Un grand merci à Sun Eclipse. La promesse est tenue, le résultat est parfait.

Je cherchais depuis très longtemps une solution pour ne plus être éblouie par le soleil du matin dans notre salle de bains, équipée d’une très grande fenêtre en triangle avec en face un grand miroir. Tombée par hasard sur le site de Sun Eclipse, je me suis laissée guider pour le choix du modèle, les options, la prise de mesures. Tout est très simple et l’équipe est très réactive. L’installation est très facile. Nous avons choisi de garder la luminosité. Les ventouses sont certes un peu visibles mais pas du tout inesthétiques. Je suis conquise. Il fait nettement moins chaud dans cette pièce et surtout, même lorsque le soleil est très intense, je ne suis plus éblouie. Objectif atteint, bravo pour le concept et merci encore.

• couleur White

is een verbetering, maar ik denk beter aan de buitenkant maar daar kleeft al folie !

is minder warm, maar toch nog nie voldoende

Heel handig

Dit product is super handig! Heel makkelijk te monteren en houdt perfect de zon tegen!

Vraiment efficace!

J'ai pu le placer sans problème. Le sas de notre entrée est en plein soleil toute la journée. Avec ce store la température reste fraîche dans la maison tout en laissant passer la lumière. C'est génial. Je le recommande vraiment.

• couleur Anthracite

Prima spul!

Zelf denk ik één zuignap verpest, maar kreeg zo een nieuwe, was heel snel geholpen!

• Kleur White

Waarom zijn de montage ogen niet meer vooraf door jullie aangebracht? Lijkt nergens op

Waarom zijn de montageogen niet meer door jullie aangebracht? Lijkt nergens op.

• Kleur Concrete

Mooi product en goede instructie

De zonweringsschermen voor de ramen zijn prachtig. Ik was positief verrast door de duidelijke instructie die erbij zat.

• Kleur White

Produit efficace et bon marché

La commande de trois stores de fenêtres verticales de dimension moyenne a pris trois semaines ce qui est long. Mais une fois installés en suivant scrupuleusement la notice et la vidéo, le résultat est très satisfaisant tant du point de vue de la visibilité vers l’extérieur que de la protection solaire ainsi que de l’esthétique extérieure.

• couleur Boulder

Top product

Prima product Direct voelbaar Mooi uiterlijk Degelijke kwaliteit Prijs kwaliteit echt top

Werkt echt

Screen bevestigd aan de binnenkant en merk daar dagelijks het verschil.

• Kleur White

Makkelijk en snel geïnstalleerde screens

Mooie oplossing voor deze zomer, de ramen opgemeten, screens besteld. Werden goed verpakt opgestuurd en netjes bezorgd. Eenmaal het filmpje bekeken en alles opgehangen. Erg blij mee, het blijft nu een stuk koeler in huis

• Kleur White

Fantastisch zonnescherm – absoluut een aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden met het Sun Eclipse sunblock scherm! Het scherm is makkelijk te installeren en ziet er strak en modern uit. Wat ik vooral waardeer is hoe effectief het de zon tegenhoudt – zelfs op de heetste dagen blijft het eronder heerlijk koel. De stof is duidelijk van hoge kwaliteit en biedt uitstekende UV-bescherming, wat voor mij heel belangrijk is.

• Kleur White

Makkelijk te bestellen, installeren en werkt goed

Het inmeten en bestellen ging vrij gemakkelijk. Doe dit even nauwkeurig en het is zo gepiept. Na een weekje of 2 wachten kwamen de screens binnen. Ramen goed schoonmaken, ontsmetten en zuignappen erop plakken. Even een beetje werk maar met zijn 2 zo gedaan. Het effect is echt fijn. Duister maar niet dicht, het houdt de warmte merkbaar tegen. Heel fijn!

• Kleur Anthracite

Mooi product, heldere communicatie en snelle service! Zeer tevreden!

Mooi product, heldere communicatie en snelle service! Zeer tevreden!

Goed maar niet geweldig

Het doet wat het moet doen en blokkeert de zon. maar ik had er voor deze prijs meer van verwacht qua materiaal en look. Hangt bij ons op zolder dat is prima maar voor in een slaapkamer vind ik het echt niet mooi.

• Kleur White

Werken goed, maar blokkeren toch teveel zicht.

We hebben de lichtgrijze screens aan de binnenkant hangen. Houdt de warmte goed tegen maar omdat wij pas halverwege de middag de zon op het raam hebben hebben we eigenlijk toch liever een rolgordijn. We wonen op de 12de verdieping en het uitzicht wordt toch een stuk minder als er permanent een screen hangt. Als jullie ooit een rolgordijn maken van hetzelfde materiaal zijn wij de eerste die het kopen ;)

• Kleur Boulder

Merkbaar minder warm, makkelijke installatie, strakke uitstraling

Plaatsen (en eventueel verwijderen) is erg simpel en het geheel ziet er erg strak uit, zonder een ingesloten gevoel te geven. De kamer wordt merkbaar minder warm, en er blijft ook niet dagenlang een warme gloed in de ruimte als het een tijd erg zonnig is geweest. Absolute aanrader!

• Kleur White

Geweldig systeem en werkt formidabel

Goede verzending, goede verpakking, goede omschrijving vd werkwijze, goede zonwerende werking. Mooi uiterlijk, goed gezicht.

Verkeerde levering, snel opgelost

Op de website was het bestellen gemakkelijk. De maatvoering werd wat ingewikkeld weergegeven. Als ik de glasmaat invul kan je daar gewoon enkele cm van aftrekken, dan worden de uiteindelijke maten niet zo vreemd weergegeven. We ontvingen de bestelling redelijk snel maar wel totaal de verkeerde maat. Na 1 mailtje kwam werd op dezelfde dag onze eigen bestelling verstuurd. Deze was binnen 2 werkdagen ontvangen. Scherm past prima, ziet er mooi uit en doet precies wat wij verwachten. De zon komt niet meer binnen bulderen maar we hebben nog genoeg daglicht. De kleur is mooi en past overal bij.

• Kleur Anthracite

De maat klopt altijd en de verduistering doet goed haar werk! De warmte blijft mooi buiten zodat het binnen lekker fris blijft! Top! Makkelijk te bevestigen!

Exellent !

Zeer goede zonwering zonder het licht binnen al te veel te dempen. Ik koos voor gebroken wit, maar toch heb ik nog een goed zicht naar buiten. Echt een aanrader, vooral ook voor huurwoningen !

Makkelijk zonsvdrduisterings gordijn

Snel en makkelijk te bestellen en op te hangen

• Kleur White

Montage was voor mijn ramen goed te doen omdat ik de screens aan de binnenzijde heb geplaatst. Buiten is geen optie voor mij. Ondanks dat de hele dag van de vroege ochtend tot ver in de middag de zon op deze ramen staat, blijft het aanzienlijk koeler. Ik heb de temperatuur niet gemeten maar wel voelbaar koeler. Kwaliteit is uitstekend en voldoet dus aan de verwachtingen. Als je er over twijfelt voor volgend jaar zo ik op tijd bestellen, want de levertijd is wel iets langer dat je van een webshop bent gewend.

Belofte is waarheid

Super ervaring, zal wel in de toekomst de witte versie bestellen omdat zwart echt ook verduisterend

• Kleur Black

Warmte buiten!

Eenvoudige systeem, van goede kwaliteit en een super service na-verkoop.

• Kleur Black

Polderstraat 110