aan deze eisen en ziet er ook nog eens heel netjes uit!
Voor mijn openslaande tuindeuren waren op oprolbare screens met een cassette niet mogelijk dus heb ik voor screens van Sun Eclipse gekozen. Het kost mij een uur om 4 schermen netjes te monteren dus ze zijn alleen te gebruiken voor een wat langere periode. Ik heb ze nu 2 jaar en laat ze zitten vanaf mei tot en met september. Ze zitten stevig vast met zuignappen en bij mij is het nog niet voorgekomen dat ze uit zichzelf los gaan. De screens zijn goed zonwerend en je kunt er redelijk goed van binnen naar buiten toe doorheen kijken. Bij mij is het nu een stuk koeler binnen dan voorheen. Het enige nadeel is dat je ze niet even snel weghaalt op wat koelere dagen en dat het dan wat donker is in huis.
bevalt goed makkelijk op te hangen , alleen had ik zelf iets te smal ingemeten
Geweldig !!!!
We wilden dat we dit vóór de zomer al ontdekt hadden. Wat scheelt dit een lichtinval door onze zolderramen waar niet gemakkelijk een andere oplossing voor te vinden is die niet gelijk een arm en een been kost. Alles op een rijtje -gemakkelijk bestelproces -keurige verzending -goede communicatie -gunstige prijs -eenvoudig aan te brengen (en weer te verwijderen) We hebben slechts één kleine opmerking. Op ieder scherm zit keurig een sticker met maatvoering en kleurcode. Handig! maar helaas niet zo mooi.
Beste Frank, Bedankt voor de review met mooie foto! Het is de bedoeling om de sticker te verwijderen als de screens gemonteerd zitten. Je kan de stickers bewaren en deze na demontage er weer opplakken. Veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Had een defecte zuignap heb gratis 2 nieuwe. zeer tevreden over de vriendelijkheid van de meneer met welke ik via de mail contact heb gehad.SUPER
Werkt prima, goede kwaliteit prijsverhouding. Het loont de moeite de tijd te nemen om goed het ruit te reinigen en mooi strak op te hangen. Geeft een goed effect.
De screens zaten perfect verpakt in de doos. Door de handleiding goed te volgen, is het monteren eigenlijk kinderspel. Na de montage houden de screens de zon goed buiten.
Wij hebben screens gekocht voor de glazen schuine dakramen van onze aanbouw. De screens bevestigen met de meegeleverde zuignappen was gemakkelijk en werkt goed. Wij hadden al screens van een andere leverancier maar die waren aanzienlijk duurder. Bovendien moesten we de zuignappen daar apart bij kopen.
Geleverd in een drukke tijd, klein beetje langer dan gehoopt maar wel duidelijk aangegeven. Product is keurig verpakt, alle losse zuignappen zitten in afzonderlijke zakjes en er zit een duidelijke beschrijving bij. Na het plaatsen was de temperatuur significant lager in huis terwijl het licht maar een fractie minder was, geplaatst op een lichtstraat. Na het seizoen hebben we alles gedemonteerd en schoongemaakt wat heel makkelijk ging. Al met al heel tevreden over de aankoop.
Ik had wat twijfels of de zuignappen wel zouden blijven zitten, maar ze zitten muurvast door weer en wind. Wij hebben zwarte in zowel de meer transparantere uitvoering als degene die de zonlicht meer buiten houden. Beide zorgen ervoor dat het binnen lekker koel blijft, maar bij de laatste gaat dat wel ten koste van veel licht.
Perfect hittewerend. Wij hebben de doorkijkversie aan de binnenkant van zolderraam op zuidkant. Daar was t voorheen een soort sauna zo warm. En nu prima, een hele verbetering, terwijl je toch lichtinval en uitzicht houdt. Bij de bestelling krijg je gelijk een datum op wanneer hetnproduct verzonden wordt. Maar zonder dat je geïnformeerd wordt, wordt dat uitgesteld. De verzendinformatie komt veel te laat, het bedrijf houdt zich niet aan de beloofde leveringsdag en communiceert dat pas op de dag zelf. Dat is echt irritant, kostte me volkomen onnodig een vakantiedag en op werk moest iemand ingehuurd worden om me te vervangen. Toen we een tweede bestelling deden (omdat de sunscreens dus prima bleken te zijn), ging het weer precies zo, geen communicatie over de ook nu opnieuw uitgestelde levering. Voor het product an sich zou 5 sterren reëel zijn, maar het bedrijf heeft echt leerpunten voor wat betreft leveringsbeloftes doen die niet waargemaakt worden.
Omdat de levering vertraagd was kregen we de screens een dag voor onze vakantie. We hebben dus nog niet kunnen merken of ze tegen de warmte werken. Ze zijn wel stormvast want ze zaten er nog op toen we terugkwamen. Onze vragen werden snel beantwoord en wij zijn klaar voor de volgende hittegolf!
Het pakketje met de screens was in goede staat aangekomen. Met een duidelijke instructie en elk screen was netjes gelabeld. Het aanbrengen was wat moeilijker en ging niet helemaal zoals omschreven in de instructie (ondanks het schoonmaken van de ramen met de geadviseerde cleaner), maar dat kan komen doordat mijn ramen niet helemaal glad zijn. Door gelijk de twee onderdelen van de zuignap te gebruiken lukte het wel. Screen doen perfect hun werk (volledig blokkeren van de zon). En toch komt er nog redelijk wat licht binnen, maar het wordt niet warm binnen. Het is nu zelfs er lekker koel. Eén keer is er één zuignap losgekomen, verder blijft allemaal goed zitten. Zelfs met harde wind (screens voor de voordeur). Erg tevreden met de screens.
De screens besteld, omdat ik met mijn balkon op het zuiden (en veel ramen) de warmte moeilijk buiten kan houden. In plaats van een duur zonnescherm aan te schaffen ben ik op zoek gegaan naar een goedkoper alternatief. Die heb ik gevonden in de screens van Sun Eclipse. De klantenservice is top, want na telefonisch contact ben ik goed geholpen bij mijn digitale aanvraag. Heel fijn :) Met de "optimaal zicht" screen kun je alsnog naar buiten kijken, maar is de warmte die door het glas komt voelbaar minder. Het bevestigen is met het bijgeleverde stappenplan voor iedereen goed te doen.