Sun screens

Sun screens besteld op maat en ook prima op maat gemaakt en geleverd, werken perfect en zijn gemakkelijk te bevestigen.klein min puntje alcohol doekjes om te reinigen zijn wat minder van kwaliteit.

• Kleur Anthracite

Ik kan weer werken onder een raam

Als de zon schijnt is het onmogelijk om bv achter de naaimachine te zitten onder -in mijn geval- een schuin dakraam. Met het zonwerende doek aan de buitenkant van het raam gelukkig weer wel. En is het niet zonnig dan haal ik het doek weer weg.

Werk prima!

Werkt prima, blijft ook met stevige wind zitten.

super

Je kan geen betere vinden. Zeker aan te bevelen.

• Kleur Boulder

Tot nu toe, zoals gehoopt

4 week ervaring. Ik was bang voor, doeken weg waaien. Paar winderige week, paar echt winderig dagen op 3de verdieping en jog steeds het zuignappen zijn sterk. Koel binnen. Zon buiten de raam gehouden. Dus op weg naar uitstekend oplossing.

• Kleur White

IK wacht op een warme periode!

nog geen ervaring

• Type screen N.v.t.

Beter dan verwacht

Ik moet eerlijk toegeven, ik had gedacht dat het systeem met de zuignappen niet meteen degelijk ging zijn. Niets was minder waar! Het screen hangt nu al een aantal weken aan de buitenkant van mijn venster, houdt de zon goed tegen en hangt nog steeds stevig vast. En intussen zijn er al een aantal dagen met redelijk wat wind voorbij gekomen. Heel tevreden over deze aankoop!

• Kleur Black

Een unieke op maat gemaakte verhoging van mijn woongenot

Ik ben heel erg blij met mijn screens. Het scheelt aanzienlijk in temperatuur binnen. Zo blij mee. Beneden heb ik ze aan de buitenkant bevestigt. Boven aan de binnenkant. Ik merk geen verschil in werking van de screens. Alle materialen waren ruim aanwezig en makkelijk te bevestigen. En klein detail: ik zie regelmatig wandelende mensen voor mijn huis stilstaan om te kijken naar de screens. Ik kan ze van binnenuit zien kijken maar ze zien mij niet. Dit gaat in Dordrecht meer klandizie opleveren!

Mooi systeemv

Vind het een mooi systeem. Alleen laten de zuignappen wel eens los helaas . Dit ondanks de beschrijving en goed ontvetten van de ramen.

Werkt supergoed.

Wij hebben de schermen opgehangen in een slaapkamer die op het zuiden zit. Snelle levering, goede kwaliteit en het houdt de warmte goed tegen.

• Kleur Boulder

De screens werken goed en dank voor de snelle hulp via de email.

De screens van Sun Eclipse werken simpel en eenvoudig. De omschrijving op de website was duidelijk en na zorgvuldig meten was het ook simpel om de bestelling door te geven. Alles kwam keurig verpakt binnen en alle onderdelen waren aanwezig. Na het instructiefilmpje te hebben gekeken ben ik aan de slag gegaan om de screens te monteren. Het meeste werk was het schoonmaken van de drie dakramen (dat was al een hele tijd geleden ;). De eerste twee screens gingen eenvoudig. Twee zuignappen bleven niet plakken en daarover heb ik contact gezocht. Na diverse praktische tips via de email (iets meer begrip in de communicatie had geholpen) is het gelukt om het laatste screen ook te bevestigen. Het werkt goed en het is een stuk minder warm op zolder. Overigens is het nog wel mooi licht wat een groot voordeel is ten opzichte van de oplossing die we eerst gebruikte met verduisterende screens aan de binnenzijde van de dakramen. Nogmaals dank voor de snelle en uitgebreide hulp via de email. Fijn dat jullie zo snel reageren als er iets niet lukt.

Erg goede bevestigingsmiddelen.

De oplossing voor schuine glazen ramen. Maatvoering werd vooraf nog gecheckt d.m.v. een tekening met de maten.

• Kleur Concrete

Prachtig product en geweldie klantenservice

Ik twijfelde aan mijn keuze dus belde ik met de klantenservice. Bram hielp me heel goed met de juiste keuze. Ik had de screens na een paar dagen al in huis en plaatsen was heel makkelijk. Zelfs voor mij op 81 jarige leeftijd! Het scheelt enorm in temperatuur. Super!

• Kleur Anthracite

Het was mooier geweest als de zuignappen in dezelfde kleur waren.

• Kleur Anthracite

Super tevreden met mijn screen

Meteen antwoord gehad op mijn vraag vòòr de bestelling en verder de bestelling snel ontvangen en alles was naar wens.

Wij zijn er blij mee

Heel makkelijk te plaatsen , stevig materiaal , En houd echt de warmte buiten . Top!

Top product

Duidelijk met bestellen en snelle correcte aflevering. Zeer goede nacheck vanuit het bedrijf, is echt betrouwbaar. Fijn product, staat erg netjes en houdt het koel.

• Kleur Boulder

Mooie oplossing voor lage kostprijs

Wij hebben voor Sun Eclipse gekozen, omdat er op dit moment geen budget is voor electronische screens op het huis. Door de lage kosten en doordat het toch het effect geeft van een screen een prima oplossing. Ik vond de bevestiging goed uitgelegd in de handleiding. Het enige nadeel van wat ik heb ondervonden is dat voor onze ramen de zuignappen te ver in de hoek zitten, waardoor we de screen niet steak konden spannen. Hierdoor oogt het minder netjes als gehoopt. Echter, ondanks dat toch heel blij dat we nu niet meer de gordijnen hoeven te sluiten om de zon buiten te houden.

• Kleur Anthracite

Totaal 3 schermen besteld voor de kinderkamer. Bevestigen was na kijken van de montage film goed te doen. Daarbij komt er nog genoeg licht binnen maar is de warm zeer gedaald. Waarbij de kamer met een zonnige dag al gauw tegen de 35 graden was en nu blijft de temp onder de 30 graden.

• Kleur White

Makkelijk en snel te bevestigen

Snel besteld en geleverd. Makkelijk te bevestigen

goede zonwering

Montage is goed gelukt, wel instructie goed lezen. Wering van zonnewarmte is perfect. Minpunt is het aan de randen klapperen als er wind staat. Meer punten is zeker aan de kust een aanbeveling.

• Kleur Black

makelijke montage met duidelijke uitleg

duidelijke website. goede online hulp goede kwaliteit.

Koel in mijn slaapkamer

Dit scherm doet wat het moet doen! Paar graden koeler in mijn slaapkamer!

• Kleur Anthracite

Besteld en netje optijd geleverd, goede uitleg

Werkt goed.

Snelle levering. Werkt goed.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven