Het huis is door de screens een heel stuk koeler met de warme dagen, echt een uitkomst.

Perfect!

Heel makkelijk te monteren en ziet er keurig uit.

• Kleur Anthracite

Super makkelijk en gewoonweg goed

De montage van Sun Eclipse zonwering is super makkelijk. Eenmaal bevestigd op je raam hoef je er voor de hele zomer niet meer naar om te kijken. Ook al valt er nog zonlicht binnen, de temperatuur in huis is merkelijk veel koeler.

• Kleur Boulder

Past perfect en geen warmte binnen.

• Kleur Concrete

Het helpt echt, de schermen van Sun Eclipse.

Het is duidelijk merkbaar. Minder snelle warmte opbouw sinds de screens zijn geplaatst.

• Kleur White

goed, zuignappen blijven goed zitten.

Daar ik geen rolluik kon plaatsen is dit een goede oplossing. Hij was wel 1cm kleiner dan gevraagd , maar het lukt juist.

• Kleur White

Boven verwachting effectief in tegenhouden van warmte.

Een doek besteld voor badkamerraam dat schuin geplaatst is. Instructies zijn zeer duidelijk en de materialen zijn zeer deugdelijk. Bevestigen gaat zeer eenvoudig. Aan de buitenkant van het raam bevestigd met zuignappen omdat er bij ons geen andere optie is zonder het kozijn onherstelbaar te beschadigen. De zuignappen werken super, ook met flinke wind/regen. Betreft de reden van aanschaf: houdt de warmte verbazingwekkend goed buiten het huis. De zon schijnt de hele dag op dit raam. Nog een plus: er komt ruim voldoende licht door het doek waardoor er geen licht aan hoeft overdag. 9,5 sterren omdat de zuignappen er vanaf de binnenkant iets minder fraai uitzien, maar je kunt je afvragen of het die halve ster aftrek waard is.

• Kleur White

Ben er erg blij mee had het veel eerder moeten doen

VOLDOET GOED

houdt goed de volle zontegen in mijn slaapkamer. en kan er toch door naar buiten kijken.

• Kleur White

snelle levering, past goed ,werkt perfect.

screens passen perfect, houd heel goed de zon tegen, kan soms wel 10 graden schelen. aan te bevelen aan vrienden en familie.

De optimale zonwering.

Zeer tevreden. Vlotte verzending. Goede instructies. Vlot en gemakkelijk te installeren. Zeker aan te bevelen. Groetjes een tevreden klant.

• Kleur Anthracite

Ideaal simpele voordelige oplossing zin te weren

Overzichtelijke site goede instructies

Geweldig!

Voor de ramen boven, zowel voor als achterkant hangen ze aan de buitenkant en ze houden grootste gedeelte van de zon tegen. We hebben de meest verduisterende gekozen maar je kan er toch nog doorheen kijken. Heel fijn! Zijn dik tevreden en raden ze ook anderen aan.

Doet wat het moet doen

Goede oplossing als je niet in deur of kozijn wil boren. Straks in de winter weer opbergen in de kast voor de volgende zonnige periode.

• Kleur Anthracite

Handige oplossing voor de zomermaanden.

Ik heb ooit ingebouwde screens gehad en die bevielen uitstekend. Nu, met de zeer warme dagen, was ik op zoek naar een oplossing tegen de warmte. In een advertentie kwam ik de oplossing van sun eclipse tegen. Deze had het voordeel dat ik niet hoefde te boren of breken om de schermen op te hangen. Ieder voordeel heeft ook zijn nadeel, want bij bewolkt of regenachtig weer is het ook donkerder in huis. Ik vind het systeem niet gemakkelijk genoeg om per dag te kijken of ik de screens er afhaal of niet. Mijn conclusie is dat de voordelen (lagere binnentemperatuur) groter zijn dan het genoemde nadeel. Ik ben zeer tevreden over het product.

• Kleur Concrete

Koelere kamer, maar wel prijzig voor wat je krijgt

Het ophangen was gemakkelijk, gewoon precies zoals het filmpje uitlegt. Ik heb de meest doorzichtige schermen gekocht. De kamer is iets donkerder, maar hoef echt geen lamp aan te doen. Van binnen naar buiten kijken is heel goed te doen, van buiten naar binnen zie je niets. Dit geeft dus extra privacy, maar lijkt me dat het op bepaalde plekken ook best ongezellig kan zijn. Het is wel duur, ik denk dat het goedkoper zou kunnen maar je betaalt voor het slimme ophangsysteem. Het zeil zou je wellicht zelf kunnen vinden, maar die zuignappen zijn toch erg mooi en passend. De kamer is echt duidelijk koeler dan normaal, dus ik ben er heel blij mee en heb geen spijt van de aankoop (ondanks de kosten).

• Kleur White

Zolderkamer met dakkapel nu een stuk koeler met de warme dagen

Had niet verwacht dat het zo goed zou werken qua warmte buiten houden. Inmeten en montage handleiding zijn duidelijk, wel moet je de stappen goed lezen, de video instructie is een aanrader. Goed alternatief voor duurdere screens of op lastige plaatsen.

• Kleur Boulder

Helaas was er door de drukte een langere levertijd van toepassing maar het was het wachten waard en het werkt uitstekend.

• Kleur Boulder

Prima screen, doet wat het moet doen

Screen houdt grootste deel van het zonlicht en daarmee ook de warmte buiten. Ik heb het aan de binnenkant van het raam gehangen omdat het dan niet vies wordt en ramen buiten gewassen kunnen worden. Aan buitenkant waarschijnlijk nog effectiever. Het paste prima en was gemakkelijk te monteren. Wel jammer dat je het niet makkelijk aan het raam kunt oprollen bij minder mooi weer, zoals bij een rolgordijn. Ik weet ook niet of er veel verschil is met een goed gecoat rolgordijn aan binnenkant raam dat alle licht tegen houdt. Verder prima produkt en geen spijt van de aanschaf.

• Kleur White

Prima zonwering die erg strak hangt

Door de drukte was de levering wat later dan oorspronkelijk aangegeven, maar hierover is wel gecommuniceerd. Het aanbrengen van de zuignappen was simpel en de screens hangen mooi strak.

• Kleur White

Heel effectief, veel temperatuurverschil op zolderkamer.

Makkelijk te monteren en effectief. Heel gebruiksvriendelijk.

• Kleur White

Werkt prima en mooi design.

• Kleur White

Werking is oké, bevestiging lastig

Wij hebben op ons Veluxraam een Suneclipsscherm bevestigd, hittereducering is er wel, maar verwacht geen wonderen, hebben daarbij ook nog een verduisteringsrolgordijn. Alleen de bevestiging van 6 zuignappen op exact de juiste plek is erg lastig ( en dan zijn wij best handig). Een mal hiervoor zou handig zijn geweest

Paar graden minder

Bevestiging vond ik nog wel een dingetje. M.n. als het om een zolderraam gaat die niet open kan. Het werkt wel! De ruimte is in ieder geval een paar graden minder warm.

Werkt goed!

We hebben er eentje gekocht om uit te proberen voor het kamertje van mijn zoontje. Op zijn kamer staat de zon het langst en is daardoor het warmste kamertje van het huis. Met de screen ervoor wordt het echt stuk minder warm op zijn kamer. 1 ster minder omdat de levering 2 keer is uitgesteld, wat ik begrijp met deze drukte. De communicatie hierover was wel prima. Volgend jaar bestellen we ook screens voor onze slaapkamer en de dakkapel aan dezelfde kant van het huis. Stuk goedkoper als de markiezen die we aan de voorkant van het huis hebben hangen.

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE