Mooi beeld, maar 1 graad koeler dan ervoor.
Het was een eenvoudige puzzel om de doeken te installeren. Ik heb wel hulp gevraagd van mijn buurvrouw want anders kon ik zoiets groots niet recht monteren.
Het bleek dat zowel het doek met goed zicht, als het doek dat meer donker zou zijn veel licht doorlieten, zodat ik nog door beide ramen kan kijken.
Ik heb voor bestelling contact gehad met Suneclips en zij verzekerden mij dat ik het goed zou afmeten als ik van kit naar kit zou meten en dat zij het verschil in lengte zouden overbruggen dat ontstaat omdat de doeken een paar cm boven het raam zweven na montage. Dat is bij een van de doeken gebeurd. Bij de ander niet helaas.
De ramen zien er mooi strak uit en ik vind het een fijne bijkomstigheid dat niemand meer bij mij naar binnen kijkt, ook niet als de vitrage door de kat verschoven is.
Echter de reden waarvoor ik 200 euro uitgaf.. namelijk warmtewering in mijn slaapkamer door de zon te weren is gefaald. Zowel licht als warmte komen erdoor heen. Verschil in temperatuur zonder doeken is precies 1 graad, mits ik mijn raam gesloten houdt. Ik woon in een supergoed geïsoleerd huis gelukkig. Helaas, de buurvrouw vraagt mij nu waar ik die mooie zonwering vandaan heb.. ik twijfel of ik haar dit kan aanraden..