Prima resultaat, makkelijk aan te brengen, bestel er volgende zomer nog 3

Handig systeem

Het plaatsen van de screen ging prima met de instructies. Fijn met de warme dagen de zon uit onze woonkamer te houden

• Kleur White

Ik had de screen reeds in het voorjaar besteld en was hier zeer tevreden over. Ze hangen in de twee slaapkamers. Dan opnieuw besteld voor de keuken. Weer zeer tevreden, ik vind het een geweldige uitvinding. Dus doen!

• Kleur Anthracite

Werkt prima, makkelijk te installeren

Snel geleverd, makkelijk te installeren, netjes op maat. En werkt goed!

• Kleur Anthracite

Eerst voor 1 deur en 1 raam woonkamer besteld. (Voor buiten met de beste doorkijk.) Dit merkte ik al gelijk. Daarna ook voor de 3 andere ramen in de woonkamer besteld. De zon staat er nu de hele ochtend al op te branden, maar temperatuur binnen blijft constant. Echt top! Ook het plaatsen is prima in je eentje te doen. Goed de gebruiksaanwijzing lezen, dan kan het niet fout gaan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik zeg: doen!

• Kleur Concrete

Makkelijk en eenvoudig te monteren

Prima oplossing voor de zoninval en eventueel ook makkelijk te verwijderen op donkere dagen.

Prachtig en praktisch product

Bij onze voordeur weten wij al een aantal jaren niet wat we daar voor konden hangen om de hitte te weren, voordeur met erlangs 3 zijlichten, dit is de ideale oplossing

• Kleur Anthracite

Door de eclips screens is t in de kamer koeler.

• Kleur White

Mooi en makkelijk te monteren

Wij kregen de screens net voordat het zo warm werd en je kon gelijk al merken dat het op de slaapkamers lekker koel bleef. Montage is makkelijk. En de zuignappen blijven goed zitten ook met 31 graden .

Fijn bedrijf

De levering van de Screens zijn perfect op maat. Staan op het punt een tweede bestelling te doen.

super

Voor de zolderverdieping de sunscreens besteld na 5 weken geleverd in een keurige doos. netjes gelabeld voor onze drie ramen 1 zuignap had wat problemen om te blijven zitten maar na de instructies nogmaals te hebben uitgevoerd blijven ze prima zitten temp is ruim minder en met de doorkijk naar buiten prima te doen gewoon geduld met plaatsen daarna onbezorgd plezier.

• Kleur Boulder

Werkt goed

• Kleur N.v.t.

Goed, maar...

Het product is super, maar de levering duurt lang.

• Kleur White

Doet wat er wordt gezegd

Er zijn duidelijke instructies gegeven over het inmeten en met een eenvoudig selectie menu kies je altijd de juiste afmetingen en opties. Levertijd was niet direct bekend maar uiteindelijk zeer beperkt en dus snel geleverd. De zonnen schermen zelf zijn precies zoals je mag verwachten. Ook hierbij weer duidelijke montage instructies. Door de verduisterende werking wordt de kamer ook echt minder snel warm.

• Kleur Boulder

Geweldig!

Ik woon in een maisonnette waarvan 1 slaapkamer op t zuiden ligt. In de zomer is het bijna niet te doen om in deze kamer te moeten slapen. Aangezien een airco van de vve niet mag, moest ik op zoek naar een andere oplossing. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk sceptisch over deze screens toen ik ze bestelde, maar ja weinig andere keus. Maar wat een super product! Installatie is erg makkelijk en de werking overtreft echt alle verwachtingen. Op tropische dagen is het in combinatie met een ventilator prima slapen hier

• Kleur Black

Eenvoudige montage en top zonwering

Ben ontzettend blij met deze oplossing om de zon / warmte buiten te houden. 1 screen was met een verkeerd formaat geleverd. Dit werd super snel opgelost.. Erg tevreden mee.

• Kleur White

Prima en relatief goedkope oplossing!

Echt een prima oplossing voor als je geen vaste screens wil installeren. De zuignappen zitten super vast en de doeken blijven strak op het raam zitten. Wij hebben zowel maximaal zicht als maximaal sunblock en beiden zijn aan te raden. De installatie is zo gepiept, binnen een paar minuutjes hadden wij 4 screens hangen.

Prima screen

Voor de loggia was dit een praktische oplossing om de avondzon in de zomer tegen te gaan.

Stukken koeler

Screens zijn van prima kwaliteit, lange termijn is natuurlijk afwachten. Zijn makkelijk voor wat lastiger plekken. Zien er strak uit en het wordt merkbaar koeler. Een aanrader!. Nadat ik mijn eerste paar screens had besteld en het effect gemerkt heb ik gelijk weer een paar besteld.

Prima product!

Een effectieve zonwering, eenvoudig aan te brengen en blijft goed zitten.

ideale zonwering

Wij zijn erg blij met de zonwering makkelijk te plaatsen en wij hebben ze bij de dakramen gebruikt ideaal

• Kleur White

Érg duur, maar voldoet aan verwachting én juiste kleur

De zon wordt buiten gehouden, zonnewering is dus 100% volgens verwachting. De kleur past best goed bij de bestaande screens, De montage is heel praktisch, eenvoudig, De prijs is belachelijk hoog, De kwaliteit op lange termijn is niet te beoordelen. Ook niet van de kunststof bevestigingsschroeven. Ik ben benieuwd,-)

• Kleur Anthracite

Eenvoudig te bestellen, leveringsdatum is keurig aangehouden, prima passend en eenvoudig te plaatsen = uitstekende sunblocker !

geweldig

Wat een verschil. Nu de laatste week zo zonnig en warm was was ik maar blij dat de screen van Sun Eclipse had besteld. Screen is gemonteerd op het venster naast de deur van de inkom. Voorheen was het niet te harden in de hall bij zo'n zonnige dagen en nu lekkere temperatuur . Screen doe zeker zijn werk. Topper.

• Kleur White

prima artikel en goed te monteren

prima artikel voor als een buitenmontage lastig is, houdt veel zonlicht/warmte tegen en is goed te monteren.

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE