Prima en betaalbaar alternatief voor reguliere screens

Standaard screens of luifel niet toepasbaar vanwege zinken gevelbekleding. Dit is prima alternatief dat de werkkamer op zuidwesten weer leefbaar maakt. Ik gebruik de witte, meest zondoorlatende screens die het zonlicht binnenlaten en de warmte buiten.

Mooie zonwering

Makkelijk te bevestigen Laat voldoende licht door Houd de warmte buiten

Topproduct

Handig in gebruik. Gemakkelijk monteerbaar. Oogt mooi!

• Kleur White

Langere levertijd dan aangegeven.

Langere levertijd dan aangeven. Helaas moet je er dan zelf achteraan wanneer er geleverd gaat worden. Een mailtje sturen met een uitleg dat ze de beloofde termijn niet gaan halen is blijkbaar te veel gevraagd.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Lekker cool

Op tijd geleverd, zicht naar buiten is goed. Heerlijk cool in ons huis. Heel blij mee!

super cool

Vorig jaar de eerste screen besteld voor de buiten zijde van het raam en nu voor de binnen zijde (omdat dit boven is en de ramen naar buiten open gaan). Werkt uitstekend, nog zicht naar buiten en de zon blijft buiten. Het blijft comfortabel cool.

Werkt uitstekend!

De screens zitten nu ongeveer drie weken. De warmte wordt goed tegengehouden en als je de gebruiksaanwijzing volgt blijven het scherm en de zuignappen prima zitten. Echt een aanrader!

• Kleur Concrete

Vlotte levering, product functioneert

Vrijwel alles prima, alleen jammer dat 1 zuignap vermoedelijk ergens klem had gezeten waardoor deze niet goed op raam bleef zitten. Deze zuignap heb ik dmv een föhn warm gemaakt en zo goed mogelijk in de juiste vorm kunnen krijgen waardoor deze nu wel werkt.

Het werkt echt!

Kleine woning met woonkamer (ramen/deuren) op het zuiden en juist deze zijde hebben we voorzien van Sun Eclipse. Merken duidelijk verschil qua temperatuur in de woonkamer! De airco hebben we minder aan. Hebben voor de totale verduisterende optie gekozen, terwijl we van binnen goed naar buiten kunnen kijken. De handleiding is duidelijk. Het aanbrengen vergt een beetje handigheid maar beslist niet moeilijk. Waren sceptisch over de zuignappen maar dat was niet nodig. Al met al zijn we enorm tevreden met het product!!

• Kleur Boulder

Na veel scepsis toch aangenaam verrast.

We hebben enkel een centimetertje te weinig genomen om het goed te zetten, geen rekbare stof. Doch het werkt met deze hittegolf evengoed als de rolluiken beneden. Houd de zoon zijn kamer cool, die pal op het zuiden ligt. Mercikes

perfect !

Het is perfect ! Ik ben erg tevreden ! Ik woon in een appartement op de 5e verdieping op het zuidwesten en mijn keuken kreeg te veel hitte. Vandaag kan ik koken onder normale omstandigheden. Kook de zuignappen gewoon goed voordat u ze ophangt! Zo blijven ze goed bij elkaar!

Scheelt enorm

Wij hebben een zolderverdieping met werkkamer en dakterras. Dat is aan een kant volledig glas (5m breed) waar de hele ochtend de zon op staat. Het was elke keer in no-time snikheet. Nu met screens is het echt prima uit te houden. Ik ben er heel heel blij mee. Verder: snelle, correcte levering en eenvoudig te bevestigen. Echte aanrader.

• Kleur Black

Screens werken zeer goed!

Montage is makkelijk en het resultaat is een veel minder warme zolder (en ook donkerder). Helaas liet 1 zuignap binnen een uur los, hierover via de mail contact gehad en zeer snel en goed opgelost! Volgende dag een nieuwe zuignap binnen, monteren en deze heeft niet meer losgelaten! Goed product en top service!

• Kleur Black

Heerlijk in deze warme zomer.

Montage was erg simpel, maar wat tegen viel is dat je aan de buitenkant de doppen wel heel erg ziet zitten.Verder voldoen ze erg goed.

Makkelijke oplossing

Goed product en makkelijk te monteren. Zeker een aanwinst.

Zeer goed!

Ik heb de schermen zowel aan de binnen als aan de buitenkant van mijn ramen uitgeprobeerd...Aan de buitenkant werken ze aanzienlijk beter! Nu krijgt de ochtendzon geen kans meer om mijn slaapkamer in een sauna te veranderen en kan ik ook op zonnige dagen uitslapen! De schermen waren snel geleverd en makkelijk te bevestigen!! Kijk wel uit dat je bij het klaarleggen van het scherm tijdens het bevestigingsproces geen vouw laat ontstaan in het materiaal...Dat blijft dan zichtbaar...(Ik heb per ongeluk een licht vouwtje gemaakt dat alleen aan de buitenkant bij een bepaalde lichtval zichtbaar is. Het is daardoor gelukkig niet storend! ) De schermen passen mooi en zijn fijn omdat ze alleen op het glas zitten zodat de ventillatieroosters boven de ramen gewoon gebruikt kunnen worden en de ramen zelf makkelijk geopend kunnen worden! De betaalbaarheid van de schermen vind ik ook een groot pluspunt! De noppen heb ik met een whiteboardmarker aan de binnenkant van het raam in decoratieve panda's veranderd! De noppen zijn op zich niet lelijk...maar ja....panda's zijn leuker!!

• Kleur White

Prima ervaring! Screens doen wat beloofd is.

Vanaf de bestelling tot de levering verliep het geheel volgens afspraak. Het plaatsen van de screens is net zo eenvoudig als de gebruiksaanwijzing beloofd.

• Kleur Boulder

Prima product en keurig op tijd geleverd

Beetje huiverig om zo’n screen ongezien van internet te bestellen, maar nu blij dat ik het gedaan heb. We hebben hem voor het raam van de (kunststof) achterdeur gehangen, waarin ik niet wilde boren. Daar staat de hele middag de zon op en dat zorgde voor behoorlijk wat warmte binnen. Dit screen doet precies wat ik er van hoopte.

Direct effect

Plaatsen was eenvoudig en je merkt vrijwel direct het effect van de zonwering.

buiten effectiever dan binnen

Ik heb drie screens, voor de Westkant van mijn appartement. Hier staat de zon op vanaf een uur of half twee tot zonsondergang. De screens maken veel verschil. Duidelijk het meeste wanneer aan de buitenkant geplaatst. Helaas is dat bij 1 groot raam bij mij niet mogelijk. De juiste maten doorgeven is erg belangrijk, doordat de zuignappen vrij groot zijn. Ik vind het erg fijn dat er nog daglicht doorheen komt en je er nog een beetje doorheen kunt kijken.

• Kleur Boulder

Super klantenservice en top product

Had best wel afwijkende ramen, maar ben prima geholpen, snel geleverd en werkt goed! Scheelt echt in de warmte

• Kleur White

Paste precies en gemakkelijk te monteren

We wilden eerst een screen, maar vonden het jammer om te moeten boren en schroeven in de net geverfde kozijnen. Dit werkt ook prima, het houdt de warmte goed buiten, het enige is dat als het buiten niet erg licht is, je ze niet even op kunt trekken - ik zit nu soms met een bureaulampje aan midden op de dag :-)

• Kleur Boulder

Een zeer goede oplossing tegen de warmte

Goede beschrijving hoe je de screens op moet meten, snel geleverd, makkelijk te bevestigen en belangrijkste: scheelt behoorlijk in temperatuur!

Beter dan verwacht

Ik kan nu optimaal gebruik maken van de beschermde ruimte tijdens hevig zonlicht

• Kleur White

Had een jaar geleden al voor de slaapkamer een bestelling gedaan. Beviel zo goed dat ik nu ook voor de badkamer had besloten om ze daar ook te plaatsen. Had verkeerde maten doorgegeven en ze waren dus te groot. Na een telefoontje werd dit keurig opgelost en heb ze nu hangen. Er zijn 2 zuignappen die maar niet willen blijven zitten. Maar verder heel tevreden.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven