Uiterst professioneel

Opvolging van een bestelling is zeer professioneel. Vertraging in levering werd tijdig gecommuniceerd. Bij levering bleken 2 bevestigingsringen verkeerd te zijn geleverd. Deze werden onmiddellijk nagezond. Ben uiterst tevreden over kwaliteit, opvolging en communicatie. Sun Eclips reeds bij meerdere mensen aanbevolen.

• Kleur White

Slechte levering, houdt niet alle hitte tegen.

Levering van product meerdere keren uitgesteld, hiervoor geen compensatie ontvangen. Product zou voor 95% hitte tegen moeten houden maar dit valt tegen, scheelt wel iets. Montage is door handleiding goed uit te volgen en uit te voeren.

• Kleur Anthracite

Werkt goed maar bij grote ramen te weinig steun

De screens houden de zon goed tegen waardoor de temperatuur aangenaam blijft in huis. Ik heb alleen 2 grotere ramen waarbij alleen 1 extra opvangpunt in het midden zit. Dit is te weinig waardoor de screens naar voren gaan hangen. Jammer want je betaald er genoeg voor.

goed product

makkelijk aan te brengen en het houdt de dikste warmte tegen

• Kleur Anthracite

Goede prijs nette oplossing voor klein raam

Twee zolderraampjes voorzien hiermee. Zit netjes en bevestigd met degelijke zuignappen.

Top !

Werkt prima en eenvoudig te monteren.

• Kleur Black

Degelijk product

Houdt de warmte goed buiten en blijft goed zitten (ook bij wind).

Zeer goed werkende screens

Het plaatsen van de screens aan de hand van de handleiding was eenvoudig en dus zo voor elkaar. De eerste morgen de volle zon op de ramen en het was aanzienlijk koeler dan voorheen. Inmiddels een paar weken later zijn we nog steeds zeer tevreden. Bij het plaatsen liepen we echter tegen één klein probleempje aan. Één draaiknop (onderdeel C) zat niet in de doos. Contact opnemen via telefoon en mail lukte niet, maar via een chat bij Whatsapp was het binnen een uur geregeld. Een paar dagen later kregen we twee draaiknoppen opgestuurd. Top geregeld.

• Kleur Boulder

Alles uitstekend : kwaliteit van het screen en toebehoren. Alleen zou wenselijk zijn om van de ringen (uit twee delen) toch een paar extra's bij te voegen.

• Kleur Anthracite

Très efficace, correspond à ce qu'annoncé!

Système très efficace... Seul regret: un peu difficile (chez nous...) à oter rapidement quand ce n'est pas utile car il se trouve sur une fenêtre de cuisine au-delà de l'évier, difficile d'accès... Ce n'est pas une critique de votre envoi puisque ça correspond à ce que proposé! Je ne sais pas si on peut imaginer un système pour le rouler ou autre...

• Type de store Visibilité optimale
  • couleur White

Wat een uitkomst!

Ik had geen hoge verwachtingen van de screens maar wat een uitkomst! Heel makkelijk te bestellen, duidelijke toelichting bij je keuze, perfect op maat en netjes geleverd in verpakking waar ze voor de winter ook weer in bewaard kunnen worden. Montage een makkie. Stevige materialen. Mijn slaapkamer krijgt vanaf zonsopkomst volle zon, maar is aanzienlijk koeler met de screens. Je kunt van buiten niet naar binnen kijken, wel van binnen naar buiten. In donker met licht aan zie je van buiten enkel schimmen. Ik ben er erg blij mee!

• Kleur Anthracite

Diverse screens voor binnen & buiten besteld. Helpen echt tegen grote hitte. Op mijn lichtstraat aan buitenkant alleen regelmatig trillend geluid, lijkt door wind maar zit geen beweging in. Installeren moet je even rustig voor gaan zitten, jammer dat ze niet n paar extra dopjes meeleveren bij grote bestelling. Tot nu prima ervaring verder

Geweldig, gemakkelijk te plaatsen

Op tijd geleverd, goede uitleg ook via filmpje

• Kleur Anthracite

Ik merk toch wel dat de slaapkamer zo tussen 3 a 5 graden minder warm is. Top product.

• Kleur Concrete

Prima service en zonwering doet wat het belooft.

Het is duidelijk koeler in huis na het aanbrengen van de zonwering aan de buitenkant op de ramen. Er ontbrak 1 zuignap, maar deze werd snel nagezonden.

1,5°C en moins

6 fenêtres: 5 protection maximale, 1 visibilité. Par rapport aux vagues de chaleur précédentes, la chambre est 1,5°C moins chaude après placement des suneclips protection maximale en noir. L'installation était facile, mais a pris un certain temps, mieux à 2. Livré avec des lingettes pour le nettoyage. Une seule ventouse n'était plus attaché le lendemain, facile a corriger (nettoyer, rattacher). La vue de l'extérieur est bloquée en journée, possible la nuit. La vue de l'intérieur est toujours possible, mais évidemment moindre. Le prix paraît un peu élevé, mais le produit paraît de bonne qualité et fonctionne.

• Type de store Protection solaire maximale
  • couleur Black

Super mooi screen en past perfect

Super mooi screen en past perfect.

Top !

M’n schermen hangen prima. Was makkelijk om t in te meten. Ondanks de drukte werd t redelijk snel verstuurd. Enige kritiek die ik heb is dat ik niet wilde laten bezorgen op maandag. Dat werd helaas toch wel gedaan. Gelukkig wilde de buren t aanpakken. En ik had netjes aangeven voor op de sticker waar de schermen hangen moesten (10 stuks) maar er zaten er op een aantal geen sticker of de waren op t verkeerde scherm terecht gekomen. Dat was dus een uitzoekwerk. Beetje jammer ! Heb beide soorten schermen. Met optimaal zicht en max zonwering. Beide prima

• Type screen N.v.t.

Gemakkelijk en efficiënt

Gemakkelijk aan te brengen en je voelt merkelijk een verschil van warmte doorlaat. En je kan er ook nog doorkijken

Wederom heel erg tevreden

Twee jaar geleden had ik al screens besteld voor mijn terrasdeuren bij de slaapkamers. Dit is uitermate goed bevallen waarbij Sun Eclipse de beweringen prima waarmaakte. Nu ik toch screens wilde voor de woonkamer heb ik diverse aanbieders vergeleken. Gezien mijn eerdere ervaring (vertrouwd) en prijstechnisch toch weer uitgekomen bij Sun Eclipse. Helaas duurde de levering wat langer (kan gebeuren). Uiteindelijk is het resultaat weer prima en ondanks het feit dat de screens nu (noodgedwongen) aan de binnenzijde van de ramen hangen is de warmte significant afgenomen. Top

Fantastisch product!

Wij zijn heel blij met de aanschaf van een sunscreen van Sun Eclipse. Het werd netjes geleverd met een duidelijke handleiding, in no time hing het sunscreen aan het glas van de voordeur. En wat een verschil in temperatuur! We zijn er heel blij mee. Wij zijn fan!

• Kleur Black

Doet wat t beloofd!

Was sceptisch, maar werkt inderdaad echt! Wel goed kijken hoe het moet, eenmaal de eerste 2 erop toen ging het makkelijker!

Geweldige oplossing!

Ik ben zeer tevreden met de Sun Eclips! Mooi en stijlvol afgewerkt. Ik wil er nog 2 bestellen!

• Kleur White

Gemakkelijk te bevestigen, werk prima.

Het is even goed opmeten, bestellen en daarna gemakkelijk te bevestigen. Werkt prima!

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven