Prima screens, aan service en probleem oplossing kunnen ze nog wel een en ander verbeteren
Op de website staat ‘verzending binnen 5 dgn’. Dit werd direct al een paar dgn later. Op zich niet erg, maar als je er reclame mee maakt, moet je dat ook wel waarmaken.
Opzich een prima scherm, maar jammer dat ie a/d zijkanten kieren openlaat, waar de zon langs schijnt, waardoor de effectiviteit minder is.
Dit komt denk ik mede doordat het scherm of nét te klein is uitgevoerd, en/of omdat de gaten voor de zuignappen net iets te ver van de randen zitten.
Ik heb hierover gemaild met SunEclipse, en ze meerdere foto’s gestuurd, om het probleem te duiden. Hierop kreeg ik meerdere malen tips om het screen anders te bevestigen.
De tips heb ik allemaal opgevolgd, het screen 3x opnieuw op een andere manier bevestigd, maar dit gaf geen verbetering, en nogmaals meerdere foto’s gestuurd. Allemaal veel extra werk.
Daarna vroeg Bram tot 4x toe of ik foto’s wilde opsturen, terwijl ik dat dus al versch. malen had gedaan, zowel na de eerste keer bevestiging als nadat ik de tips had opgevolgd. Hij bleef maar om foto’s vragen, die allang in zijn bezit waren.
Pas toen ik hierover geïrriteerd raakte, heeft hij de foto’s bekeken. Direct daarna kreeg ik in ene de opmerking dat er ‘geen afwijkingen’ op de foto’s te zien waren.
Heel vreemd, want eerder hebben ze tips gegeven voor verbeteringen. Waarom geef je tips om het scherm anders te bevestigen als er geen afwijkingen zijn? Kennelijk is het zeker standaard dat er zon langs alle kanten schijnt.
Daarna werd er niet meer gereageerd op mijn mailtjes. Vreemd als je elk mailtje beëindigd met “Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik deze graag.” Kennelijk hoort hij ze graag, maar beantwoordt hij vragen niet.
Kortom: Op zich prima scherm, maar doordat de zon langs de randen komt, gaat deel v/d effectiviteit verloren. En een zeer slechte ‘aftersales’ en klanten’service’. Als er iets niet goed is dan krijg je vooral een ‘zoek het maar lekker uit’. Zeer onprofessioneel.
Of makkelijk geld verdienen met screens, maar vooral nul service