Ik had ze eerst voor de slaapkamer gekocht om te ervaren of het echt werkte. En het werkt, slaapkamer blijft koel. Heb ze dan ook voor de woonkamer gekocht, Inmiddels zitten ze weer in de doos voor volgend jaar dus kan geen foto's erbij zetten. Het meeste effect heb je als ze aan de buitenkant hangen.

geweldig

het kan geplaatst op plekken waar andere zonwering niet mogelijk is

Fijne ervaring

Mooi passend geheel en makkelijke montage

Enorm verschil in temperatuur

Effectief, zoals beschreven in de website.

handig om te bevestigen

Geen zon meer binnen, en heel handig om op te hangen

Slechte communicatie.

Voor de zolderdakramen vind ik het tegen vallen. Het zit niet mooi glad. De energiecoach had het iets te krap gemeten, bij jullie gevraagd om een afvalstrookje, maar daar vroegen jullie de hoofdprijs voor. Dit is jammer, want nu moet ik ergens anders een stuk screendoek vragen.

• Kleur White

Blijft prima hangen, de losse onderdelen bij de zuignappen zouden beter gefixeerd kunnen worden.

Zie titel

Prima zonnewering

De temperatuur in de bijkeuken loopt bij een beetje zon al snel op boven de 25° en hoger. Door de Sun Eclips aan de buitenkant te plaatsen houden we de zon buiten en en de temperatuur laag

Kwaliteit en effectief!

Opnieuw screens bij Sun Eclipse aangeschaft, vooral vanwege de sterke zuignappen. De hele zomer hebben de screens tegen de ramen gehangen, in weer en wind. Na verwijdering het screendoek met de hand glad gestreken en schoongemaaakt: geen vouwen, dus volgend jaar hangen ze weer strak tegen het raam.

Hoopgevend

Ik heb 2 screens gekocht in verschillende dichtheid om ze te kunnen vergelijken. De minst dichte heeft mijn voorkeur. Ik heb ze pas in augustus gekocht en het is te kort om een volledig beeld te krijgen maar de twee dagen dat het nog warm was merkte ik een duidelijk verschil. Ik woon in een appartement waar de zon vol op staat en waar ik door de welstandscommissie beperkt wordt in mijn keuze. Ik heb ze alleen opzij gebruikt en niet aan de voorkant.

• Kleur Boulder

onvoldoende

Bevestiging aan de buitenkant geeft onvoldoende resultaat en is niet estethisch;

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Werkt goed

• Kleur Concrete

Eenvoudig te bestellen, gemakkelijke montage, goede service

Dit is een eenvoudig systeem dat de temperatuur toch wat naar beneden brengt bij zonnige dagen op een raam. Veel kleuren beschikbaar, voor een schuin raam zoals het onze echter enkel in wit verkrijgbaar (met een reden die overtuigend is). Bij levering ontbrak een set clips, maar die werden vlot nageleverd met zelfs enkele extra. Zeer aan te bevelen!

Prima screens

Netjes bezorgd en het ziet er super uit de afmetingen kloppen maar het is niet meer nodig ze nu op te hangen daar het weer alleen maar slechter gaat worden, maar in het voorjaar gaan ze op zeker voor de ramen Bedankt voor de service

zeer tevreden

montage was eenvoudig resultaat van temp mindering is voldoende. 1 puntje was de inbouw hoogte die zou wat minder mogen. voor de rest zeer tevreden

Efficace et pratique

La différence de température est évidente entre deux fenêtres côte à côte, l'une avec un écran Sun Eclipse, l'autre sans. L'avantage de cette solution, c'est qu'elle est amovible. Donc en hiver, par exemple, il est possible de récupérer toute la chaleur du soleil en retirant les écrans Sun Eclipse. C'est aussi une solution assez esthétique (sauf les ventouses).

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur White

was even puzzelen om de raamplakkers te laten zitten maar toen ik de kunststofkapjes er af haalde en de rubber zuigdoppen goed op de ramen drukte ging het prima. even afwachten met de wind maar het lijkt goed vast te zitten

Erg fijn screen doek!

Ik had iets nodig voor mijn balkondeur. Kreeg een tip van iemand dat er screen doeken zijn met zuignappen. Zo bij jullie terecht gekomen. Heel blij mee! Blijft goed zitten en ziet er strak uit! Aanrader!

• Kleur Concrete

Snelle levering, exact op maat, fantastisch!

We hebben op de ramen van de zolderdeuren naar t dakterras de screens aan de buitenzijde opgehangen. Ramen op t zuiden! Scheelt enorm in de temperatuur binnen en ziet er strak uit! In die zelfde ruimte aan de binnenzijde een screen (sunblock, wit) aan de binnenzijde vh schuine dakraam bevestigd. Hangt prima. Ik ben heel tevreden! Scheelt enorm in de temperatuur en ziet er ook nog eens mooi uit. Ik heb dus zowel optimaal zicht als maximaal sun block.

Duur voor wat je krijgt

Het helpt iets maar de claim dat 97% van de warmte tegengehouden wordt klopt absoluut niet. Het is nog steeds erg warm binnen. Het is een lap plastic met zuignappen waar je de hoofdprijs voor betaalt.

Mooi resultaat

Ik vind het een geweldige uitvinding met de zuignappen fijn materiaal

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Goed product

Omdat het nu al september is schijnt de zon niet meer in onze ramen. Een scherm hebben we opgehangen. Past goed. Mooie bevestiging en niet te donker in de woonkamer. Nog zicht naar buiten. Volgend jaar kan ik uit proberen of ze voldoende zon en warmte tegen houden. Maar tot nu toe tevreden.

Werkt prima

Heel tevreden

• Kleur Boulder

Praktisch en functioneel

Wonderbaarlijk makkelijk te "installeren" functioneert prima. Bij 2 ramen was het een test; de goedkoopste, die zonder versteviging in de hoeken. Ik zal voor de rest van de ramen, volgende jaar de uitvoering nemen mét de hoek versteviging; zonder krult het best snel om.

• Kleur White

Een super product en geweldige service!!!

Mooi product, duidelijke instructie houdt zon en warmte goed buiten. Geweldige klanten service, ik was vergeten de kortingscode in te vullen en het bedrijf heeft dit achteraf gewoon voor ons aangepast.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven