We hebben er 1 binnen en buiten op de schuifpui geplaatst. Het scheelt veel met de warmte. We hebben maximale sunblock in de kleur boulder. Hier kun je echt nauwelijks doorheen kijken.
De website van Sun Eclipse is prettig. De levering ging voorspoedig. Helaas ontbraken er een paar onderdelen, waardoor ik niet alle schermen kon monteren. Ik heb dit uiteindelijk op een alternatieve manier zelf gedaan. De handleiding is summier. De schermen zijn ondanks de zelfde opgegeven maten niet gelijk. Het ziet er wel goed uit.
C'est par une pub que j'ai connu l'entreprise. Je mes suis renseigné, et j'ai testé d'abord pour 2 fenêtres de la chambre de ma fille exposée plein sud. Et bien agréablement surprise, simple à poser, très esthétique et surtout très efficace. Face à ce constat je vais équiper toutes les fenêtres de ma maison
De onderste zuignappen laten steeds weer los, ook na het opvolgen van de ontvangen aanwijzingen. Daarom zitten de zuignappen nu op de ruit, de hard-plastic doppen aan de buitenkant en blijft alles wel vastzitten. Of deze doppen uv-bestendig zijn is nog de vraag. De doorzichtigheid valt tegen vergeleken met onze elektrische screens, ook al zijn ze allemaal grijs.
Makkelijk op ramen te bevestigen - prima op maat - veel minder warm in de kamers - een goede beslissing en oplossing!
Ringetjes laten makkelijk los en kwijt. Wellicht secondenlijm toevoegen?
Snel meedenkend en simpele montage . Mooi strak te monteren en helpt prima
Screens voldoen goed, worden in goede bewaarverpakking geleverd. Echter de zwarte plastic ringen die je in het screen moet monteren/ klikken, gaan bij montage en demontage op het raam steeds los. Eerdere exemplaren die we gekocht hebben hadden vaste stalen ringen, dat was veel beter (dan wel 5 sterren).
Beste Peter, Bedankt voor de review. We hebben de ringen vervangen omdat de “oude” ringen vlekken en doordrukkingen konden veroorzaken op het screen tijdens transport of opslag thuis. Met name op een licht gekleurd screen gaf dit problemen. Met de nieuwe ringen is dit probleem verholpen. Zoals omschreven is het belangrijk om de ringen juist te monteren zodat deze niet loskomen. Veel plezier ervan. Mvg, Sun Eclipse
Het scherm gekocht om het middelste raam van de 3delige schuifpui gedeeltelijk af te dekken. We hebben gekozen voor de dichte structuur en het helpt echt om het zonlicht en warmte buiten te houden. Makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Blij met deze aankoop.
Gekocht voor douche raam. Kunt redelijk erdoor heen kijken. Houdt de warmte goed buiten.
Betreffende de service: Het pakket was door de bezorger beschadigd geleverd, waardoor de twee doek over de gehele lengte permanente vouwen had gekregen. Het advies was om voorzichtig met een strijkbout die plooien eruit te strijken. Dat lukte niet, waarop meteen zonder enige discussie twee nieuwe geleverd zijn!
Had ik eerder moeten doen. Scheelt enorm in temperatuur binnen
Wat gecommuniceerd is met het bedrijf. Het tijdstip van verzending en de manier hoe het verpakt was. Prijs viel zeker niet tegen.
nieuwe bestelling
Na montage hingen ze mooi strak, daarna worden ze iets groter en gaan wat slapper hangen ook de hoekjes krullen iets naar buiten. Op zich doen ze hun werk, maar hangen niet zo strak als ik zou willen
De zonnewering aan de buitenzijde is zeer efficient. en blijft ook perfect hangen. We hebben 16 st. besteld, met enkele grotere exemplaren. Bij het schuifraam moesten we bij het beweerbare deel het doek aan de binnenzijde plaatsen. Dit wisten we vooraf. Maar het warmteverschil tussen binnen en buiten geplaatst is toch zeer groot. Mensen die enkel aan de binnenzijde zonnenwering kunnen plaatsen zullen volgens mij toch erg teleurgesteld zijn over het effect. De plaatsing vergt wat handigheid en is ook redelijk omslachtig. De zuignappen moeten eerst in kokend water gelegd worden. Het glas en de zuignappen moeten juist voor de plaatsing grondig gereinigd worden met een speciaal product of bijgeleverde doekjes. Bij het plaatsen is een 2de persoon aangewezen, zeker bij doeken groter dan 1 m² of langer dan 1,5 m. Maar na enkele doeken gedaan te hebben komt de handigheid vanzelf. Ik vraag mij nu nog af hoe ik de zuignappen (hier 84 st.) binnenkort mooi kan opbergen zonder ze te beschadigen of te misvormen. Voor de rest degelijk produkt, correct geleverd met slechts enkele dagen vertraging door de drukte.
Maten waren volgens aanvraag. Makkelijk te installeren met behulp van handleiding. Houdt het licht goed tegen. Zat wel kleine vouw in één van schermen. Levering was vertraagd.
Screens (binnenzijde geplaatst) houden direct zonlicht goed tegen. Duidelijke beschrijving, makkelijk te monteren (zelfs alleen)
Bij de eerste bestelling meteen al kapotte zuignappen. Wanneer hier melding van gemaakt werd, werden er geen vervang exemplaren aangeboden.
Beste Mathias, Bedankt voor de review. Het is onwaarschijnlijk dat er zoveel zuignappen niet werken, daarom hebben we op de mail gezet welke stappen te doorlopen en waar op te letten tijdens de montage. Hier hebben we geen reactie meer op mogen ontvangen. We horen het dus nog even graag. Bedankt, Mvg, Sun Eclipse
Diminution que quelques degrés dans la pièce Produit facile à installer.Masque aussi un peu la vue de l'extérieur.
Warmte wordt uitstekend geweerd. Zuignappen doen hun werk uitstekend, screen hangt nu ongeveer 6 weken buiten blijft keurig strak zitten). Alleen problemen gehad met de levering via UPS, maar dat is door Sun Eclips opgelost. Prima bereikbaar, snel antwoord. Kortom...aanrader!
Het plaatsen lijkt eenvoudig maar is in de praktijk erg lastig bij montage aan de buitenkant van een kantelraam. Er is geen handleiding om aan te geven waar de zuignappen exact moeten komen. Daarom moet het geheel gemonteerd worden om de plaatsing te simuleren. Maar daarbij verschuift alles constant en komen de ringen in het doek steeds los. Eens alles hangt, doet het scherm wel zijn werk.
Beste Didier, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de werking. Zoals omschreven is het belangrijk om de ringen juist te monteren, dus met de benaming Sun Eclipse leesbaar. Als je dit doet blijven de ringen goed in het screen zitten? Je hebt 1 screen besteld waarbij het 1e screen altijd even "zoeken" is hoe te monteren. Nu je weet hoe je het moet monteren zal het volgend jaar vast vlot verlopen. De zuignappen hebben inderdaad geen vaste plek zoals omschreven in de handleiding. Veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Ik merkte na een week direct verschil in temperatuur binnen. Goed lichtdoorlatend, maar zon word toch buiten gehouden. Erg makkelijk te monteren, alles alleen gedaan. Duidelijke instructies
Eenvoudig te plaatsen, goede werking, vlotte bestelling en levering
Polderstraat 110
5509 LE Veldhoven