makelijke montage met duidelijke uitleg

duidelijke website. goede online hulp goede kwaliteit.

Koel in mijn slaapkamer

Dit scherm doet wat het moet doen! Paar graden koeler in mijn slaapkamer!

• Kleur Anthracite

Besteld en netje optijd geleverd, goede uitleg

Werkt goed.

Snelle levering. Werkt goed.

Verkoeling zonder duisternis

Het bevestigen is simpel en mijn woonkamer werd meteen een stuk koeler, terwijl het voldoende licht door geeft. De inkijk is onmogelijk, maar er doorheen naar buiten kijken wel. Jammer; niet in andere kleuren en niet afwasbaar (zeker niet zonder kreuken, die er niet uit gaan)

• Kleur White

Perfecte levering, eenvoudige installatie.

De levering was perfect en de installatie was eenvoudig en snel. De beschrijving helder. Topproduct, en het staat ook mooi.

Erg tevreden

Makkelijk te bevestigen. Wij hebben voor binnen bevestigen gekozen. Heerlijk koel in de slaapkamer.

Uitstekende klantenservice en kwaliteit

De klantenservice reageert snel en denkt met je mee. Ze versturen netjes een controle e-mail, voor de afmetingen, voordat het definitief wordt gemaakt. De instructies voor de installatie zijn helder, via de YouTube video, en de kwaliteit van het materiaal is erg goed. Zeker een aanrader!

• Kleur White

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen! Snelle levering. Makkelijk zelf te monteren. De screens houden super goed de warmte tegen, echt heel fijn! Een klein onderdeel was defect, na een mailtje, gelijk antwoord terug en snel een nieuw onderdeel opgestuurd gekregen. Service ook top! Al met al een aanrader voor iedereen die zon en hitte wil weren.

• Kleur Black

SUPER !

Efficiënte bescherming tegen de zon en warmte. Zeer eenvoudig te monteren en snelle verzending. Aanrader !

Supertevreden

Wij waren eerst argwanend over het zuignappensysteem. Daarom eerst besteld voor een niet te groot en enkel raam. Het scherm hangt nu enkele weken en wij zijn overtuigd nu. Het beschermd ons voor de zon. Blijft hangen bij wind. En trekt zich van regen niets aan. Er volgt in de toekomst vast ook nog 1 aan de slaapkamer. Daar gaan we voor de hoogste ondoorlaatbaarheid

• Kleur Black

Er was één bevestiging punt te weinig geleverd. Na contact hierover had ik de volgende dag een nieuwe in de bus. Het schermpje had een speciale afmeting en dat is perfect afgewerkt en bevalt heel goed !

Geweldig systeem

Makkelijk te bevestigen en -tijdelijk- te verwijderen .

Briljant

Ik had er al één, nu een tweede besteld. Dempt fel licht en houdt warmte goed tegen. Sluit raam niet geheel af; er blijft (dag)licht. Zeer eenvoudig te bevestigen. Blijft zeker half jaar zitten (ik haal ze in najaar en winter eraf). Erg tevreden!

• Kleur White

Top aankoop voor driehoek raam

Lang op zoek geweest naar een driehoekig zonnescherm totdat we een reclame van suneclipse zagen. Hier kan je een op maat gemaakt zonnescherm bestellen. Hebben we gedaan en past perfect. Dus top aankoop!

• Kleur White

Houd zon en warmte geweldig tegen

• Kleur White

Fijne sunscreens en helpen erg goed . Service is ook prima , Top .

Ideaal. Mooie screens.

Wij hebben voor de balkonkant gekozen voor optimaal zicht, kleur concrete. Montage is duidelijk beschreven en niet moeilijk. Wat voor mij, misschien niet voor een ander, een minpuntje is, is de schittering vd zon in de zuignappen. Maar dat weegt niet op tegen het temperatuuurverschil. Nette en snelle bezorging. Zorgvuldig verpakt. Ik zou zeggen...doen!

• Kleur Concrete

Niks ontvangen

Pakket niet ontvangen, zegt meer over Dpd dan over dit bedrijf

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Alles oké.

Snel geleverd, alles compleet en precies op maat.

• Kleur White

snelle levering met zeer goede begeleiding

De ingezonden opmerking/klacht werd zeer snel op gereageerd met mogelijke oplossingen en uiteindelijk geresulteerd in een nalevering. Zeer tevreden over het product en de werking ervan.

perfect

Bestellen ging eenvoudig. Opmeten is altijd well een dingetje maar dat ging goed. Het was mij in begin niet direct duidelijk dat, omdat kozijn minder dan 2 cm diep was, dat er dan automatisch iets ruimer geleverd wordt. ophangen, ging met de instructies heel goed. Wat wel lastig is om te zorgen dat screens overal even ver oversteken bij de ondiepe kozijnen. Uiteindelijk is het wel redelijk gelukt en zijn we tevreden.

• Kleur Boulder

Werkt goed, goede oplossing voor mijn ramen

Er kan bij ons niet aan de kozijnen gemonteerd worden, daarom gekozen voor deze optie met de zuignapjes. Voor het oog niet de mooiste oplossing, maar het werkt prima . Geen loslating van de zuignapjes tot nu toe en geen hete zonnestralen meer naar binnen. Dus ja, heel tevreden met het resultaat.

• Kleur White

Producten besteld en snel geleverd. De grote had over de lengte dat het bol/open stond. Ondanks het goed opmeten. Hierover contact gehad en extra zuignappen opgestuurd gekregen. Echt top gewoon en geweldige service die je dan krijg. Het is dat we bij de rest van de ramen rolluiken hebben en bij deze ramen rolluiken niet konden maar anders had ik ze zo weer besteld.

• Kleur Anthracite

Super product

Dit scheelt echt voor de warmte / zon . We hadden vorig jaar al voor 2 slaapkamers , maar enkele weken geleden ook voor de andere slaapkamer en keuken raam besteld . En supersnel geleverd

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven