Alles wie beschrieben

Habe mir den Sonnenschutz für kleine obere Fenster bestellt machen Raum nicht dunkel und halten die volle Sonnenblendung gut ab

• Sonnenschutzvariante Optimale Sicht
  • Farbe Weiß

Lieferung in guter Qualität.

Wir sind sehr zufrieden mit der Bestellung, einfache Montage, passt hervorragend und wirkt sich positiv auf die Raumtemperatur aus. Bin auf den Sommer gespann .

• Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz
  • Farbe Schwarz

Mooi product en super service

We hadden ze al met zuignap maar nu ook alleen met ringetjes besteld voor de glas in loodramen Heel blij mee Heel fijn en super snel mail contact suoer service!!!

• Kleur Boulder

Precies wat we gehoopt hadden.

Het is een groot verschil om de warmte buiten te houden. De warmte in de slaapkamer is minder groot en er is meer ventilatie.

Precies zoals verwacht

De kwaliteit, de bevestiging en de goede service stellen niet teleur. Tevreden over alle aspecten.

Mooi en makkelijk

Goed verpakt aan gekomen. Instructie zit erbij maar filmpje is voor mij duidelijker. Je moet er even handigheid in krijgen. Opletten want 2x liet er een ringetje los bij het plaatsen op het raam. Terwijl het ringetje goed om zat. Maar het functioneerd heel goed. Bij mij zitten de screens aan de buitenkant vh raam. Het is de grijze kleur waar ik voor gekozen heb.

• Kleur Anthracite

Uitstekend en makkelijk te installeren.

Pakket open maken. Op maat maken en instaleren aan de hand van de meegeleverde duidelijke instructie.

Makkelijke installatie

Snel te bestellen en snel geleverd. Makkelijk te installeren. Slaapkamer is aanzienlijk koeler. Gekozen voor binnen screens omdat het lastig is op ons dak te staan vanwege de zonnepanelen.

• Kleur White

Mooie kwaliteit, goede doorkijk en heel verduisterend

Ben in grote lijnen goed te spreken over deze screen doeken. Bevestiging gaat makkelijk. Neem er wel even de tijd voor. Kwaliteit doek is mooi. Je kunt er ook echt nog goed doorheen kijken. Verduistering werkt okk echt top. Zoveel koeler nu. Vind alleen de dubbele zuignappen niet werken omdat daardoor de screen doek te ver naar voren uitsteekt en de zon er daardoor juist rondom juist doorheen schijnt.

Geweldige zonwering

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit, snelle service.

• Kleur Anthracite

Snelle levering van een goed product

De schermen die ik heb aangeschaft doen hun werk goed. Zo'n en warmte tegen houden. Scheelt een slok op een borrel..

Het werkt zoals beloofd

Goed product wat de belofte waar maakt het is doorzichtig en houdt de warmte tegen. Makkelijk te bevestigen en in de wintermaanden compact op te ruimen, de vijfde ster ontbreekt omdat op de hoeken bij de zuignappen toch 2 vouwen ontstaan na bevestiging zodat het screen niet helemaal vouwloos tegen de kozijnen zit. Wel een aanrader die zijn werk goed doet met één minimaal overkomelijk minpuntje.

• Kleur White

Binnenkort ga ik een tweede scherm bestellen!

Goed op maat, makkelijk monteren, ik heb de hoogste verduistering gekozen en die doet het heel goed zonder het donker te maken in huis. Ik heb twee Velux ramen en dit was een test, dus de tweede bestel ik snel.

• Kleur Boulder

Super praktische (goed betaalbare) oplossing!

We hadden al goede ervaringen en zijn weer bevestigd... Heel tevreden.

• Kleur White

Mooi en effectief, deze oplossing.

Je bent wel even bezig om alles netjes op te hangen, met name de stap om het screen er weer af te halen om de kappen op de zuignappen te plaatsen is lastig, je moet erg opletten om de zuignappen niet los te trekken. Het heeft enorm effect op de warmte ontwikkeling in de ruimte waar ze hangen!

• Kleur Concrete

afgeleverd

Plaatsen ging heel eenvoudig en zelf na flinke wind hangt alles nog strak. Het is nu een paar dagen supper zonnig weer en waar voorheen de temperatuur in mijn tiny house snel opliep blijft het nu binnen koeler dan buiten. Ik ben fan!

• Kleur Anthracite

Makkelijk te installeren en mooie kwaliteit.

Snelle levering, mooie kwaliteit en makkelijk te installeren door een goede beschrijving. Houdt de zon goed tegen en moet nog ondervinden wat het scheelt qua warmte vermindering.

Doet wat het moet doen!

Vooraf werden onze vragen degelijk en snel beantwoord. We hebben ook een aangepaste screen kunnen bestellen en deze past prima, net als de 'gewone'. Het houdt volgens mij de warmte goed buiten, want wij merken echt een verschil. Een mooie besparing, vergeleken met sommige alternatieven.

Perfekte Passform und endlich Kühl im Schlafzimmer

Ich habe im Sommer immer gefühlte 30 Grad im Schlafzimmer, weil die Sonne so rein knallt. Aber mit den suneclipse Verdunkelungen für außen bleibt jetzt endlich die Wärme draußen. Ein Einbau war easy. Klare Kaufempfehlung.

• Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz
  • Farbe Schwarz

Handig en perfect

Geweldig!

Doet wat het moet doen

De levering is goed. Kwam mooi op tijd. Was allemaal verzorgd ingepakt. Installatie van de screeners is ook duidelijk. En het werkt. We hebben ze nu voor binnen en buiten. Buiten werkt natuurlijk het best. Maar die voor binnen ben ik ook tevreden over. Dus al met al top.

• Kleur White

Na 2 jaar met afdekzeil als zonwering is dit wel een klasse beter. Het monteren koste even wat werk maar het zit al een week stevig op de ramen van de galerij, ramen van 217 cm hoog. Ik heb de volledige zonblock maar er komt gelukkig nog genoeg licht binnen. Ik ben er tot nu toe heel blij mee. Hopelijk werken ze ook voldoende als de temperatuur boven de 30C komt van de zomer.

Goed verzorgd!

Mooi materiaal, prima kwaliteit!

Mooie screens.

Deze screens met zuignappen gekocht omdat deze een goedkope versie zijn dan zonder zuignap. Ik moest grote bestellen en dan is de prijs duidelijk veel minder dan de “gewone” Makkelijk te bevestigen en ik heb ze buiten bevestigd en met de laatste hete dagen was ik blij dat ik ze nu heb .

• Kleur Concrete

Werkt makkelijk en zeer goed.

Ik vond de schermen super makkelijk op te hangen. Het filmpje is duidelijk. Materiaal mooi. Het is een makkelijk en doeltreffend product. Wij gebruiken de schermen op schuine Velux dakramen. Voorheen was het gehannes met vitrage. Dat is nu geschiedenis. Helemaal fijn. Hartelijk dank.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven