Goede oplossing indien screen of rolluik geen optie is

Goede oplossing indien je geen rolluik of screen kunt plaatsen , de ramen worden aan de binnenzijde minder warm nu door de zon dus het houd wel goed de warmte tegen! Maar goed een week 30graden plus komt en is de warmte toch binnen! Maar kan verder niks negatief melden over het product ook tijdens onweer en veel wind zijn ze goed blijven zitten op het raam, alleen het verzenden duurde een 1,5 week langer dan vermeld op de website

• Kleur Concrete

Mijn zolder werd dankzij het thuiswerken mijn kantoor. Ondanks goede isolatie werd het vanwege de hete zomer extreem warm doordat de ramen hitte afgeven. Dankzij Sun Eclipse op de ramen is het merkbaar koeler en kan ik geconcentreerd werken.

• Kleur White

Makkelijk te installeren met Maximaal resultaat

Prima oplossing als je snel screens wilt monteren zonder installatie werk. Het pakket werd netjes afgeleverd, alle screens passen perfect, en de benodigde bevestiging materialen met instructie waren keurig verpakt bijgeleverd. De verpakking kan worden gebruikt om de screens in de winter op te bergen. We hebben de donkerste uitvoering voor maximaal effect op temperatuur verlaging, ze werken perfect, maar houd er wel rekening mee dat het binnen dan erg donker kan worden. Verder moeten de ramen goed schoon zijn voor een goed bevestiging van de zuignappen.

• Kleur Black

Ik had er meer van verwacht!

Ik heb sinds een paar weken mijn sunscreens hangen binnen. Het ophangen ging redelijk moeizaam en uiteindelijk zonder het onderdeel B opgehangen, omdat anders er toch teveel zon en warmte langs kon komen. Het is heel warm geweest en dus uitgelezen mogelijkheid om de screens te testen. Ik had er meer van verwacht, houdt toch niet alle zon en hitte buiten!

• Kleur White

Erg goed en redelijk eenvoudig te installeren Ook de nazorg was erg goed

Perfecte levering

Mijn ervaring is super positief. Mijn raam is 180 cm hoog. Omwille van een hor ervoor konden de ophanggaten in het midden niet net in het midden geplaatst worden en moest een alternatief uitgewerkt worden. Ik kreeg een duidelijke tekening met het voorstel een dag later en kon mijn bestelling plaatsen. Enkele dagen later gebeurde de levering volgens afspraak en het ophangen nam slechts vijf minuten in beslag. Alles paste netjes en ik ben een tevreden klant want het scherm doet wat het moet doen.

• Kleur Concrete

De screens werken goed en waren gemakkelijk te installeren.

De toelichting op de installatie is duidelijk. Vragen over de mail worden snel behandeld. Ook fijn om te zien dat er een paar extra zuignappen in het pakket zaten. Wij hebben de screens in de slaapkamers bevestigd, in zowel de openslaande ramen als de openslaande balkondeuren. Het heeft geholpen de temperatuur leefbaar te houden tijdens zeer warme dagen.

• Kleur Boulder

Spoedige levering van een topsysteem

Wat een fijne manier om iets aan de hitte in huis te kunnen doen. Mijn achtergevel ligt met grote ramen op het zuidwesten. In de winter perfect want spaart stookkosten, de afgelopen maanden op sommige momenten bloedheet omdat de zon er vol op stond. Met deze zeer makkelijk te plaatsen zonwering (boven heb ik de extreme zonwering, beneden de doorkijkversie) bleef het in huis goed te doen (mits je ook ramen en deuren gesloten houdt om warme lucht buiten te houden). Ik merkte direct al verschil. Toevallig heb ik ze er vandaag af gehaald om volgend jaar weer terug te plaatsen wanneer het nodig is.

• Type screen N.v.t.

De oplossing.

De gewone screens in casette waren geen optie wegens geen plaats voor montage. Sun eclips was dus het perfecte alternatief.

• Kleur Boulder

Goed alternatief voor tijdelijk zonnescherm!

Ik ben blij iets tijdelijks tegen de zon gevonden te hebben zonder schroeven en rails! Dat ziet er professioneler uit dan een witte handdoek voor het raam tegen de zon. En je kan er nog doorheen kijken!

Geweldig deze screens van Sun Eclipse

Opgegeven levertijd kon men niet halen wegens enorme drukte , gelijk een mailtje gekregen. Paar dagen later de screens afgeleverd passen perfect en blijft lekker koeler in huis.

snelle levering, goed product

Zeer tevreden!

Fijn, deze screens! Vind het geen gedoe ze op te hangen. Als je het eenmaal door hebt kun je ze(bij mijn grootte ramen) best goed recht hangen en is het ook zo gedaan. Wat is nou een uurtje werk op een hele hete zomer genieten van minder hitte binnen. Ik ben tevreden. Zon staat bij mij van opkomst tot +/- 18.00u vol op m'n ramen te branden. Ik heb de 30°c niet meer op m'n binnen thermometer gezien sinds de screens. Scheelt bij een temp van 30°c of meer buiten, zo'n 3°c binnen minder. En als savonds de ramen open kunnen is de hitte binnen ook sneller weg, want het is ook minder benauwd binnen. Ik ben blij met m'n aankoop!

• Kleur Black

Zeer tevreden met de screen!

Houd voldoende zonlicht tegen en kunnen toch naar buiten kijken!

• Kleur White

De zuignappen voldoen onvoldoende. Ze komen los!!

De zuignappen werken onvoldoende. Ze komen telkens los! Op het 1ste verdiep is dit vervelend

praktisch en budgetvriendelijke oplossing

De verduisterende screens passen perfect en laten bijna geen zon meer door. Perfecte oplossing voor een minimum investering.

• Kleur Anthracite

Misschien op site zetten wat de voor en nadelen zijn van de kleur. Ik heb gelaat gelezen dat er verschil in zit tussen donker en lichte kleuren.

Geweldig!

Het scheelt zeker 5 graden met buiten en onze woonkamer ligt op het zuiden. Met die hitte van de laatste maanden een uitkomst!

• Kleur Boulder

super kwaliteit en eenvoudig om zelf te plaatsen

Hallo, Ik ben uiterst tevreden over de manier van handelen met dit bedrijf , kreeg steeds direct antwoord per mail zelfs nog laat op de avond na kantooruren , bestelling en levering ondanks een kleine vergissing werd direct opgelost , bijgestuurd en na geleverd binnen de 24 u. gewoon weg fantastisch. m.v.g. Firmin

zeer goed

ze werken prima , en betaalbaar

• Kleur Concrete

Zowel bestelling, plaatsing als effect zijn geweldig. Bestellen was zeer eenvoudig en duidelijk. Plaatsing ging heel snel en meteen goed. Het effect van de blinds is meteen merkbaar. Kortom; zeer goede aanschaf tot nu toe.

Correcte levering

Helpt echt wel tegen de hitte

Goede communicatie via whatsapp

Al jaren hebben wij vaste screens aan voor - en achterkant van ons huis maar we hadden nog niks voor de zolder waar de hele dag de zon op brandt en de temp ver boven de 30 uitkwam ondanks de raamfolie die er ook al op zat, tot ik een advertentie voorbij zag komen op fb en meteen besteld heb, met 1 week hadden we het pakket (2021 want de zomer was toen weer voorbij) dit jaar Mei ‘22 op gehangen,na 2 maanden liet 1 zuignap los helaas en heb er 2 nwe voor terug gekregen, maar aangezien het zo heet was om t dak weer op te gaan en aan dat raam een plaat voor raam zit vanwege airco,hebben we het er af gehaald,volgend zomer maar weer. Na paar dagen liet een zuignap vh grote raam los maar daar konden we makkelijker bij en die zit weer vast. De communicatie via whatsapp was goed,en er werd mee gedacht. Waarschijnlijk een foutje in de zuignap dat kan helaas gebeuren,de andere zuignappen zitten vaster dan vast. De temp op zolder is mede door de verduistering graden lager en ook lekker donker,maar niet voldoende om de extreme hitte te weren aangezien de zon de hele dag staat te branden aan beide kanten vh dak,vandaar de airco. Maar waar was het niet heet,ook beneden met onze vaste screens voelde je de warmte( wij hebben oud huis) Het is ook wel extreem heet geweest,airco maakte overuren.

Aanrader

Ziet er netjes uit en gemakkelijk aan te brengen.

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE