Lijkt wel goed.

Heb ze nog niet gebruikt. De hittegolven zijn alweer voorbij. Volgend jaar komen ze er te hangen zodra het zomer wordt. Ik hoop dat de zuignappen het houden.

• Kleur Black

Geweldige zonwering!! Blij mee!!

Voor onze erker zochten wij naar passende zonwering. Niet makkelijk ivm alle ramen. Zoekend op internet kwam ik bij Sun eclips uit. Verhaal sprak meteen aan. Website is duidelijk, de bestelling was er vlot. En het monteren heel makkelijk. Wat een verschil!! Het is een stuk koeler in huis. En zelfs bij de wind van afgelopen dagen blijven de screens op zn plek.

• Kleur Concrete

Efficiënte en prijsgunstige oplossing

Een veelvoorkomend probleem bij campers is het gebrek aan zonbescherming aan de zijramen tijdens het rijden. Met de Sun Eclips werd dit probleempje perfect opgelost.

Supertof!

Het duurde ieta langer voordat het werd geleverd maar is zeker het wachten waard. Ophangen was fluitje van een cent en het ia meteen merkbaar. Het is meteen stuk donkerder en koeler. Ik raad het zeker aan.

• Kleur Black

Werkt erg goed tegen de warmte

Ik heb het doek een paar weken in gebruik. Zuignappen (met witte draaidoppen) zijn nog steeds niet losgeraakt. De montage instructies precies zo opgevolgdals in de folder. Voordeel is dat de warmte beter buiten blijft. Als het volle zonlicht erop staat kun je amper naar buiten kijken, als het zonlicht er niet op staat kun je wel naar buiten kijken. Prima zo! Oké het is best een uitgaven en de levertijd was ruim een maand, later dan gepland was. Daarover zelf gecommuniceert en direct een reactie ontvangen. Keurig! Tot nu toe zeer tevreden. Ben benieuwd hoe het over een paar maanden eruit ziet en of alles nog goed en heel is. In het najaar gaat het doek eraf, schoonmaken en drogen en in de originele verpakking doen.

alles ok behalve levertijd

past perfect. Handleiding summier, levertijd iets te lang

Goeie gebruiksaanwijzing Snel opgehangen Scheelt echt veel met de warmte

Tevreden

Ik heb de Screen nu ongeveer een week geleden opgehangen, het hangt aan een groot venster gericht naar het ZW, Screen is bevestigd aan de binnenkant en ik voel merkelijk het verschil bij zonnige dagen, het zicht naar buiten toe blijf ook goed. Gemakkelijk om op te hangen, met zijn tweeën weliswaar. Stevig materiaal ook! Ik ben dus in een woord....tevreden! Groetjes Tom

Praktisch en functioneel

Ontdekt via internet. Gekozen om het boven een deur te plaatsen waar geen zonwering kon. Gekozen voor een sunblock met Max wering en het houdt de warmte echt goed tegen. Lichtval is dus ook minder maar vind ik niet erg. Zo goed bevallen dat ik het uiteindelijk voor nog wat meer raampjes heb besteld. Zeker als we de hitte van vorig jaar nog een keer krijgen.

• Kleur Anthracite

Voor onze situatie een prima oplossing!

Twee ramen waar niet eenvoudig een zonwerende oplossing voor was te vinden. Sun Eclipse bood een prima oplossing voor een redelijke prijs. Ook de plaatsing aan de binnenzijde geeft voldoende warmte wering.

• Kleur Boulder

mooi scherm, erg duur en zeer lange levertijd

zeer prijzig voor simpel doek op maat met paar ogen. 1e scherm bestelling maand op moeten wachten en nu 2e bestelling maand + week voor uitlevering

Super, Werkt echt, Mooi

Ik heb Sun-Eclipse ontdekt online. Mooie duidelijke site, heb je toch een vraag kan je altijd mailen, opvolging super en correct. Bestelling, service en levering zijn vlot verlopen. Ik heb witte sun-screens buitenkant voor dakraam 4de verdiep en terrasramen 3de verdiep. Gemakkelijk te plaatsen. Mooi, het werkt echt! Houd echt de warmte buiten. Voorheen waren mijn ramen warm, nu blijft het glas koud, dus ook de warmte in de woning verminderd hierdoor. Zeker een aanrader. Dank aan het team van Sun-Eclipse

Wachten nop mooi weer

Gezien het sinds de levering van het scherm nog niet zo warm is geweest, heb ik het nog niet kunnen testen. Het ziet er wel ok uit. Heb het nu al wel 2 dagen voor het raam gehangen en het past prima, is makkelijk te bevestigen en blijft ook goed hangen. Nu even afwachten tot het weer warmer wordt, want het is nu niet warm genoeg om het verschil te merken. Het is nu wel donkerder in mijn bureau, dus moet het licht aansteken om te werken. Wist ik natuurlijk op voorhand gezien ik maximale sunblock gekozen heb. Ik kan er nog wel een beetje doorkijken, dus zie nog wel iets van buiten.

• Kleur Boulder

Erg blij met de screens voor onze balkondeuren, waar geen gewone screens op gemonteerd kunnen worden. We hebben voor de deuren 2 antraciet buitenscreens en die houden de zon en warmte beter tegen dan onze gewone oranje screens. Het was even een gedoe met de zuignappen, ik kreeg ze niet vast. Mijn man probeerde het en die had ze er binnen een paar tellen op. Ze zitten heel goed vast en zelfs een storm kunnen ze aan. We zijn er erg blij mee. Goede service ook, ze worden heel netjes verzonden met instructies. Aanrader!!!

• Kleur Anthracite

Gekocht voor zolder dakraam,wat extra zuignappen ivm eventueel (doorhangen). Kleurkeuze (advies) prima kortom blij mee .

• Kleur Boulder

Bestelling en levering zijn perfect verlopen.

De bestelling en levering zijn perfect gelopen, altijd spannend of ik zelf goed opgemeten had. Ook dat was allemaal prima. De werkwijze was beetje onduidelijk, waren 2 varianten, na appcontact was dat ook snel opgelost en was het duidelijk. De schermen houden veel zon tegen, wel wordt het wat donkerder in huis. Ik heb gekozen voor de lichtgrijze, je kan overwegen om de witte te nemen, dan blijft het, denk ik, iets lichter in huis. Ik vind het een echte betaalbare aanrader.

perfecte service

Na 1 mailtje werd mijn probleem direct opgelost zonder enige moeite. Dus perfecte service.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Werkt prima

Bestellen via de website gaat makkelijk. Bij een navraag krijg je snel en adequaat antwoord. Levering ging traag. Nadat de mail ontvangen was dat het pakket naar PostNL was duurde het nog bijna een week voor het pakket er daadwerkelijk was. Ophangen is niet moeilijk, en bij de screens buiten merk je duidelijk het verschil als de zon goed schijnt. De screens binnen bevallen minder goed. We houden amper warmte tegen en gaan bovendien krullen. Minpunt vind ik dat ik bij de witte screens zwarte doppen geleverd krijg, terwijl er witte doppen voorhanden zijn. De witte doppen kon ik pas daarna (tegen meerprijs én opnieuw forse (!) verzendkosten) bijbestellen. Vind dat absoluut een gemiste kans. Ik vind dat de doppen aangepast moeten zijn aan de kleur van het screen wat je besteld. Hierover contact gezocht, maar helaas bleef een reactie uit.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Behoorlijk makkelijk om te plastsen

Mogelijke verbetering: de sticker (met de naam van welke screen het is) aan de binnenkant doen omdat de tekst na enkele weken niet meer te lezen is.

• Kleur Boulder

Mooi scherm en super gemakkelijk geplaatst

Ik ben erg blij met deze witte schermen voor mijn dakkapel. Ik heb ze aan de binnenkant geplaatst. Het plaatsen ging heel gemakkelijk, omdat het doek al op maat was. Het is nu beduidend minder warm hierdoor.

Maakt belofte waar

Helder en duidelijk bestelproces met een realistische verwachting van leverdatum. Uiteindelijk enkele dagen eerder ontvangen dan gepland. Eenvoudige, duidelijke handleiding. Snelle reactie bij probleem met een van de zuignappen die wat vervormd was. Screens buitenkant doen wat ze moeten doen, de warmte en zon buiten houden.

• Kleur Anthracite

Zijn makkelijk te bevestigen en kunnen tegen regen en harde wind. Voor de balkondeuren buiten besteld. Super. Ook voor de binnenkant woonkamer besteld met aparte boven ramen. Deze komen week 28

• Kleur Black

Eenvoudige oplossing en goed product

Bestelinstructie is duidelijk, inclusief inmeten. Installeren ook goed te doen, alleen werkten twee zuignappen niet. Hierover per mail contact opgenomen. Kreeg per mail binnen een uur (op een zondag) een reactie met een mogelijke oplossing. De oplossing werkte. Zuignappen die het niet doen in een schaal leggen en er kokend water op gieten en vijf minuten laten staan. Suggestie neem de mogelijke oplossing op in de installatieinstructie.

Simpel maar doeltreffend

Het klinkt heel simpel en dat blijkt ook zo te zijn en het ziet er ok nog goed uit. in mijn verpakking miste ik 1 zuignap en was 1 zuignap wat dubbel gevouwen waardoor die niet werkte. op mijn mail werd direct geantwoord dat ik de dubbelgevouwen zuignap even in komend water moest leggen wat inderdaad perfect resultaat opleverde. de zuignap die ik te kort kwam werd direct opgestuurd en had ik na het weekend direct in huis.

Simpel en doeltreffend

Makkelijk aan te brengen. Ook makkelijk tijdelijk alleen het screen te verwijderen. Wel opletten dat je het na verwijdering met de binnenkant naar boven oprolt, zodat het bij opnieuw aanbrengen juist naar het raam toen neigt.

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE