Laden reviews...
616 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het product omdat het ruimtes koel houdt zonder dure apparatuur. De installatie is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De reviews benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare prestaties, met snelle levering en behulpzame service.
Omdat ik een paar zwarte drukkertjes ben kwijt geraakt heb ik er een paar extra gevraagd. Netjes meegeleverd met de volgende bestelling. Top
Barry
Geffen
Door de bijzondere maat, duurde het even maar uiteindelijk prima maatwerk.
Antonio
De koog
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Voldoet aan onze verwachtingen.
Roy
's‑Hertogenbosch
Onze keuken wordt op zomerse dagen erg warm en daarmee warmt de benedenverdieping flink op. Na aanbrengen van de screens is de keuken ineens heerlijk koel. En warmt de benedenverdieping veel minder snel op. Aanbrengen is echt heel simpel, bij grote ramen ben je soms even bezig om het doel goed straks te krijgen. Je kunt nog steeds naar buiten kijken, het wordt wel wat donkerder in huis.
Gerda
Utrecht
Bloque tres bien la chaleur du soleil sur une fenêtre orientée soleil couchant, la pièce n'est plus étouffante et la vitre juste tiède. Après 1mois, les ventouses tiennent bien. Zone peu exposée au vent.
Type de store
Protection solaire maximale
couleur
julien
bernin
Echt storm proof, en het huis is beduidend koeler
Wim
Voerendaal
Het voldoet aan onze verwachtingen.
Marc
Wakken
Vroeger hing ik witte lakens voor de ruiten. Maar nu hebben we de zwarte screens gekocht. Geen gedoe meer in de ochtend met de lakens. We halen het vliegraam uit en hup raam dicht en klaar is kees. En de screens geven nog minder warmte door. Een zwaar onweder hebben ze nog niet moeten doorstaan...dat is dus nog afwachten, maar alles blijft nu toch ook met een 5 beaufort netjes op zijn plaats. Wij zijn hier dus heel tevreden.
Black
Carine
Diksmuide
We hebben een bestelling gedaan echter is er een fout gemaakt bij het fabriceren van de screens. Dit is door een snelle reactie snel verholpen en we zijn heel erg blij met onze screens. Eerder ook al besteld en een vlotte levering met een simpele montage. Goede uitleg is hierbij wel een must maar dat is allemaal beschreven in een goede en duidelijke montagehandleiding waarin stap voor stap het eea wordt uitgelegd.
Jan
Vorden
Even in de duidelijke handleiding goed lezen hoe je alles moet voorbereiden en bevestigen. Daarna alles voorbereiden, ramen schoonmaken en ophangen met de zuignappen op de ramen van het dakkapel. Zo simpel is het om een koelere zolderkamer te krijgen.
Jeroen
Nootdorp
Onze eerste suneclipse waren voor de ramen in de uitbouw. Daar werd het altijd zo heet met de zon erop. Maar met de sun eclipse zonwering op die ramen was dat voorbij. Het werd gewoon niet het meer. Daarom hebben we dit jaar ook voor de ramen van de dakkapel en de zolderramen suneclipse zonwering besteld. En ook op zolder werd het gelijk heel veel minder warm waardoor het daar ook met veel zon en warmte nu goed te doen is.
Arjo
Nijkerk
De screens kwamen met een duidelijke handleiding, ook is er een montage video waarin precies wordt voorgedaan hoe je de schermen bevestigd. Het eindresultaat is een net scherm wat heel wat warmte tegen houdt. Ook zijn ze weer eenvoudig te verwijderen.
Martin
Etten-Leur
We hadden nog een kleiner raam waar we geen zonwering hadden en hebben hiervoor voor de screen van Sun Eclipse gekozen met de zuignappen, en zijn hier heel tevreden over!!
Marleen
Neerkant
Ik heb 3 screens opgehangen op de dakkapel op zolder. Altijd erg warm daar. 2 ramen gingen heel soepel alleen het middelste raam ging niet eenvoudig, waar de andere 2 superstrak hangen en het ophangen makkelijk ging, wilde het 3e raam niet goed lukken. Hij zit niet lekker strak, de doppen wilden niet goed plakken. Uiteindelijk is het gelukt maar het hangt nog steeds niet zoals de andere 2.
Black
Michel
DORDRECHT
eenvoudige installatie, ondanks felle wind blijft het goed vastzitten , doet zijn job prima en is lichtjes verduisterend doch niet storen
Eddy
Geel
Ondanks mijn onhandigheid, heb ik deze gemakkelijk met de gedetailleerde gebruiksaanwijzing geplaatst. De glaspartijen zijn aan de voordeur zuidgericht en een broeikas in de zomer. Ik heb de screens die nog lichtdoorlatend zijn en 85% warmte tegenhoudt. Ze zijn stijlvol en gemakkelijk te verwijderen na de zomer. Het verschil in temperatuur is fenomenaal !
Gregory Sergier
Roeselare
Notre volet Velux est tombé en panne et impossible de trouvé un dépanneur. Quand le soleil cogne, la chaleur était insupportable dans la pièce. Ce rideau Eclipse a été une très bonne solution. Il laisse passé la lumière mais pas la chaleur. Nous sommes content de notre achat
Type de store
Protection solaire maximale
couleur
Isabelle Fodor
Bernadets
Boven op de slaapkamer gehangen, heel gemakkelijk en de kamers zijn koeler. Ik heb er direct nog 4 bijbesteld. Misschien 1 klein puntje voor verbetering: langere wachttijd voor de 2 de bestelling, waarschijnlijk door de hittegolf.
Denise
Westerlo
Ik maak al een aantal jaren gebruik van de screens van Sun eclips en ze bevallen goed. We gebruiken ze voor de dakramen en voor de ramen in de woonkamer. Werkt perfect. Het plaatsen is even een klusje met 13 dakramen en 10 gewone ruiten maar dan heb je er het hele zomer geen omkijken meer naar. Ramen en zuignappen even goed schoonmaken en dan is het klusje zo geklaard. Wij hebben de optimaal zicht en de maximaal sunblock. Als ik nu moet vervangen zou ik voor optimaalzicht kiezen Maar dat hoeft nog niet Verder perfect.
Irma
hellendoorn
Ik bestelde een maximale sunblock screen voor een raampje boven de voordeur. Installatie is héél helder uitgelegd en zo gebeurd. Achteraf bekeken had ik beter de "optimaal zicht" versie moeten nemen want de gang is nu wel vrij donker dat het licht aan gaat. Maar het is zeker koeler hierdoor dus blij met de aankoop
Yuu
Gent
ik heb de doorschijnende doeken gekozen omdat ik nog wat licht wilde maar tegen deze temperaturen is weinig bestand. Het helpt een paar graden t.o.v. mijn buren. Als ik het nog eens zou kiezen nam ik die met maximaal sunblock. Het is fijn dat er een paar extra dopjes bij geleverd worden. Er was me een gevallen in de kiezel, niet meer te vinden.
Gerdy
Maastricht
Eenvoudig te monteren met een optimaal resultaat
angelique
ALKMAAR